Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottkar
addikt
"Kepzeld lehet ezred pontosaggal forgacsolni"
Képzeld vas és fémesztergályos mestervizsgám is van többek közt.Ugyanis én egy szakmahalmozó vagyok. Palástcsiszoló, fapadlózó, melegburkoló, fémipari gyártástechnológus és okleveles vegyész volnék. A tanfolyami végzettségeket pld tűzvédelmis meg egyebek nem is számítom. Ugyanis volt egy tulajdonságom röhögve könnyedén tanultam meg mindent amibe belefogtam. Tudod egyszer egy betanított esztergályos megkért hogy köszörüljem meg a kését mert hallotta hogy én mester vagyok, (akkor épp MEO ügyeletet adtam) és a beállítója eltünt a kurvákat hajszolta. Két óra múlva visszajött hogy ő még ilyet nem látott 21 munkadarabot csinált a késsel míg a beállítója által köszörülttel 6-ot. Megköszörültem még egyszer neki és 24-et csinált meg vele. Úgyhogy nehogy megmagyarázd nekem hogy mit és milyen pontossággal lehet forgácsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest