Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
Sziasztok!
Segítsetek egy kicsit nekem!
Egész jól elirányítottatok, hogy s mint kellene ezzel a témával foglalkozni...
Ketyegett a gép szépen, és akkor most jutottam el oda hogy megtörtént az első "kiutalás" a walletembe... Nézem, és lám tényleg ott van...
Atomic Wallet-em van...
Most jönne az a dolog, hogy akkor igazi pénzt csináljunk a dologból... Ahogy olvasgatom itt a dolgokat kell majd regisztrálni a coinbase-hez meg minden... NA de még mielőtt ez a lépés jönne... Hogy, hol fogom tudni átküldeni a kryptovalutámat ebbe a coinbase-be? Csak mert itt látok olyant hogy Exchange, de itt csak azt látom hogy más kryptovalutába tudom "átkonvertálni" a meglévő valutámat... Szóval mi legyen nekem az első lépés?

-
w73istvan
csendes tag
válasz
DanielLong
üzenetére
Nálam működik.
Én is gyártó oldaláról szedtem le és lekapcsoltam minden fényt.
Talán 2* újra kellett indítanom a rendszert és utána lett aktív. -
DanielLong
senior tag
Megpróbálom ebben a topikban is:
Giga Aorus 3070-hez telepítettem volna az RGB Fusiont, de természetesen nem látja a kártyát... Az ajánlások miatt a gyártó oldaláról szedtem le a legújabb AORUS Engine-t, majd abból indítottam az RGB Fusion telepítését. Próbáltam rendszergazdai engedélyekkel is, de semmi... Azért döbbenet, hogy a Gigánál ennyire elcseszték ezt a dolgot, pedig azt hittem, hogy az MSI féle 500 megás Dragon Center baromságnál nem lehet semmi sem rosszabb. Valakinek esetleg sikerült már ezt a problémát megoldani? -
ooooobi
őstag
-
Chalez
őstag
válasz
galaktikus
üzenetére
Ha nem sokat játszol, akkor fölösleges másik gép... Leállítod arra a pár órára a bányát, utána mehet tovább. Én is így csinálom...
24h/6$ kb abból mondjuk naponta lejön max 0,6$, az nem a világ... -
EQMontoya
veterán
válasz
galaktikus
üzenetére
Sima ugy.
Amit erdemes: leheto legkevesebb memoriamodul (4g legyen meg), cpu-t is lecsapni valami energiatakarekos modba, es letiltani minden szart az alaplapon, ami nem kell (hang, stb) -
k1raly
aktív tag
válasz
galaktikus
üzenetére
Röviden, igen.
-
galaktikus
aktív tag
Sziasztok!
Kicsit idegesít, hogy a fasza gépemet járatom éjjel-nappal, így játszani sem tudok.
Arra gondoltam, hogy beszerzek valami gagyi kis vga-t, mert amivel játszom annak mind1, és az 5700xt-t pedig áttenném az őskövület i7 920-as gépembe, hogy csákányozzon. Ez a gép több mint 10 éves már. Járható út? -
-
Danex
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Érdemes lehet különböző minereket kiprobalni, nekem AMD vel a phoenixminer mellett még netezni is rossz volt, teamredminerrel meg banyaszas közben is lazán megy pl a League of Legends 56mhs mellett.
-
Zizi123
senior tag
-300 GPU, +1000 RAM, 80% power, 272W
97MH -
Zizi123
senior tag
Adott 1 vadiuj EVGA GeForce RTX 3080 XC3 ULTRA GAMING.
Elvileg mindenhol azt irjak a legjobb beallitas:
PoweLimit: 60-65%
Core: -200 - 0
Memoria: +1000 - +1300 szelsoseges esetben +2000.65%-os power limittel 87MHash.
Ha a memoriat felrakom +1000-re, akkor visszaesik 82MHash-re.
+1300-nal 81Mhash.
WTF????PhoenixMiner.exe -pool ethash.poolbinance.com:1800 -worker xxxx -wal xxxxxx -pass x -log 0 -mcdag 1 -mode 1 -coin eth -proto 1
Mit csinalok rosszul, vagy mi a gond?
1 masik gepben a 2070 Super-el nincs ilyen gond, ha emelem a memoria sebesseget no a MHash.
Legujabb Nvidia driver van fent.
Otlet? -
Hzsolt11
tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni töletek
Hova kelene regisztrálnom hogy a legkisebb költéggel járjon majd a kiutalás ha majd kiutalok.
Kezdő vagyok és egy Radeon RX 5500 XT-vel szeretnék elkezdeni bányászni ethereum.
A bitpandára már regisztráltam csak azt hallotam hogy ott elég sokat levesznek kiutalásnál
A segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm

-
tlac
nagyúr
Nagyjából 45MH/s-et tud a 6700 XT 120W-tal. (Hőmérséklet viszont nem jó, mert 100 fokosak a ramok.)
[link] -
fasyrt
őstag
válasz
westlake
üzenetére
Felraksz aprora egy lilahagymas zsirosdeszket hogy 5 MH/s hashel, elviszik azt is öt perc alatt. Elkepesztö, hogy milyen dinamikaja van a piacnak. Es azt gondolom, hogy ha autogyarak allnak le chiphiany miatt hetekre, akkor ez nem az nvidian es amd-n mulik es honapokig szükös lesz a kinalat.
-
westlake
félisten
First NVIDIA Palit CMP 30HX Mining GPU Available at a Tentative $723
Látom magam előtt, ahogy a májnerek ölik egymást, hogy hozzájussanak ezekhez a kártyákhoz.
-
Danex
addikt
-
kzkz
őstag
válasz
k1raly
üzenetére
Végülis kipróbáltam ma. Eltűnt a sok AMD-s szemét, viszont a venti nem indult be a kártyán még 60 fok környékén se.
A more power tool-lal mókoltam kicsit, most megy fix 61%-on, az MSI afterburner venti beállításai nem érvényesülnek, csak a geforce-okra, ezt hidegen hagyja. Egyelőre így hagyom 44 fok környékén van.
-
3800+
őstag
válasz
k1raly
üzenetére
Powerlimitre is barmit irok ugyanazt a fogyasztast mutatja. De biztos ezzel van a baj mert windows alatt 93W hive os alatt meg 73 ugyanezekkel a beallitasokkal. Nem ertem...
2050nel nagyobb mhzet a memnek nem adok mert igy is van nemi memory error es a kartya is bga-s...
-
Pietrosz
addikt
Alapból fusson mindegyik kártya mivel "szinte" bármit lehet mellette csinálni. Ha meg játszani akarsz megállítod a bányát majd utána újra indítod játék után. B verzió amit írtak, hogy csinálsz külön bat fájlt amiben pl a 3-ből csak 2 gpu aktív. Így termel játék közben is.
De ezt is ugyanúgy manuálisan kell indítanod. -
Emperor_
addikt
3+1 PCIe port van rajta. Elvileg 4 db VGA-t el tudna vinni. Egy dolog problémás szerintem, hogy milyen PCIe szabványt támogat a lap. Lehet nem látná a kártyákat a magasabb PCIe verzió miatt.
Én már szenvedtem ilyesmivel. Nagyon régi nForce4-es lap PCIe 1.1a verzió és nem látta 2.0 a-as verziójú VGA-t.
Ki kell próbálni, egy esős vasárnapra jó szórakozás
.#60445 kzkz
Köszi szépen
!
A teamredminder nekem jobban bevált, mint a phoenix. A phoenix nagyon érzékeny a hálózatra (és szerinten nem korrekt a hálózati hibák kezelése sem benne...) -
kzkz
őstag
válasz
k1raly
üzenetére
Köszi, kipróbálom holnap.
Emperor_: 26Mh/s körül megy alapból az 5500XT, volt, hogy 27 is megjelent a phoenix-el, de rettentő sok volt a stale share. Most teamredminer-rel megy, ez sokkal jobb, 1-2% a stale share a korábbi 16%-hoz képest. Mondjuk több mindent állítottam, nem biztos, hogy minden a phoenixminer hibája.
-
titetoyz
tag
valaki talált/használ olyan megoldást, hogy egy kártyával játszik, a többi pedig mellette pörög a bányában?
-
válasz
k1raly
üzenetére
ez szerintem teljes mértékben hibás állítás...
nekem az rx580-ak így zümmögnek:
4db Hynix: 29,4MH - 1150 core, 900mV, 2200mem
1db Micron: 32,8MH - 1250 core, 900mV, 2200mem
Mindenhol gyári bios... Windows alatt nem futott egyik sem, így nem tudom ott milyen beállítások lettek volna..
(fogyasztás nekem nem mérvadó) -
k1raly
aktív tag
-
3800+
őstag
Sziasztok!
Beüzemeltem a hive os-t. Annyi kérdésem lenne, hogy ezekkel a paraméterekkel windows alatt 29 feletti Mh/s-t tud az RX580 phoenix miner alatt:
-mt 1 -rxboost 1 -mclock 2050 -cclock 1100 -cvddc 900 -mvddc 850 -vmr 20 -gt 63 -powlim -40
Na most próbáltam ezeket az értékeket átültetni a hiveos tuningba, szintén phoenixxel:
Mi a hiba? Sokkal több feszt nem adnék neki, mert eddig ez teljesen jól bevált windows alatt...
-
sakto
őstag
Találtam itthon egy ilyen lapot- jw-790gx extreme + porci meg 4gb ram.
Lehetne ebből egy 3-4 kártyás bányagépet összetákolni,mármint alkalmas rá? -
k1raly
aktív tag
Uninstall a mostani radeon teljes szoftvert, aztán telepíted újból, mikor kiválasztod hova tömörítse ki akkor másold ki azt a címet, várd meg még a tömörítés végez, utána mikor indul a telepítő lépj ki, ez után eszközkezelőben keresd meg a kártyát, katt rá driver keresése manuálisan, ott megadod az elején kimásolt útvonalat, és ha minden jól megy csak a driver t fogja feltenni a többi sallangot nem.
-
kzkz
őstag
Radeonnál Windows alatt hogyan lehet eldönteni, hogy az MSI AfterBurner vagy a Radeon Software által beállítottak jutnak érvényre windows indításkor?
Ki lehet kapcsolni kompletten a Radeon Software performance/tuning részét?
Vagy úgy telepíteni a radeon drivert, hogy ez a sok fölösleges cucc ne legyen benne? (overlay, videórögzítő, stb...)
-
válasz
Kiskokó
üzenetére
Nem gond, azóta már amúgy is van más
(rádírtam)Részemről nincs olyan hogy miért jó, és miért nem jó. Én Revo kártyát használok mióta létezik itthon rendesen ApplePay-el... Mikor bevezették, hogy kezelik a kriptókat is, akkor CB-ről átraktam oda EUR wallet segítségével a kibányászott cucc egy részét (azóta sincs CB kártyám) mondván, hogy ez ott van és bármikor hozzá tudok nyúlni, ha esetleg hirtelen kell vásárolnom valamit, vagy gyors KP-ra van szükségem.
Nekem ez egyszerűnek tűnt akkor, és most is annak tűnik.
Ha majd pénzzé szeretném tenni, akkor is ezt az opciót fogom eldurrantani, ha csak valami csoda folytán nem érkezik meg a CB kártya
Tudom sokan ezzel nem (fognak) egyetérteni, meg megérteni, hogy miért így... de inkább így mint CB-ről egy OTP vagy bármely hazai banknak utaljam..
-
Kiskokó
veterán
válasz
mZoleee
üzenetére
Nyilván, kinek mi. De a kérdésre, hogy miért is jó nem válaszoltál.
Fireman viszont leírta mi a probléma ezekkel az oldalakka, ezért nem értem miért is jó ez.
A váltón se tartom szivesen, nem hogy egy olyan oldalon ahol le sem kezelik rendesen a tárolást.Írj már majd rám discordon lenne 1-2 kérdésem
Köszike (A 1080Ti-t elvitte haverom "ajándékba" azért nem szóltam) -
válasz
fireman123
üzenetére
Köszönöm, tisztában vagyok vele. Nem véletlenül csináltam meg így
"...de legalább elutalhatod bármikor/bárhová." - ez itt a lényeg részemről, hogy akkor veszem is és ott ahol akarom.
Nem a teljes kibányászott cuccomat tárolom itt.. csak egy részét, amihez tudjak nyúlni ha bármi van -
fireman123
őstag
válasz
mZoleee
üzenetére
".....ott tartom jelenleg az ETH/BTC-met is."
Ezzel csak egy bibi van: az az eth/btc nem a tiéd
, mivel nem rendelkezel a privát kulccsal, kiutalni sem tudod, ...igazából csak egy "ígérvényed" van, hogy majd fiatra válthatod....rosszabb mintha tőzsdén tárolnád, mert ott sem a tiéd de legalább elutalhatod bármikor/bárhová. -
-
Kiskokó
veterán
válasz
mZoleee
üzenetére
Nekem semmi bajom nem volt még a Binanceal sose, pedig próbálgattam már pár dolgot rajta.
Egyedül a Sepa utalás nem ment be rá valamiért. Kártyás befizetés, Swift utalás,
Ledgerre is simán kiküldtem sőt van Binance kártyám már használtam is semmi gond nélkül.
Rendes kiutalást még nem csináltam, mert még lusta voltam adress verifikációra (Bár szerintem ha a saját címemre rendeltem tőlük kártyát akkor ezzel már nem is kell foglalkozni szerintem)Miért is jó ezt a Revolut , Skrill meg ezt a sok külön "pénztrácát" vagy nem is tudom mik ezek használni??
Paypal is tök fölösleges főleg, hogy szarul is váltja a pénzt.A Binance kártya pl Középárfolyamon vált szerintem teljesen korrekt.
-
sittes79
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
Ja igen ezt írtad, amit továbbra sem értek én tegnap utaltam rev-re és 1 másodperc alatt ott volt...
mZoleee: Eddig nekem teljesen jól működik a binance, CB fapados nagyon.
-
Laraxior
titán
válasz
madpapa
üzenetére
Én játékra vettem elsősorban a 3080-at. Van még egy 1070 mellette, de azt nem sokat oszt, vagy szoroz

#60411 mZoleee: és hol lehet reklamálni? Gondolom mind a kettő a másikra fog mutogatni, a pénzem meg közben úgysem lesz meg. Rendeltem kártyát, azzal talán nem lesz gond. Legalábbis virtuál már megvan. Megy oda minden, majd onnan kerítek belőle pénzt. Remélem.

-
sittes79
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
Amit a pool utal az a spot wallet-be megy azt át kell raknod a card walletre, ott be lehet állítani egy sorrendet, hogy mit használjon a kártya fizetéskor. pl első ETH ha azt bányászod, de lehet EUR stb.
Miért vagy minuszban
Mármint ok, hogy még a kártya árát nem csákányoztad vissza!? De villany meg van remélem...
-
Dare2Live
félisten
Sok értelme ott nincs ennek aki max 300MHkkal termel. Nekem sem.
Ellenben aki már 1GH felett jár ott igen.
Jó a kép. Ez melyik pool?pool alapján nehéz megmondani a szitut. Dashboard alapján működőnek tűnik. DE pontosan kéne látni mikor talál a pool blokkot, hány sharem volt abban a blokkban és mennyit kaptam pooltól.
@aerosmith:
"mennyit vonnak le azért mert nem voltál végig a blokkeresésnél"Sztem ilyenkor az egész blokk rewardot bukod. 13-14sec. De persze csak akkor ha a te poolod találta meg ha nem akkor úgysincs semmi reward. (Most PPSel nem számolva ami kihalóban)
-
PreDox
tag
Sziasztok.
A coinbase-ről vagy a coinbase pro-ról érdemesebb kiutalni eurot sepa utalással otp euro-s számlára?
Mintha régebben írtátok volna, hogy a coinbase pro kevesebb fee-t von le kiutaláskor és ingyenesen át lehet mozgatni az eurot a pro-ra?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- Retro PCI-E videókártyák
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

24h/6$ kb abból mondjuk naponta lejön max 0,6$, az nem a világ...
97MH