Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Dell Venue 8 Pro
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
-
Minime55
csendes tag
Brutális, szerintem holnapra megugorja az eth a 2kt.
-
Kaci84
őstag
Köszi a kimerítő választ. Kicsit bele lehet keveredni aki nem vágja oda vissza a szorzokat.
3 lapom van ami esetleg szóba jöhet.
X370 Hero + Ryzen 1700
Z490 Aorus Elite + 10700K
Z270 Maximus Extreme + i3 6100 vagy veszek hozzá 9700K persze csak moddolás utánHa kiviszem széles szalag riserel jó lehet. Játékra szánt riser vertikál fordításhoz tudni kell legalább a 8x.
-
warcat
veterán
válasz
kenwood
üzenetére
De ez hogy jött ide? Nem azt mondtam,hogy ne kiskereskedelmi forgalomból vásárolj, hanem hogy utána hanyagold a boltot mert időpazarlás a hazai gyakorlat.
Számla birtokában pedig intézheted magad az RMA-t csak engedélyt kell kérni rá (azaz beszélsz az ügyfélszolgálattal). -
BeZol
őstag
válasz
Kaci84
üzenetére
Zx70/Zx90 lapokban csak azok az alaplapok kezelnek 2-őt, aminél 3db pci-e slot van.
Viszont azt hiszem van gagyibb lap ami ilyen esetben sem tudja.AMD-s alaplapok detto ugyanez.
Ha csak 2 slot van, akkor x16-x4 (ergo csak 1. slotban menne).
Ha 3 slot van, akkor x8-x8-x4 (ergo 1.-2. slotban megy).A régebbi X79, X99 vagy ezek újabb kiadásai pedig tudnak többet, ha a proci is kezel elég szálat.
Itt is fontos h X8 lane meglegyen minden kártyának. 4x8 az 32 lenne, tehát egy 28pcie sávot kezelő 5820K kevés 4db 3060-ashoz, hiába lenne olyan az alaplap, DE egy ilyen alaplap eleve top-top kategória volt régen, használtan is az lesz árban. -
Kaci84
őstag
Jól értelmezem? 2x 3060-at nem lehet használni? A YT videón X99 lap volt, az, hogyan oldja meg?
Próbáltam a második kártyát teljes méretű slotban dummival, de nem ment. -
Zizi123
senior tag
Esetleg ismeri valaki a gate.io-t?
Nem igazan talalom, hogy hogyan tudnek penzhezjutni toluk kartyara, vagy bankszamlara, vagy barmire is.
Egyebkent pedig barmilyen cryptot is szeretnek utalni eleg horror aron van mondjuk a Binance-hoz kepest.
Esetleg ebben jartas valaki? -
koko52
nagyúr
[link] robban az árfolyam. VISA is haver lett
-
Pietrosz
addikt
-
válasz
madpapa
üzenetére
Ami meg faszság, mert ma pont kérdeztem 2 nagykeremet is és azt mondták nem igazán van olyan termékük amit érintene

Gondolom a beetetés része volt, hogy hátha talál olyan balekot aki ráugrik a túlárazott áraira.
A vga-k repülővel érkeztek pont amiatt, hogy minél előbb célba érjenek. -
Dare2Live
félisten
válasz
clyvejhamma
üzenetére
Jó 1.5év van az ETH2ig.
Amíg pedig fontos a tranzakció sebessége addig fizetni fognak érte. A bányásznak mindegy, hogy GAS pricenek hívják vagy TIPnek. Amíg nagy a kereslet addig az se biztos bármi is beesik 1559 miatt. diff az egy másik kérdés.
-
kenwood
veterán
válasz
SzlobiG
üzenetére
En ugy gondolom, hogy aki beletol 10-20 munkaorat abba,hogy beszerezzen 6 kartyat,a kiegeszitoket a righez, kiteszteli a stabil frekiket, az siman adhatna a full garis kulcsrakesz riget beszerzesi ar+ 50-100k aron.
Ezzel szemben a gari nelkuli rx400/500 meg gtx1000 rigeket is tobbszazaezer forinttal tobbert aruljak,mint az anyagar.
Ha bizol abban amit irsz (erre van is realis esely), akkor az a legjobb strategia, hogy eladod piaci ar+ 50-100k aron a rigedet,veszel belole cryptot, megvarod,mig elindul a lavina,es fel/harmad/negyed aron visszavasarolod.
Ket dolog van, ami ebben kockazatot jelent :
- Az altalanos chiphiany miatt nem biztos,hogy ez ev vege elott bekovetkezik.
- Mindenki azzal szamol, hogy megismetlodik az,ami 2018-ban volt.
Az utobbi a nagyobb problema.2018-ban, amikor kiszallt "mindenki", akkor nem volt korabbi minta, ezert az elmult 2-3 evben mindenki teljesen mashogy kalkulat,mint ahogy a kovetkezo eses utan fognak.
En nagyon komoly eselyt latok ra,hogy nem lesz kovetkezo banyaszlaz.
A cryptok talan meg kihuznak par evet, de amikor az eth helyet mar semmi nem fogja atvenni.
Vagy teljesen megszunik a banyaszat, vagy ez is olyan piac lesz,min az osszes tobbi :
Tudsz rajta keresni, de az osszes kotlseg utan (beleszamolva a vgak ertekveszteset) eves szinten 5-20% hozam a max, nem pedig 100+. -
madpapa
senior tag
Találkozott-e már valaki a következővel mert bosszant nagyon. Ha Phoenix miner alatt behal a kártya, akkor ugye indítható egy restart ami szépen lefut, de a WIN 10 szépen áll és áll, az egér mozog, tehát nem fagy kőkeményre, hogy az USB watchdog elinduljon, aztán kb. 40 perc alatt sikerül is ez a meló és újraindul. Valakinek megoldása, hallomása a megoldásról, mert bár kerestem sokat nem jutottam előre. Jó, tudom ne overclockoljam a kártyát ennyire. De hosszú ideig ment és most rosszalkodik.
-
warcat
veterán
válasz
fasyrt
üzenetére
Asus gyártói garancia: 36 hónap.
A kártyákat szériaszám alapján követik, a 36 hó a raktár elhagyásától indul, kivéve ha vásárlás után regisztrálod, akkor a számla napja.Az én kártyámnál már a számla feltöltése előtt feldobta a dátumot.Hazai fillérbaszó, adócsaló,scalperkedő boltokkal nem kell foglalkozni és a gyártóhoz kell fordulni.
-
fasyrt
őstag
válasz
koko52
üzenetére
Ha ez ilyen egyszerü lenne...
Garancia jogilag nincs. Szavatossag es jotallas van.
Törvenyileg egy ev jotallas, ket ev szavatossag kötelezö (privat vasarlasnal). [link]
A szavatossagnal 12 honap utan a vasarlo bizonyit, hogy a hiba mar a termek vasarlasanal megvolt.Szoval az a boltos, akinek csotany volt a jele ovodaban, eleg könnyen kibujhat.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
Szvsz ez ilyen eltántorító intézkedés, ha ezzel 500 ember már inkább úgy dönt nem bányászik mert ha beszarik nincs garancia, megérte nekik. Még 500 akinél tönkremegy a vga és azt mondják nincs gari és elfogadják, beleegyeznek. A fennmaradó 10.000 embernek meg legarizzák annak ellenére hogy bányásztak vele mert nyomják a csengőt és fenyegetőznek.
Így is fogtak 1000 kártyát amit nem kell legarizni, nyertek x százezer dollárt.
Ennyi ebben a logika... -
Laraxior
titán
válasz
warcat
üzenetére
De azért most a 3080-ak 95%-a igencsak kapirgál, még ha játékra is lett véve, akkor is üresjáratban akinek van egy kis esze az befogja dolgozni. Főleg az ilyen árak miatt.
Mondjuk inkább csak érdekességképpen másoltam be. Csak biost kerestem a VGA-hoz, és nyomkodás közben megütötte a szemem
-
warcat
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Ezt még 2017-18-ban belevette az EVGA is a feltételekbe, de nem tartható be mivel nem bizonyítható.
És csak pár téves ítélet kell hozzá, hogy a vásárló telesírja az összes létező közösségi médiát azzal, hogy mekkora szar és köcsög az Asus, mert nem tartja a garanciát.Aki persze beregel 10 kártyát egy fiókra, magára vessen

Írtam korábban, hogy amikor gariztattam az 1080 Ti-t, már fel sem merült kérdésként. -
válasz
Laraxior
üzenetére
asus.. nem csoda hogy ők hisztiznek elsőként

majd ha megtanultak a gyárban normálisan pasztázni egy gpu-t akkor keressenek meg
, és akkor a bizonyos szériában elb*szott rogstrix hűtésükről ne is beszéljek..
egyébként meg aki "ügyes" simán megoldja, hogy ne látszódjon rajta hogy kapálva volt vele.. -
Laraxior
titán
Asus garancia:
"Damage to the Product that arises from cryptocurrency mining or related activities unless the model is especially designed for mining."
Huppsz. -
válasz
kenwood
üzenetére
Persze azokat látom én is, de ha menekülni fognak, akkor nem csak pár darab lesz fent, hanem rengeteg, ugyanis nem is gondolnánk milyen sokan fogtak ebbe bele, télen még jól is jött a "fűtés" a panelba, na de nyáron ahol nincs klíma és nem tudja sehova rakni annak felejtő és ugye még nem beszéltük a Júliusi égetésre amitől szintén menekülni fognak. Persze ez mind a hobbi bányászokra érvényes az öregmotoros nyáron is tolja meg még akkor is ha éppen megvan az áram.
Én kíváncsian várom mi lesz itt 1-2 hónap múlva, nekem is társasházba van a rig, de van alternatívám elrakni innét.
-
kenwood
veterán
válasz
SzlobiG
üzenetére
Rigeket pakolgatnak mar december ota.
A gond csak az ,hogy egy rig amiben a kartyak 1m-et ernek,a tobbi meg 100kt,1.5-ert megy.
Onnan tudod,hogy valtozas tortent,hogy olcsobb lesz egy rig,mint az alkatreszek kulon.
Ez lenne amugy a normalis,a komplett pck is kevesebbet ernek,mintha minden alkatreszt kulon kiarulsz. -
válasz
clyvejhamma
üzenetére
bányászható coin mindig volt, és lesz is..
ha most azonnal kéne átmenni, kisebb haszonnal de a ravencoin jó alternatíva.. szerintem..
később nem tudni mi lesz.. de valami tuti lesz. -
3800+
őstag
-
koko52
nagyúr
válasz
clyvejhamma
üzenetére
Júliusi eth égetésig 90%, hogy nem lesz gond. Utána lesz "olcsó" vga, koca bányászok kiszállnak a bevétel zuhanása miatt.
-
clyvejhamma
aktív tag
Tudom, hogy nincs üveggömbje senkinek, de mire számítotok, fél-egy év benne van még az ETH1-ben? ETH2 után valami GPU-s lehetőség van kilátásban?
-
ReFleXx
addikt
-
Dare2Live
félisten
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Vitalik csak egy ember az ethereum foundationban.
"Ha a PoS-t ha bevezetik kb semmivel nem lesz jobb mint egy centralizált banki rendszer."
Mitől válna POSsal centralizáltá? Ez nem a binace coin 32 binances hitelesítővel. Közben a BTCnél a hash ~70%a a megvalósult 1984es kínában van. Így nézve máris nem is decentralizált a BTC?
ETHval, cardanoval, polkaval nagyobb a risk de nagyobb a reward is. Én pl egyaltalán nem vagyok biztos cardano vagy polka lesz e 5éves távban de ha igen akkor olyan lesz az árváltozása mint ethnak az elmúlt 5évben. Akár mi is cardano, polka még min 1év mire rendesen beindul.
Céges befektetőből (Tesla...) sztem minimális zsákol bármit is. Intézményire gondolhattál. Sok rálátásunk erre nincs de ETH kapitalizáció mellett már nem nagyon elképzelhető az elmúlt 1év emelkedése anélkül, hogy ne zsákolták volna. Persze lehet nem intézményi befik zsákolták hanem a defi... vonal miatt. És itt jön az ami miatt sokkal nagyobb tér van felfele ethban. ETH tárolásra is jó. BTC csak tárolásra. Főleg, hogy BTC nem is hude olyan decentralizált.
-
fasyrt
őstag
válasz
kenwood
üzenetére
Az mindegy. Minden lanc olyan gyenge, mind a leggyengebb szem. Ha a lap csak x1, x2, x4-et oszt ki, lehet a kabel akarmilyen jo.
Es azert latsz 2-3 kartyas 3060 rigeket, mert hamar elfogynak a pci-e szalak, ha nyolcasaval osztogatod öket.
ReFleXx
Csak erre reagaltam:
Jol ertem,hogy van egy h81 pro btc lap,akkor mehet 5 (nem 3060-as) kartya aktiv riserrel a kicsikbe,a 3060 pedig passziv riser kabellel + hdmi dummyval a nagy slotba?oZone762
Jogos korrekcio. Pcie 3.0 kell a 3060-nak. -
kenwood
veterán
-
kenwood
veterán
Fut valakinek tobbkartyas hiveos rigben 3060?
Jol ertem,hogy van egy h81 pro btc lap,akkor mehet 5 (nem 3060-as) kartya aktiv riserrel a kicsikbe,a 3060 pedig passziv riser kabellel + hdmi dummyval a nagy slotba? -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Dare2Live
üzenetére
Számora a legnagyobb kockázat ETH-ban hogy Vitalikuk pöffen egyet (akárhogy) és vége mindennek kb. Ha a PoS-t ha bevezetik kb semmivel nem lesz jobb mint egy centralizált banki rendszer.
Kíváncsi leszek 5 év múlva ETH hol lesz. (Pontosan azok miatt is amiket írtál (polka, carda)
Mert a BTC-t tudjuk hogy hol lesz.
5-10+ éves időtávon mernél gondolkozni ETH-ban?
Lehet az sincs véletlen hogy nem az ETH-t zsákolja az összes céges befektető.
-
oZone762
tag
válasz
oZone762
üzenetére
Hűtés téma már senkit sem érdekel ?
Felteszem itt is a kérdést, mert a tápegységes topicban nem válaszol senki: vettem PCIe splittert az ebayen, de olyant sikerült, ami 6pin-ből csinál 2*8 pint. Ez okozhat gondot? Úgy láttam, a 2 plusz pin csak föld. A kábel 18 AWG-s, az elvileg jó.
Link: itt
-
Dare2Live
félisten
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Abszolutba persze. De BTC pöppet öregebb. És ez persze igaz ATHra is.
"SZóval akik nem csak az utolsó 1-2 hónapban álltak neki kriptózni, azok jelenleg szerintem szívják a fogukat ha BTC helyett ETH-ra fogadtak..."
Ott voltak a pldaim. Mégsincs meg? Mettől, meddig? 1éve állt neki? [link] Jobban járt aki ETHra fogadott? Igen vagy nem?
Vagy 5éve állt neki? [link] BTCvel 250* a pénzét? Igen. ETHval meg 1000* a pénzét. Szívja a fogát aki BTCre fogadott? Ja. De annyira azért nem.
BTC a standard. De BTC buta és fejlődésképtelen. Jelenleg a defi standard az ETH, NFT standard ETH... Röhely vagy nem de még a BTC utalások nagyja! is ETHn keresztül megy. ETH persze lehet le fog maradni de nem feltétlen mert 51%/london hanem mert 1éven belűl polkadot és cardano kinövi magát arra a szintre, hogy valós alternatívája lesz. Ezért is kell visszavágni ETH tranzakciós díjakat.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Dare2Live
üzenetére
Mondjuk ha abszolút nézzük az árfolyamot akkor azért legyünk őszinték ETH sehol nincs.
BTC majdnem a 2018-as ATH-ja háromszorosa közelében van. ETH meg a 2018-as ATH-ja 1,5X-esén. Kevés helyzet van ahol az ETH-val jártál volna jobban az elmúlt pár évben...
AZ ETH-t érintő bizonytalanságokról pedig nem is beszélve.
SZóval akik nem csak az utolsó 1-2 hónapban álltak neki kriptózni, azok jelenleg szerintem szívják a fogukat ha BTC helyett ETH-ra fogadtak... -
zso79
őstag
Binance másnál is problémás ma? Nem jött meg a tegnapi kifizetés és 0 - nak írja a tegnapi eredményt. Ilyenkor mi van?
-
válasz
Dare2Live
üzenetére
Köszönöm a meglátasokat. Mindenképpen át fogom gondolni.

Az egy szerencsétlen favásárlás volt. Sajnálom azt, de egyszerűen nem volt akkor jobbra forrásom. Most már sikerült hossztoldott borovi fenyőfát szerezni. Abszolút csomómentes és nem hasad, nem szállások, nem vetemedik. Ez olyan szép, mintha rajzolva lenne.

Azt viszont fel tudom ajánlani, hogy küldök egy, másik keretet ezzel a minőségi fával, ha azzal elégedetlen van. Ne maradjon benned rossz emlék.
Írj egy privit és küldöm. 
Az alu sorját külön megreszelem. Csak van úgy, hogy eltévesztem és elmarad. Néha szemmel észre sem vehető, és elsiklik fölötte, hogy sorjáztam vagy nem. Ezért elnézést kérek. Nem te voltál a béna. Ez az én bakim.
-
warcat
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nyilván nincsenek számadataim,de érzésre EU nagyon kevés kártyát kap.Amcsiknál továbbra is komolyan vehető dropok vannak (ami persze néhány másodperc alatt elkel és ők is keveslik DE van), addig itt március első hete óta (ami csak egy kis enyhülés volt a 'száraz' február után) csak a nagy csend van.
Ezen a ponton nem is okvetlenül bányászok vásárolnak ennyiért, hanem pár nekikeseredett, aki csak azt látja, hogy 2 hónapja drágul minden opció..ezt a pár kóbor kártyát horror áron is könnyű lerabolni, mert darabszám nincs mögötte.
Pl. Asus elég sok kártyát betolt amazonra, de az is teljesen eltűnt, és korábban a nyomát legalább lehetett látni, ha le is késted (ha máshol nem,legalább a best seller listán).
-
Dare2Live
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
nem is az érdekes, hogy feljebb ment hanem, hogy így is megvették mind. Héten voltak 1800euros 3080ok meg 3000euros 3090ek CKn. Mindet megvették 1800/3000eroért is. Pedig én már jan végén is azt hittem ennél nem lesz drágább.
Ja és a héten MSI és ASUS is bejelntette hogy drágítanak. Ha ők akkor mindenki más is. Asus még odabökött egy olyat is, hogy csökkenni fognak a szállítások mert NV nem szállít elég GPUt. Micron, TSMC közben vizet! akar importálni mert április közepére kifogyhatnak. wtf
-
EQMontoya
veterán
Csak en latom ugy, hogy tovabbra is dragulnak a vga-k?
Eddig kulfoldrol emberi aron lehetett vegat venni, a napokban mar 600 eur alatt lofasse volt.
-
oZone762
tag
Hűtés téma: most rendeltem egy ARCTIC COOLING P12 value pack-et és előre (ahova a vga kábelt bedugod) fogok tenni 4db-ot egy vonalban. Azon még gondolkozom, hogy szívja a levegőt a vgaról, vagy fújja rá a levegőt. A fújás hatékonyabb, de úgy talán vga hűtők levegő áramlása ellen dolgozik.
Gyorskötözővel tervezem felfogatni. Szerintem úgy halkabb lesz. -
Dare2Live
félisten
válasz
koko52
üzenetére
azért ez erősen a honnan nézed kategória.
ha pl 3hónapot, 1évet akkor ETH sokkal nagyobbat ment mint BTC. [link] Ha meg 10nap, 1hónapot akkor BTC. De ha 45napot akkor megint ETH.
A kettő nagyon korelál persze amíg a BTC tranzakciók jelentős része, DEFI BTC tranzakciók ~100% ethereumon keresztül megy wbtcvel addig ez méginkább így van/lesz. -
Dare2Live
félisten
válasz
Hohocali
üzenetére
3.5-4közé esett a block reward mint márc elején ez érinti mindendegyik poolt. gas price ma a havi egyik legalacsonyabbja volt kb mint márc elején.
más: Olvastam egy érdekes írást ami EIP-1559 hatásait elemzi és nem vár érdemi bevétel csökkenést bányász oldalról. Abból indul ki, hogy kereslet/kínálat ami döntő. És a kereslet nagyon magas és nem várható, hogy csökkenése. Hiába megy át egy egy projekt polkara, cardanora ne adj isten binacera ez kevés. Ahoz, hogy a gas price beessen érdemi kapacitás növekedés kéne ami nincs sehol.
Ez is egy elmélet. -
mihione
őstag
válasz
Hohocali
üzenetére
Nekem az elmult 22 napra 0,002383 eth jot ki napi atlagra bontva 45mh/s-re ,pont tegnap valtottam en is poolt 2mimersrol etherminera de ott 20 ora banyaszas utan is csak 0,002 ethra jott ki a matek,akkor ezek szerint nem ethermine a szarul profitalo hanem globalisan estek a hozamok mindenhol :/
Most valtottam vissza 3 oraja 2minersre de egyelore meg szarabbul hoz mint az ethermine.Mondjuk 6.23 a diff jelenleg...
-
koko52
nagyúr
Nekem nem ragadt benn pénzem, de isten tudja mennyi e-mailt kaptam erről. Szóval elég nehéz volt lemaradni. És vajon hány másik cég csinálta volna ezt meg becsületből? Simán megtehétték volna, hogy csőd és helló, majd új néven folytatni. Nem, inkább kifizettek xy millió dollárnyi btc-t. Többszörösét az árfolyam miatt mint amennyit elloptak.
-
Sondi1986
addikt
válasz
koko52
üzenetére
Nicehash anno feltörték, és én buktam rajta 10 ezer forintot, ja bocs a mai árfolyamon 50-60 ezret. Írták hogy ha tovább ott bányászól szépen vissza adják a lovédat de oda már soha nem mentem vissza.
Igaz idén megint ott bányászok, de ez a visszafizetési cuccuk már nincs vagy engem elfelejtettek.
-
Domy
aktív tag
válasz
koko52
üzenetére
Egy napból nem lehet megállapítani szerintem, vagy ha mégis, akkor több dolgot figyelmen kívül hagytál.

Ethermine miután leállítod a bányát, még jóváír valamennyit azok után a blokkok után, amikbe volt share-d.
NH abból a díjból fizet neked, amit az ETH haspowert vásárló fizetett neki, az is ingadozik pont ugyanúgy, mint a pool luck

Szerintem minimum egy hét kell neki, hogy lásd, az egyik tartósan jobban hoz, vagy sem. (Nicehack nekem a sok zűr miatt amúgy sem szimpi, és még óvatosan fogalmaztam)
-
koko52
nagyúr
Közlöny: havernál beüzemeltem egy riget 420 MH/s-el ethermine-ra phoenixel.Nálam Nicehash megy excavatorral és NBminerrel. Ugye hitvita kérdése hogy lehúz-e vagy sem mintha direkteben tolnám. Eletelt 24 óra és kiszámoltam a jövedelmet.
420/32 dollár= 13,125 ethermine
650/53 dollár= 12,26 nicehash ( a kisebb érték a jobb)
Szóval maradok NH-en és mehetek átállítani a gépét NH-re
-
Dare2Live
félisten
Kialakiítás:
-Egyértelműen mindkét oldalra kéne venti lyuk. Nálam pl elönyösebb lenne ha ott tolná be a levegőt. Valamint ha valaki légcsatornát akar akkor kialakítani szintén. Akinek bloweres karija van az se bukik semmit másik oldalra rakja a ventiket.
-A vga felfogatás résznél előnyös lenne a fa. Nem vezet. Potenciálkülönbség miatt nagyokat lehet szívni mire rájön az ember.
(Aztán persze még jópár dolgot fel tudok sorolni de ez a kettő lett volna nekem fontos)Minőség:
-Vszeg én voltam béna de amikor bontottam ki sikerül szálkába nyúlni. Ezek után másik oldalt lehasadt belölle egy 5cmes nem kicsi szálka. Legalább mint vásárlási opciónál jó lenne, hogy xftér simára van csiszolva.
-Sorjás éles az alu a vágásoknál. Szerelés közben itt is sikerült felkarcolni magam. Ezek után sarkokat leragasztottam.Persze sok indenre gondolhattam volna amikor megrendeltem de kezdő bányász a fentiekre nem gondol, a lentieket meg alapnak veszi.
-
wakula778
csendes tag
válasz
Adiking
üzenetére
ez ettól függ milyen oldalt használsz. én coinbase-t használok viszont az nem támogatja a cfx-et így én a gateio-t használom ilyen célre. szóval coinsbaseről a meglévő coinodat vagy amid van gateio walletedre átküldöd ott átteszed tetherbe aztán tetherből tudsz venni cfxet. bár nemtudom mennyire éri meg most venni nekem sikerült jól gondolkozni a hírek után azóta elég nagyot ugrott most viszont nemtudom hogy mi fog történni

szerk: visszafele nyilván ugyanez fordítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Futás, futópályák
- SSD kibeszélő
- OLED monitor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- MacBook Air M4 15 256GB Starlight Bontatlan + Új (Számlával!) 2 ÉV GARANCIA
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- ASUS Vivobook OLED S513E notebook, laptop
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

5-10+ éves időtávon mernél gondolkozni ETH-ban?