Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
HiveOS alatt van valami modja, hogy teszteljem az OC-t stabil e?
Ugye win alatt lehet latni a mem hibakbol.
HiveOs eseten ezzel mizu? -
AAntii
őstag
Szerintem akkor adják fel. Van aki már vett tőlük minert, a topikba is írt, keress rá és kérdezd meg tőle, biztosan emlékszik januárra, mikor jött a sia minere.
@szazbolha: szerintem is és azt is gondolom hogy a btc ha nem is idén, de bőven lesz még 20k fölött is. A kérdés, hogy kinek milyen a büdzséje a 90 ezres villanyszámlákra tekintettel, ki mennyi ideig tudja tartani a coinokat. Ha visszanézünk egy-két évvel korábbra, mikor ugyanúgy 60-70 cent maradt per vga, az akkor kitermelt coin még ma áron is durván jó biznisz- lett volna.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Iginotus
üzenetére
GTC márc 26-29 [link]
NVnél mindig 1-2év van szériák közt legalábbis én háromra nem emlékszem. 1070/1080 meg 2016 májusában jelent meg.
12nm tudjuk, hogy jó volta miatt. Csúcs vgara való GDDR6 termelés nyárra felfut.Aztán lehet, hogy ez az egész bányászmizéria miatt NV odébb tol mindent így is mindent elad és olyat csinál mint 20+éve soha és 2.5évre jön az új széria. (vagy megent májusban jelenti be)
szerk: Persze mond meg az elmúlt 2hó után, hogy hol lesz ETH ára 5nap múlva. Lehet 700$+, lehet 500$ alatt. mindez 5napon belűl lazán. és ha ez megvan akkor találd ki hol lesz dif. Mindenesetre én ha most kéne várnék 5napot...
-
Bathalsar
aktív tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
MARCH 24, GTC 2018 - Jensen Huang's (nVIdia CEO) Keynote?
-
szazbolha
addikt
Nekem azt mondták, amíg nem veszem ki (értsd nem lesz belőle valós pénz) addig nem kell utána adózzak, mert csak egy igérvény vagy mi a csuda.
(tudom.. az adótéma sem idevaló menjek a másik topicba)
.
Egy hullámvölgyben vagyunk szerintem, amely hamarosan elmúlik. Lehet azoknak lesz igazuk, akik tartogatják a coinokat. Én megmaradtam annál a stratégiánál, hogy kiveszem amint érdemes. Persze most nem vettem ki a mélypontom, és várom hogy ismét 10K főlé menjen a BTC.
.
Nem tudom kinek hogy megy, de én most fizettem ki 90.000 Ft-nyi villanyszámlát - az utolsó 2 hónap amiből 1-2 hetet már álltak az AMD-s gépeim.. OKééé, ki tudnám fizetni akkor is ha nem hagynám benn a coint a rendszerbe, de azért ez 2 havonta kicsit fájna. Ráadásul semmi sem garantálja hogy évek távlatában is erősödni fog a BTC.Még valami: egy PH újonc írt nekem privátot. Érdekelné a BTC biznisz, de tanács kéne neki. Elkérte a telefonszámom. Ti megadnátok egy ismeretlennek 2 üzi után?
-
Enter65
senior tag
Srácok, ezt inkább majd privátban beszéljétek meg, mert egy része már nem a témához tartozik!!!
Köszönöm!

-
Yany
addikt
válasz
szazbolha
üzenetére
Persze, épp arról beszélek, hogy ezek a görbék csak nagyon rövid távon működnek és nem szabad rájuk alapozni, ergó, nem erre alapoztam és nem rövid távra.
Még soha egyetlen centet sem vettem ki a kriptoból. És habár adózok utánuk, egyelőre csücsülnek odabenn a pénztárcámban... -
szazbolha
addikt
Egyetértünk, de azért nyugtass meg, amikor a beszerezted a gépeid nem csak pár hétre terveztél.
.
Én hónapokban gondolkodtam, esélyt adva a negatív és pozitív eltérésnek is.
Ha csak pár hétre terveztem volna biztos nem vágok bele másodszorra is. Mondjuk "szórakozásnak" indult, de aztán valahogy el kezdtem vásárolni a VGA-kat. -
Yany
addikt
válasz
szazbolha
üzenetére
Igen, mindegyik az előre megjósolható megtérülésről szól. Mi a gond?
A kalkulátorok arra jók, hogy megmondják aktuálisan és rövid távon mit érdemes bányászni. Ahhoz, hogy hosszabb távon számolhass minél jobb megtérüléssel, a legalapvetőbb ismeret beszerzése, az árfolyamokat befolyásoló tényezők után való kutatás, olvasás, ami leginkább a mögöttes csapatok, a forgatókönyvek (forkok, pivotálás, roadmap), piacszerzés, tőzsdehírek a fontos. Egy mycryptobuddy teljesen alkalmatlan a néhány hétnél nagyobb távú tendenciák releváns előrevetítésére.szerk.: hozzáteszem, a kalkulátorokat is egy jó bányász legfeljebb a nagyvonalak felfestéséhez használja, sokkal pontosabbak a saját benchmarkok. A 1070 és 1070 Ti esetén is eurókban mérhető profitkülönbség jön ki a whattominehoz képest és habár tényleg jó egy nagyságrendi látképhez, de a baj inkább az, hogy nem egyformán térnek el a különböző valuták a gyakorlati teljesítménytől, ezért az összevethetőségük is kiseb b csorbát szenved. De azért ez nem világvége, csak a pontos tájékoztatásnak szerintem fontos része, hogy néha azért valaki ezt is leírja.
szerk2: tehát ha bányászol és törekszel a minél nagyobb profitra hosszabb távon, akkor
1. nem azonnal veszed ki a pénzt
2. épp annyira foglalkozol az árfolyamok jövőbeni várható alakulásával, mintha tőzsdézni akarnálHa az első eset nem áll, vagyis mindig azonnal kiveszed, akkor már az alapszitu is hibás, hiszen akkor kár is nézni bármiféle tendenciát. A másodikat pedig mindenki vérmérséklete szerint csinálhatja, pl. a snowflake vagy mi a csöcs is beválhat, vagy a dogee. Erre írtam a lottót, hogy észérvekre alapuló dolgok nélkül is lehet eredményeket elérni, de ennek sincs köze egy kalkulátor diff-függő előrejelzésének.
Szerintem túltoltuk ezt a topikot. Aki akarja, alapozhat rá, szabad világban élünk, mindenesetre a magam részéről elbátortalanítanám az idejárókat, hogy ilyenre alapozzanak. A twitterre és a coinmarketcap-en is elérhető borzasztóan hasznos linkekre sokkal inkább irányítanám a figyelmet, de persze ehhez angolul is illik tudni és nem is olyan látványos, mint egy valamerre görbülő grafikon. Remélem, hogy érted, hogy mit képviselek. Én azt hiszem értem, hogy te sokkal többre tartod néhány idejáró taghoz hasonlóan ezeket a görbéket, csak a miérteket még nem sikerült megértenem.

-
szazbolha
addikt
Elnézésed kérem, ha nem jól emlékeztem a véleményeidre.
Akkor egyetértünk és felejtsük el amiket korábban írtál.#43263
Abszolút semmi értelme az ilyen jósolós kalkulátoroknak. Ha tényleg jól számolnának, az azt jelentené, hogy mehetnek tőzsdére, mert előre ismerik az árfolyamok alakulását. Ilyen volatilis piacon (mégha én is szeretném, de) képtelenség bármire is használni a jövőbeni adatokat. Legfeljebb arra jó, hogy elrettenj, vagy hiú ábrándokba ringj. Vagyis semmire.Cikked alatt #282
Ha semmilyen másik oldalt nem használsz, csak a fentieket, akkor ki tudsz számolni egy aktuális értéket, megtérülési görbéket a múltra. De ha azt ki tudod számolni, hogy mennyi idő alatt mit fog visszatermelni, akkor sürgősen felejtsd el a bányászatot és vagy egyből trade-re menj (ugyanis azt jelenti, hogy a görbék és hírek alapján meg tudod jósolni az árfolyamokat, így a kitermelt értékeket is), vagy a lottózóba, mert egyszerűen csak a jövőt látod -
Yany
addikt
válasz
szazbolha
üzenetére
Bah. Én magam is többször promóztam a whattomine-t, sőt a mycryptobuddy-t is linkeltem már. De még mindig olyat állítasz, ami nem állja meg a helyét. A kalkulátorokra szükség van, nem is értem, hogy ezt honnan szeded. Kifejezetten a jóslásos képességekről beszélgettünk. És nem győzöm hangsúlyozni, hogy legfeljebb random szúrhatsz ki találkozási pontot egy ilyen mycryptobuddy féle jóslás és a valóság között 3 hónapra előre. Totálisan abszurdum. Se a difficulty, se az árfolyamok nem lineárisan, a múltból extrapolált módon változnak. Mégha a difficulty bomb és forgalomfüggő diff szabályozásokat be is építik, az árfolyam totál gallyra teszi az egészet. legyen mondjuk 1, max 3 hét, amire talán olykor-olykor alkalmasak, de hogy hosszútávú trendeket (3 hónap??) belőj velük és erre alapozva hozz kritikus döntéseket... önbecsapás, vagy adrenalin üldözésre alkalmas csak és a csalódottságot szaporító hozzászólásokra itt a fórumban.
Tehát NEM, nem tartom a jóslásokat egy fancy feature-nél többre és nem, nem kell egyetérteni. Viszont ha vitázol velem (mert az jó, attól mozog a világ és ezt őszintén mondom), kérlek tisztelj meg azzal (és a többieket is), hogy pontosan pozícionálod az álláspontom, mert ahogy felvezeted, az éppen olyan pontatlan, mint amikor arról beszél a piac, hogy Dél Korea betiltja a kriptokereskedést és félrevezeted a hsz olvasóit.
-
szazbolha
addikt
válasz
melkah
üzenetére
Valamit benézhettél, mert a nicehash nem váltó. És van kiutalási limit. És naponta csak 1x van kiutalás.
Nyilván sokan a kiutalási limit felett is tartottak ott BTC-t, de épp a te szavaid igazolják amit írtam, ez egy veszélyes üzem, és bármikor megtörténhet hogy meglopnak.
Ez az alap." mint ha a lakasom ablakaba, a muskatlis ladaban tarolnam a forintjaimat es meglepodnek rajta ha jonne valami paraszt es ellopna az osszes megtakaritott penzemet."
Az legyen a te dolgod, hogy a tolvajok helyett magad okolod, véleményem szerint a helyes szemlélet az, hogy nem az áldozat a hibás, hanem a tolvaj.
-
válasz
fireman123
üzenetére
12 fokos helységben 57 fokos a kártya azt hogy hoztad össze?
-
subaruwrc
félisten
válasz
fireman123
üzenetére
minek vennéd lejjebb?
nulla hűtés nem fog jót tenni neki ha 12 fokos helyiségben van akkor sem.
hagyd úgy. -
fireman123
őstag
Sziasztok,
MSI Afterburneren a venti csuszkáját nem tudom 39% alá vinni (olyan mintha ez lenne az alja), pedig szeretném, mert a legszélső kártyám ezen a venti értéken is 15-20 C fokkal hidegebb mint a többi kártya (amúgy kapál ez is rendesen).
Lehet a venti csúszka minimum %-os értékét valahol megváltoztatni/állítani (ha igen, hol és hogyan
), vagy ez a vége ?
Kártyák hőfokai: 52, 53, 57, 57, 47, 39. (a 39-es felől megy a fújás a többi felé, ..... és 12 C fokos helyiségben van a rig) -
AAntii
őstag
válasz
melkah
üzenetére
Ezért lenne jó, hogyha elindulnánk egy mérsékelt szabályozás útján, valószínűleg megjelenne olyan piaci szereplő is, mint váltó, amely bizonyos standardoknak megfelel és nem a teljes anyagi csőd félelmével kell beküldeni a váltóra és onnan ki a pénzt, hogy vajon megérkezik e vagy épp egy napot bent maradt holnapra meglesz e.
-
htc07
addikt
válasz
Dexar007
üzenetére
én csak a gamerek kedvében akarok járni, ment itt a sírás hónapokig hogy nincs kártya, erre meg hirdetem a csilivili RGB kártyáim több év garival bőven piaci ár alatt, de nem jött 30 PÜ eddig a sok gamertől, hogy végre itt egy rendes srác.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyébként egy részét visszaforgatnám BTC-be vagy DOGE-ba szerintem úgy is. Lehet célszerű lenne elfogadni pár kártyáért cserébe.

a #hodl az örök.
-
melkah
tag
válasz
szazbolha
üzenetére
"felhasználóknak kb. nulla a felelőssége benne"
Mindenhol 1000szer le van irva, hogy csak a sajat felelossegedre tarolj exchangen es olyan online walletban crypto valutat, ahol a privat kulcs nem kizarolag a te tulajdonodban van. Ezekutan te kijelented, hogy nulla felellosseg van benne ha megis meglopnak, mert ott taroltad ? Ne haragudj , de erre nem tudok mit mondani, csak azt, hogy ezekszerint nem erted, hogy hogyan is mukodik ez az egesz. Ez kizarolag a te felellosseged es hibad, ha a nicehasnel buktal azon a torteneten. En buktam! korulbelul 300$-at. En hibam ? Igen, az en hibam! Pont ugyanannyira az en hibam, mint ha a lakasom ablakaba, a muskatlis ladaban tarolnam a forintjaimat es meglepodnek rajta ha jonne valami paraszt es ellopna az osszes megtakaritott penzemet.Ne a "cryptovilag" felellossege legyen mar, hogy ha valaki nem eleg korultekinto, vagy nem ert ahoz amit hasznal!
En ezutan is fogok exchangen es nicehashen is tartani penzt. Pont ugy es pont annyit, amennyit realisan adott okbol merek ott tartani.
(Plusz az mar csak egy mellek szal, hogy a nicehash kartalanit, igy idovel vissza fogom kapni a 300 dollaromat, aminek a 20%-at mar vissza is kaptam.)
-
Dexar007
veterán
-
szazbolha
addikt
válasz
üzenetére
Az a helyzet hogy még mindig az áramköltség dupláját termelik a 1060-1070 NV-k.
Van hajlandóság az eladásra, de ahogy előttem is mondták addig is bányásznak a kártyák.
Nem arról van szó hogy veszteséges lett a bányászat és ki kell szállni belőle, csak megnyúlt a megtérülési idő, és mérlegelni kell mikor érdemes eladni a VGA-kat, ha már nincs hosszútávú bizalmunk ebben a bizniszben.Ha a novemberi-decemberi vásárlók 1060-ra kiszámolnák a nyereségüket, akkor lehet 40-50eFt-ért is lehetne adni, ha 0 szaldóval akar valaki kiszállni. De ennyiért senki nem fogja adni..... még.
Szerintem alaphelyzet az, hogy mindig is lesz mit bányászni, csak nem mindegy mekkora profittal.
Most ez kicsi, nem vonz új beszállókat, de ez változni fog, mert sokak érdeke, hogy a pénzszivattyú tovább működjön. Ahhoz pedig bizalom és remény kell. Lesz belőle elég, mert megteremtik. -
Dexar007
veterán
Mindenki panicsellol?

-
szazbolha
addikt
-
szazbolha
addikt
Tőled már többször olvastam, hogy nem érdemes kalkulátorokat használni.
Nem akarok semmilyen valós/nemvalós állítással szembehelyezkedni, de szerintem tévútra tereled azokat akik az írásaid olvassák.
.
Amikor te vásároltál bányászatra alkatrészeket nyilván a döntésed megalapozott volt, te is számoltál megtérülést, hasznot, egyebeket, tudva és feltételezve, hogy a számított eredmények csak az adott pillanatban érvényesek, illetve a jövőben egy szűk sávban, ha a kiinduló paraméterek (árfolyam, diff) egy értelmes határon belül maradnak.
.
Nem jól gondolom? Vagy szimplán bíztál abban bármit is veszel az nyereséges lesz? -
törölt tag
Gondolom van egy rakat videokártyátok. Érthető a reakciótok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sleve
tag
Még ennyi KIHASZNÁLATLAN gamer kártyát!

-
-
mepet
addikt
Van sejtése valakinek, meddig robbanhat még a SIA difficulty bomba?
Ugyanaz a kérdés másként feltéve: ha azt írta a webshopjában a Bitmain, hogy Shipping:March 15-22, akkor azok a gépek jelentős részt már megérkeztek és üzembe álltak, vagy szerintetek csak akkor adják postára ezt a batcht? -
-
-
melkah
tag
Megtenned, hogy leirod, hogy pontosan , hogyan fosztottak ki? Nagyon hasznos lenne kielemezni, hogy miben es hol tortent a hibazas es hasznos tanacs es tapasztalat lenne mindenkinek aki cryptoval foglalkozik!
(#43305) szazbolha:
Te pedig kerlek ne kelts ilyen kijelentesekkel mint "Ez mindig is így volt." panikot!
Vagy felre ertem amit mondani akarsz ezzel, vagy arra celzol, hogy barmikor elofordulhat az, hogy kifosztanak.
Milioszor elsirtad mar a forumon, hogy teged anno mennyire kifosztottak, de azert azt szerintem leszogezhetjuk, hogy az esetek 100%ban, a user hibazik es a user csinal olyan hibat amiert el tudjak lopni a walletjebol a penzt. Ha exchangen tartja a penzet, akkor azert, ha nem megfeleloen orzi a privat kulcsat, akkor azert, de ha fertozott a gepe amin a walletet tarolja vagy kezeli, akkor azerrt is a usert hibaztathatjuk.
Ha elegge korultekintoen kezeled a walleted/penzed, akkor kizart, hogy el tudjak lopni! -
melkah
tag
En pont nem ezt tapaasztaltam.
Ameddig whattomine szerint a maximum elerheto termelesem 5-7$, addig nicehashel 9-10$-ok jonnek /nap.
En engedem neki, hogy turjon barmit, igy van, hogy dualban is megy, de engem egyaltalan nem zavar. Nem doglott meg meg kartyam semmi miatt, dual miatt sem. 1070-ekrol van szo. -
Iginotus
addikt
válasz
tom120514
üzenetére
Szerintem ezt a véleményt ne tedd OFFBA...
Aki ki akart szállni eladott 6 db rx570 4gb-t kompletten garival 600.000 alatt.
Aki meg keresni akar az 1.000.000 felett hirdeti ugyanezt!
Amit most észre vettem napok alatt 10-20-30 ezret esett a 1070 és a vega ára... Viszont az 580 4-8gb meg ugyanannyiba kerül. Tehát 130 ért kapsz használt 1070 et és ugyanennyiért 580 at... Hát nem is tudom melyiket vegyem
Egyik fórumozó árában eladott egy 470 et 75 ért... már aznap délután felkerült újra hárdverapróra ugyanazzal a fényképpel 89.999-ért fix áron KP-ért. Kereskednek rendesen.
-
tom120514
őstag
válasz
AAntii
üzenetére
Na pont erre mondtam hogy csak hirdet mindenki, nem eladni akar. Aki valóban ki akar szállni, az ki is tud. Ha eladnám a cuccaimat, a beszerzési ár és a piaci ár közé lőnék, seperc alatt elvinnék. Aki drágán vett, még az is keresni akar a használt hardveren, nem csoda hogy nem viszik. A hirdetések többsége új ár felett kínál használt hardvert, mégis ki az aki százezreket ad azért mert 1 óra alatt összerakta valaki?
-
Yany
addikt
-
válasz
alienpapa
üzenetére
Én most úgy látom, hogy mindenféle shitcoin-t érdemes túrni, ami aztán egyből megy váltóra.
- CrowdCoin (neoscrypt)
- Feather (neoscrypt)
- Innova (neoscrypt)
- AuroraCoin (skein)
- Digibyte (skein)
- BitSend (xevan)
- Verge (Lyra2REv2)NiceHash-el nekem is durván leesett a jövedelem, így nagyon alternatív dolgok felé néztem.
-
Iginotus
addikt
1070 el mit éri meg bányászni? Wattomine szerint Pirl(PIRL) Ethash (ezt nem is ismerem..) Nicehashz szerint meg equihash-t
-
CoDWaW07
őstag
Aqua-ban már 115 K-ért van 570 Pulse, 1 hét alatt csökkent egy tizessel az ára, nem a legveretesebb 570-es, de már alakul lassan.

-
-
AAntii
őstag
válasz
Samott
üzenetére
Én nem kergetek hiú ábrándokat sosem, mindig a legalacsonyabb ár környékére árazom be a cuccaimat, nem akarok az a palimadár sem lenni, aki kidobott az ablakon x ezret mert aznap akarta eladni. Meg nyilván úgy vagyunk vele szerintem többen is, ha megveszik jó, ha nem, akkor is. Míg pluszos a bányászat addig nem kell egy nap alatt kiszórni. Meg besokalltak az emberek, nem akarnak venni semmit, max. tavalyi áron.
-
m4rc!
őstag
válasz
CoDWaW07
üzenetére
Szerencsere nem olyan sok, 2 havi banyaszat ment a szemetbe... most ismerosom azt tanacsolta, hogy ne ilyen walleteket hasznaljak, hanem generaljam le magamnak a private key-t. Ehhez ha jol ertettem le kell szinkronizalnom az egesz blokklancot. Holnap megnezem hogy mukodik ez..
-
Janou
őstag
AMD-vel most elvileg PIRL-t érdemes szedni. Kíváncsi vagyok magához tér-e az ETH...
-
demmer123
őstag
$ 9,017.93 BTC Irány a 11k

-
szazbolha
addikt
válasz
AAntii
üzenetére
Nem erösködöm az eladással sem, inkább állnak a gépek.
Ironikus hogy most jött meg 1 hónapot késve 4 db riser amit egy új bányagéphez rendeltem ebayről.Miközben a hógolyó coin meg éledezik. Tényleg hülyeségből vettem párat meg bányásztam mikor az egyik fórumtárs itt hirdette. Nem hiszek benne, de a világ vicce lenne ha egyszer csak az egekbe szökne ez a kreált béna coin.
-
ÖÖÖ na akkor az a kérdés, hogy ez ellen véd a hardveres wallet?
-
szazbolha
addikt
Ez mindig is így volt.
Nekem 17 BTC-met lopták el. (amikor még 1000 Ft se volt)
Tavaly amikor visszatértem bányászt játszani, a nicehash-ról nyúlták le a majdnem nulla pénzem, összesen milliárdos összeget.De ez csak a jéghegy csúcsa szerintem, a pénzszivattyú sokkal többet kivesz az emberekből a manipulált árfolyamokkal.
-
m4rc!
őstag
Ezt nem hiszem el.. kiüritették az ether walletem....
( Hogy a búsba??
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sorozatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- További aktív témák...
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Még soha egyetlen centet sem vettem ki a kriptoból. És habár adózok utánuk, egyelőre csücsülnek odabenn a pénztárcámban...
), vagy ez a vége ?

( Hogy a búsba??