Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
ImpersonatoR
addikt
válasz
pn4hvq
üzenetére
Nem volt.
Viszont a leírtak alapján nem elég belépned hanem venned vagy eladnod kell.
Tehát ha csak belépsz az önmagában nem elég.
How to avoid service fees
To avoid the service fee from being applied to your account, simply engage in an activity on the platform. This will reset your account’s activity status and exempt you from the fee.
Examples of valid transactions:Buying hashrate via Marketplace
Buying EasyMining or TeamMining package
Receiving payout from selling your hashrate over Nicehash
Receiving payment via NiceHash Pay as a verified merchant .Elsőre elég lehúzás szagú.
Az inaktív fiókokat akarják megvámolni gondolom"törvényesen" amiken maradt valamennyi BTC pl.Monthly service fee for inactive accounts 0.00010000 BTC
De simán kinézem, hogy negatívba is mehet beterheli / a kapcsolt bankártyát stb.
Szóval ha valakinek van érdemi infója ne tartsa magába

-
Frozen
addikt
válasz
pn4hvq
üzenetére
Kapot egy tájékoztatás emailben minenki amenyiben tag vagy volt az oldalon , le van írva minden. Gondolom nem a hasukra ütöttek és ugy találták ki . Nem mindenki csak emailel regisztrált.....
Én erről nem vitázok eldönti mindenki,hogyan kezeli az adott helyzetett, ha pár év múlva pedig behajtó jelenik meg nem kell majd meglepödni csak mosolyogni/röhögni rajta na majd nekik lehet bízonygatni és érvelni,okoskodni már amenyiben érdekli majd őket az okoskodás
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Frozen
addikt
válasz
pn4hvq
üzenetére
Szerintem az emberek 99% nincsnek lekepernyofotozgatva meg akombakomozva a dolgai. Meg mivan akkor ha kidobtad a szamlat es nem tarolgatod mert mondjuk nincs is meg egy regebbi kartyak eseten stb stb szoval ez egy eleg furra nekem amiket leirtal.
Mindenki kopkod a coinbasere pedig az egyik legjobb oldal szerintem. A binanc allandoan szarakodik a kivetelekkel meg sokszor ugy letiltja par napig a szamlat mint a huza.. a crypzos az meg csak app szinte nem egy komoly cuc az en szememben.
-
Frozen
addikt
-
pn4hvq
senior tag
válasz
pn4hvq
üzenetére
Kifutottam a szerkesztési időből:
A Redditen kerestem hasonló eseteket (rengeteg van/volt) és elég nagy számban zárolva lettek a fiókok, így az egész kezdetén mindent visszaváltottam fiatra és kiutaltam, mielőtt pofára esek. Azóta viszont nem nagyon kereskedtem, mert pont a nagy felszálló ágban maradtam ki (mert akkor már nem volt mivel játszani), azóta pedig nem foglalkoztam a kérdéssel. A fiók most tökéletesen használható (elvileg). -
RockHaRD
addikt
válasz
pn4hvq
üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy miből gondolták, hogy akkor én most éppen prohibited júzolok... korábban eth walletre, utóbbi időben btc walletre jött a bánya pénz, beváltottam, ment Revolutra. Nem tőzsdézek, semmit nem szórakozok, és nem is nagy összegekről van szó.
Elég vicces...
Annyit tudok tenni ,hogy a minimum limitet átállítottam, holnap délben azt kiküldik, addigra kellene egy másik btc addresst szerválni egy másik oldalon. Van egy, ahol az ERG-t intéztem anno, csak már azt is elfelejtettem, hogy mi az oldal neve, de majd előkerítem
-
Emperor_
addikt
válasz
pn4hvq
üzenetére
Más találkozott ilyennel? Hogyan szedegessem össze a miningpoolhubról a tranzakciókat?
Hasonlóval találkoztam már minergate-en jelszó resetnél. Arról akartak meggyőződni, hogy én én vagyok e
.
A bánya progi LOG-jai (szerencsére) megvoltak, abban minden látszott egyértelműen
.(Coinbase-en nekem is mindent is bekértek, azóta sem azonosítottak be... Kraken-t használom pont e miatt. Ott is bekértek ezt-azt, de nem sz@r@kodtak, hanem elfogadták a feltöltött doksikat.)
-
válasz
pn4hvq
üzenetére
Kíváncsi leszek ennek hatására megint csökkeni fog-e a global hash, mert a 4.6 dollár/100mhs igenkarcsúnak hangzik, amikor jött a nagy esés hirtelen menekülni kezdtek jó páran tele volt az apró eladó rigekkel meg VGA-val, aztán most pár hete kiürült az emelkedés hatására.
Érdekes hetek elé nézünk, pláne ha az árfolyam benézne megint 2k alá.
-
Hohocali
aktív tag
válasz
pn4hvq
üzenetére
Pár hónapja ticket-et nyitottam én is:
----------------------------------------
2021.03.15
"Hello,
Thanks for submitting your request to Coinbase Support. We're here to help and will be in touch as soon as possible.
In the meantime, you can find answers to many of your questions by visiting our Help Center .
Regards,
Coinbase Support"
-----------------------------------------
2021.03.15
"Hi,
Thank you for following up with us.
Our team has received a high number of account review requests. However, we've asked them to expedite their review of your account, and will get to your inquiry as soon as possible.
We appreciate your patience and understanding.
Regards,
Coinbase Support
ref:_00D6A2G0qc._5003sRpHxt:ref"
2021.03.15
"Was your issue resolved?YesNo"
2021.03.20
"Hello,
Coinbase Support resolved and closed your case.
For continued support, please file a new support inquiry here: https://help.coinbase.com/en/contact-us.html
Thanks,
Coinbase Support "
-------------------------------------------
Semmi nem történt, csak lezártak.
-
Frozen
addikt
válasz
pn4hvq
üzenetére
Mindenki csak tippelget senki nem 5udja 100% ez olyan mint a lotto.
Koko mar egy jó ideje benne van ezt megmondja ő is. Az ilyen meg olyan elemzés meg stb ugyan ugy csak hasrautes ami vagy bejon vagy nem. ( Van aki parszor beletalal es keszpenznek veszik amit mond..pedig ugyan ugy csak talalgat) -
-
aleister
veterán
válasz
pn4hvq
üzenetére
Szerintem egyszerűen arra gondoltak, hogy privát célra használta az önkormányzat által fizetett áramot. Ez innét kezdve valóban áramlopás.
Az eset konkrétan egy röhejes, politikai boszorkányüldözés. A kriptó bányászat önmagában nem illegális. Úgy állítják be, mintha a kibányászott coinnal csakis a darkweben, illegális dolgokat vennének az emberek. Pedig ennek pont az ellenkezője igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Magisk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ASUS routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Jövedelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerintem le is zárhatjuk!

.