Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
szazbolha
addikt
válasz
üzenetére
Az a helyzet hogy még mindig az áramköltség dupláját termelik a 1060-1070 NV-k.
Van hajlandóság az eladásra, de ahogy előttem is mondták addig is bányásznak a kártyák.
Nem arról van szó hogy veszteséges lett a bányászat és ki kell szállni belőle, csak megnyúlt a megtérülési idő, és mérlegelni kell mikor érdemes eladni a VGA-kat, ha már nincs hosszútávú bizalmunk ebben a bizniszben.Ha a novemberi-decemberi vásárlók 1060-ra kiszámolnák a nyereségüket, akkor lehet 40-50eFt-ért is lehetne adni, ha 0 szaldóval akar valaki kiszállni. De ennyiért senki nem fogja adni..... még.
Szerintem alaphelyzet az, hogy mindig is lesz mit bányászni, csak nem mindegy mekkora profittal.
Most ez kicsi, nem vonz új beszállókat, de ez változni fog, mert sokak érdeke, hogy a pénzszivattyú tovább működjön. Ahhoz pedig bizalom és remény kell. Lesz belőle elég, mert megteremtik.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest