Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
szazbolha
addikt
-
alienpapa
senior tag
Melyik poolon túrjátok a snowgem-et?
-
subaruwrc
félisten
mást is fogadott reggel DAG creation error 1060 3gigával ?
eres 1-gyel még betöltött
-
madpapa
senior tag
Ki hogy látja az AMD alapú kártyákkal történő bányászat jövőkét? Én egy kicsit szkeptikus vagyok.
Cryptonightnak lassan vége az ASICok miatt bár Monero ugye a V7-tel kiugrik belőle, talán.
ETHASH algok közül, ugye az ETH ami jól hoz, de a DIFF az egekben és a profitabilitása is egyre kevesebb.
Amiben látnék fantáziát, azaz nVidia, de a kártyák ára az egekben. Talán az nVidia vonal egyelőre még ASIC proof. -
Traveling to the moon

-
Dexar007
veterán
Ennyi gyerekek. Viszlat. Nincs itt semmi latnivalo..es meg hol volt az 5800-as szint..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kkitti78
csendes tag
BUMMMM elindult. 8k túl percek alatt.

-
Gdi
senior tag
válasz
BullKoxa
üzenetére
Ez jó régi.
Erre gondoltam Google/FB után itt is várható egy kis drop.
-
BullKoxa
őstag
válasz
Kkitti78
üzenetére
Én ennyit találtam .
-
#!/bin/sh
csendes tag
...na talán megindul felfele

-
Danex
addikt
válasz
dvd_R+
üzenetére
Akkor szerintem nálad nagyon minimális intenzitással megy a Pascal azért nem érzed, de mindegy annyira ebbe nem akarok belemenni, mert én csak kipróbáltam de nem erőltettem alapból a dualozást.
Most annyi veszélye van a garanciának, hogy kiesik a kártyád 1-1,5 hónapra, amíg pontosan 0Ft-t termel majd, illetve utána a bolt azt mondja, hogy nincs készleten ilyen kártya, ezért visszaadjuk a vételárat.
Nem termelt a kártyád 1,5 hónapig és a most piaci áron 140k-t érő kártya helyett visszakapod a mondjuk 90ezer Ft-odat amennyiért tavaly vetted.
Ez is olyan mint az egész crypto vagy bejön vagy nem
azt is megértem amit mondasz, de a biztonságosabb megközelítést is. -
dvd_R+
őstag
Én nagyon nem tudok ezzel egyet érteni, habár nem értek úgy hozzá valszeg mint te, én abból indulok ki hogy 2év garancia vna a vga-ra és ha lehet dualminingolni akkor csinálja. hőben az a vicc nem vettem észre különbséget pedig ment single miningba is csak eth és nem volt alacsonyabb a hő, illetve fogyasztásban sem láttam különbséget
ugyan annyit eszik a gép falból nézve az áramot.
Jelenleg most havi 7.32$ -t hozz a pascal +ba a "konyhára" és ha már bányászat és van garancia mindenre akkor hozza, én nem $-ban nézem az árakat hanem a kibányászott coinban, lehet most 7.32-t hozz mert estek az árak de ha vissza megy csak annyira amennyi volt (pasc esetében 2$) akkor ez a 7.32$ közel 30$ fog érni..Én úgy tekintek erre az egészre hogy figyelmen kívűl hagyom a piac ingadozását, azt veszem figyelembe mennyibe kerül nekem a gép/gépek havi üzemeltetése(áram) aztán gyűjtögesse csak azokat a coinokat, aztán majd fog ez többet is érni elven tárolom és majd értelem szerűen akkor váltom át ha jó vagy elfogadható $ árban van. Azok akik meggazdagodtak pl BTC -ből szerintem hasonló elven áltak hozzá és nem centek meg $ árfolyam alapjan kezdtek bele vagy hagyták abba..

-
Danex
addikt
válasz
dvd_R+
üzenetére
Duál mining tudtommal azért lehetséges mert az ETH főleg a memóriát használja, emellett a Core úgymond pihizik és ezt veszik munkába a dualmining esetén.
Viszont az egész VGA 100%-on való hajtása már csökkentett feszültséggel is megdobja a fogyasztást, ami ugye több hővel, jobban az élére állított VRM-el jár stb.
Azért használják, mert garancia van rá, illetve régebben még hozott legalább annyit amennyi áramot fogyasztott a kártya, úgymond ingyen volt az áram miatta, most napi 10centért már lehet nem éri meg, hogy esetleg emiatt kiessen egy kártya 1 hónapra, szerintem
-
Wackond
tag
adott a 3db GTX 970. Na ebben a trágyavilágban azt mondja rá a WTM, hogy a top3 ami többet termel a villanynál (a 3 kártya együtt itt belenyal az 1 dolláros napi haszonba), az a Bitsend, Gobyte és az Innova.
Ezekkel valakinek tapasztalat?
Illetve van-e olyan pool, ahol pl Bitsendet tudok bányászni ezekkel az áramzabálókkal, és az át is váltja nekem BTC-re, mint pl a MPH? Mert ugye ott egyiket se találtam meg
-
Janou
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Király. Köszi

-
Janou
őstag
A Difficulty-t honnan tudjátok hogy épp mennyi pl. ETH-nál?
-
dvd_R+
őstag
Nekem jelenleg egy rx570 -es rig üzemel 6db vga-val a fogyasztás mérő azt mutattja konektorba dugva hogy 850W fogyasztás van 0.16$ az áram , 177eth hash rate, 1000 pascal jön így whattomine azt írja jelenleg 100+ $ profitba vagyok / month

szóval itt elv még többet termelünk mint az áramszámla de már nem sokkal .. -
sugrath
csendes tag
Ahogy elnézem a Whattomine-os számokat, most értük el az áramszámla árfolyamot.

-
szazbolha
addikt
Jaj ne sírjatok már! Én már egy hete Hógolyót bányászok.
.
Persze aki hisz a crypto-bizniszben, az meg is vehetné a 4 DB GTX1060-namat meg a 7950-eket.
Veszek belőle sok-sok hógolyót!
,.
Csak még azt nem tudom, hogy lehet egyik gépről átvinni a másikra az SNG wallettet, szóval az egyik bányagépemet életben kell tartani.
Ebben tud valaki segíteni? https://snowgem.org/ -
AAntii
őstag
Eddig ha játszani támadt kedvem csak egy kártyát vettem ki a termeléstől, mától jöhet a crossfire, sokat nem vesztek vele úgysem

-
Gdi
senior tag
válasz
Wackond
üzenetére
Nekem van pár ZECem itt-ott, úgyhogy csak ezt követem figyelemmel.
De (szerintem) úgy néz ki ez megdöglött.
Értéke többet esik, amikor meg felfelé menne alig mozdul meg (mindegy mit nézel BTC vagy USD váltást, százalékos mozgást). A sweetspot 0.05BTCről letornázta magát 0.023-ra. -
-
CoDWaW07
őstag
válasz
Wackond
üzenetére
Majd akkor lesz 0.1 BTC ,amikor a Bitcoin ára 1 dollár lesz, az Etheré pedig 0.1

Amúgy szerintem a jelenlegi mélyrepülésből is hamarosan felfele fog ívelni a dolog, szóval szerintem nem éri meg most kivenni a tartogatott coinokat, max akkor ha tényleg napi kenyérre kell.
Dexar007: Mégis minek? A bányászás halott, mindenki akinek kedves az élete adja el!Akár fél áron is, vagy 30k-ért darabját, természetesen nekünk mert mi jó fejek vagyunk és bevesszük hogy nekik jó legyen!

-
Dexar007
veterán
Na megvot az ajja mehetunk vissa. Rx570et vennek! Tessek ,tessek!
-
Wackond
tag
olvasgatok itt-ott, nézem a szabadesésű grafikonokat. az ETH-t halomra árulják az emberek, szakad is össze becsülettel, ahogy kell, BTC-hez képest jobban mint a ZEC. De vajon visszatér-e az ETH ára 0,1 BTC környékére, érdemese lehet-e ZEC-et ETH-ra most átváltani?
Nem termeltem még ki nagy vagyonokat, de most kriptót eladni nem igazán lenne jó ötlet, viszont ebben a kuplerájban talán lehetne egy kicsit nyerészkedni
-
demmer123
őstag
-
Yocee
aktív tag
válasz
Tamás9x
üzenetére
Én BTG-t keresek. néha hamar jön, néha sokáig nem, de hamar kifizetik.
2018. 03. 16. 5:23:04 0.08353
2018. 03. 14. 22:21:59 0.07611
2018. 03. 13. 4:15:53 0.15654
2018. 03. 11. 19:58:56 0.23265
2018. 03. 07. 2:16:46 0.07116
2018. 02. 26. 1:52:27 0.21471
2018. 02. 25. 7:34:25 0.09281
2018. 02. 19. 22:30:15 0.09405
2018. 02. 14. 12:44:33 0.04826
2018. 02. 10. 17:43:50 0.06806
2018. 02. 10. 2:38:48 0.13303
2018. 02. 09. 1:29:46 0.24317 -
CoDWaW07
őstag
Ijjaj, 487-en az Ethereum

Bízzunk egy szebb és emelkedéses jövőben!
-
aleister
veterán
válasz
Wackond
üzenetére
Nekem alapvetően begyere, de csak 8 kártyát kezel. Próbáltam az Asus GPU tweak-et is, aminél nincs ilyen korlátozás, de abban meg voltak egyé furcsaságok.
Valamint akármelyiket is használtam, indokolatlan rendszerlassulást tapasztaltam. Az átlagos méretű (4-6 vga) rigeknél ez nem jött elő, de 8 kártyánál és fölötte már találkoztam vele.
Lehet, hogy valami driver probléma. -
Wackond
tag
csak engem szivat a poloniex vagy tényleg nem lehet belépni?
-
Wackond
tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
gondolod bírni fogja?

-
Wackond
tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
akkor add el a rigedet én meg túrok vele Gobyte-ot

-
Wackond
tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Úgy viszont a Gobyte diff csökken, mert onnan meg kivontuk a kapacitást, kvzi mint ha gémer vette volna meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Apple iPad 10. Generáció / Wi-fi / 64GB / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

reggel néztem eléggé beesett ha jól láttam, pedig túrtam egy darabig.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

azt is megértem amit mondasz, de a biztonságosabb megközelítést is.

Ott valami nincs rendben. Nekem is annyik vannak pedig ez ritka kis gagyi "mini rig"-a XD