Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
oleslie
üzenetére
Most lehet hülyeséget írok, de az unexchanged az nem azt mutatja, mennyi a coinjaid pillanatnyi értéke BTC-ben? Mert ha igen, akkor simán lehet, hogy a coinok közül valamelyik, amelyiket ányásztad hirtelen esik 10-15%-ot, majd visszamegy, és máris ott egy lyuk a grafikonon.....
-
janos666
nagyúr
válasz
Geller72
üzenetére
Egyre nagyobb adag BTC-ket küldtem OkPay-re, hogy olcsón de gyorsan váltsa EUR-ra és elvileg instant módon passzírozza be Mt.Gox-ra, mígnem beleütköztem egy 300 EUR-s limitbe.
Kicsengettem nekik 10$-t az express okirat ellenőrzésekért, hogy kitolják a limitem, de így is csak munkaidőben foglalkoznak vele. A korábbi adag pénz pedig kb 6-10 óra alatt vált elkölthetővé Gox-on. Szóval hétfő délig hitelesítenek, valamikor éjjel-hajnal közt átérhet.
Az utolsó nagyobb adag BTC már át lett váltva 400-420 EUR/BTC körüli árfolyamon, szóval ha nem sikerül visszavásárolni ez alatt Gox-on, akkor buktam rajta pár száz EUR-t.
Bár az a 300 EUR, amit sikerült 200 EUR/BTC alatt elkölteni Gox-on, az pótolhatja, de jobb lett volna ha nyereség is lesz rajta. Másik oldalról pedig, ha hamarabb derül ki, hogy végleg bedől a Gox, akkor épp így jártam jobban.

-
Geller72
veterán
Jó reggelt..Krakenen
457458.8, vircun 495 juró egy BTC..
. -
oleslie
aktív tag
válasz
gergomiho
üzenetére
ha jól értem (késő van na...) ez még csak vmi tervezet/javaslat, de az indoklás (hogy miért kellene engedélyezni) érdekes.
'szameg, azt ugye nem tudni, hogy ennek hatására történt e, de krakenen megindult fölfelé az árfolyam (egész délután 439~442 környékén ingadozott, most meg mindjárt 450
), én meg eladtam 440-ért 
-
Geller72
veterán
A middle elég szarul fizetett. Nem is erre a napra, hanem úgy két nap átlagára. És elég durván bennhagyott unexet még így is. Majd egy napi termést.

-
htc07
addikt
válasz
Geller72
üzenetére
Nekem sajnos sem a tudásom, sem az időm nem engedi, hogy belevágjak, pedig kacérkodtam már a gondolattal.

Meg azért tenni is kell bele az elején nem keveset, valamivel ki kell tűnni, és azt úgy a légkönnyebb, ha a 0day trashcoinokat nálunk tudják először váltani. Vagy a pénzes ki-be fizetés, de az már magasabb szinten működik.
Egyébként a TIPS 55-56 -on áll cryptsyn...

-
oleslie
aktív tag
válasz
Geller72
üzenetére
rá se ránts. ezt sasold, megnéztem néhányat 4.8~5MH/s környékén, de senki másnál nem láttam még hasonlót sem (bár attól még lehet ... sőt, ahol egy valaki ilyen jól járt, ott minden bizonnyal még jónéhányan -az egyenlőbbek közül- hasonlóképp jól jártak).
Az unexchanged nem vész el, csak átalakul
Vagy mindenki egyenlő, de néhányan egyenlőbbek?
-
htc07
addikt
válasz
Geller72
üzenetére
Szerintem nem lenne olyan nehéz összedobni egy váltót, pl. az openex nyílt forráskódú [link] úgy tudom. (az más téma, hogy én átnézetném pár biztonsági szakival mielőtt élesítem, nehogy maradjon benne "véletlenül" kiskapu..
)Plusz, ha lenne hozzá csapva egy EUR/BTC váltó is.

-
Geller72
veterán
HA valaki el akar adni, az most tegye, mert én végeztem és kilépek a jobb oldalról full..
. -
Geller72
veterán
200 LTC-vel fel lehet húzni a TIPS-et 45-ig...
... -
Geller72
veterán
Vajon van értelme ma átküldenem a krakenre a kesst? Úgysem kapom meg hétfőnél előbb, gondolom..vagy ott tegyem be jó áron váltani addig?.
. -
Geller72
veterán
válasz
janos666
üzenetére
Simán..
. A fórumban önmanaggelési napot tartottunk. Mivel eddig mindenkinek visszajött a pénze, úgy néz ki, a dolog működik. Ki lehet próbálni nem fals címmel is. Tök 8. Nekem akkor nem sok vesztenivalóm volt. A többiek el akarták kérni a BTC adressem, hogy "jutalmul" utalhassanak, amiért segítettem..
. Hol élnek ezek?
. Ez alap. Nálam. 
Enegm az is bosszant, hogy (korábban már írtam) nem a reális időpontot írja a trade historyban, azaz 10-30 perccel korábbi állapotokat mutat. Na most, ha nem vagy képben, lehet, hogy közben az árfolyam a felére esett, de te faszán kirakod az aktuális tréd kétszeresét és csodálkozol, hogy milyen gyorsan bejött a shopping, miközben a lfszt. Mindig nézzétek a trade historyban a valós időt!!
Én sem értem, hog ymiérz nem invesztálnak bele, amikor ha megnézed, amikor veszel, akkor 0.20, amikor meg eladod ugyanazt a mennyiséget, akkro plusz 0.30 % fe-vel dolgoznak. És van olyan nap, amikor több ezer BTC forog csak a dogén pl..!! Egy ilyen váltót nehéz lenne összedobni? Hardveres tapasztalatunk lenne, sőt ember is van itt a klubban, aki ismeri ezt nagyban is..
... -
janos666
nagyúr
válasz
Geller72
üzenetére
"teljesen fals BTC adressre elutaltam a teljesen nulla egyenlegemből a reális mennyiséget"
Ezt ki merted próbálni?

Ha tegyük fel, csak nullának látszódott, de mégis elérhető lett volna az egyenleged, és ezzel tényleg kiutalod egy véletlenszerű címre, akkor azt már sohasem kaptad volna vissza. Ilyenkor a Cryptsy szinte jogosan mossa kezét, hogy függetlenül attól, épp mit írt ki neked a böngésződ egyenlegképp, te magad rendelkeztél a valódi egyenleged felett, és kiutaltad oda, ahová szeretted volna.Amúgy tényleg érthetetlen, hogy miért ennyire fapadosak még mindig ezek a váltók. Rengeteg coin mozog rajtuk, sok a bevételük, futná fejlesztésre. Vagy ennyire nem hisznek ebben a bizniszben, hogy napról napra élnek, és még szerver hardware-be is csak nagyon óvatosan mernek fektetni, programozók órabérébe pedig tényleg csak annyit, amennyi nélkül nem lehet ketyegni?
-
Geller72
veterán
Meglett a kessem. De nem a kriszpin múlt. Kivertem a palávert, szépen leírtam egy komolyabb fórumon (ahol már egyébként volt erről nyitva topic) hogy mennyire kibaszottul megbízhatatlan pont a kényes pillanatokban, és hogy a support egy rakás fos, és aki teheti kerülje. A modi már könyörög, hogy beszéljek vele szkájpon, de nem hiszem, hogy örülne annak, amit mondanék neki, így ignoráltam inkább. Én a magam részéről a kriszpivel ennyi, meg a middlével is, ahogy nézem..
A megoldás az volt, hogy teljesen fals BTC adressre elutaltam a teljesen nulla egyenlegemből a reális mennyiséget. Semmi logika nincs benne, de működött. Elsőre nem jött vissza mind, csak a btc..aztán eljátszottam ezt az összes olyan coinnal, ami akkro tűnt el, amikor visszavontam a trédet..Egy rakás fos ez a váltó is. Kurva megbízhatatlan.
-
janos666
nagyúr
válasz
TooCool
üzenetére
Az unexchanged-et nem is értettem soha, hogy lehet BTC-ben kifejezni, hisz amíg nem adta el, addig nem tudhatja pontosan mennyiért sikerül majd eladni. Legjobb esetben is +/- 5% van benne, de láttunk már olyat, hogy egy coin ára hirtelen a felére zuhan és a kettő közt stabilizálódik napokra.
Elhiszem, sőt, mindig is úgy gondoltam, hogy többet tesz zsebre, mint amit bevall, de ha szimplán csak lop, akkor azt szerintem nem úgy csinálná, hogy először jóváírja neked, aztán elveszi a számládról. Egyszerűen hozzá sem adja, már az unexchanged-hez sem (de az előző érv miatt ez is érdekes kijelentés).
Szóval függetlenül attól, hogy mennyi sarcot vesz le magának a háttérben, a grafikon (vagy az adat amiből készül) szerintem szimplán hibás, nem azt vizualizálja neked, hogy épp miként lop meg téged. Az miért lenne jó neki? A grafikonhoz is ő szolgáltatja az adatokat attól, hogy a rajzoló program másik szerveren fut.
-
szmissz
senior tag
Egyre nagyobb posványnak tűnik ez a cryptocurrency téma... nagyon nem tetszik az irány.

-
TooCool
aktív tag
CSak én látok olyat néha a middle-n, hogy néha kevesebb BTC-m van mint félórája?
-
Ma összetoltam végre a 2x 280x-em middle-re. Eddig hozza a várt teljesítményt nálam..
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
Geller72
üzenetére
Én pont erről beszéltem jópár HSZ-el feljebb. A Cryptsy egyre megbízhatatlanabb és teljesen mindegy, hogy a megnövekedett forgalmat nem bírják a szerverek, vagy betámadják őket és az a gond, de egy váltónak erre komolyan kell ügyelnie, hogy mit hogyan csinál, lásd GOX. Lehet, hogy a GOX fel fog éledni, de hogy piacvezetők legyenek az szerintem soha nem fog már megtörténni, még akkor sem, ha folytatják az árpumpát és náluk lesz a legmagasabb áron a BTC.
Én inkább a biztos kicsi váltókban hiszek, akkor pontosan tudom, hogy mikor mennyi pénzem van volt és lesz.
-
Geller72
veterán
Áll a bál, nyitottam náluk egy nem szép topicot. Nem én vagyok az egyedüli, úgy nézem...
-
Geller72
veterán
válasz
janos666
üzenetére
Az a helyzet, hogy pont azért vontam vissza az összes trédem, mert el akartam utalni az egészet krakenra...beváltani. Max fél BTC-t hagytam volna a számlámon. Kérdés, hogy akkor most hogyan tovább? Nem két forintról van szó..nem teszem offba, mert ez reális probléma és bárkivel megtörténhet.
-
Geller72
veterán
megtaláltam a fórumot..
-
Geller72
veterán
Volt pontom. Átváltottam btc-be, beraktam ltc trédbe, semmi, visszavontam, az is huss..ennyi..az biztos, hogy ha visszakapom, az utolsó volt, hogy én a kriszpin 10 LTC-nél többet tartsak akármiben is. Írtam a supportnak fél órája de semmi..
Nincs egy tetves fórumuk, ahol le tudnám ordítani a kurva anyjukat?

-
Geller72
veterán
Kriszpin az összes BTC-m eltűnt. Az egyenlegem nulla. Ne legyek ideges?
...nem 2 BTC volt.. -
Geller72
veterán
Luk et disz:
Before:

After:

A lényeg a "fésü" jelleg az after képen. Ami szerintem azért van, mert nyúlják a middlénél az unexet. Ugyanis sehol nem látom, hogy visszatolták volna a ballanszhoz. Tegnap óta figyelem és azóta ez a véleményem.

-
janos666
nagyúr
válasz
joshy1984
üzenetére
Egyébként útban van oda még 1000 EUR-om (remélem az OkPay tranzakció hétvégén is mozog). Ez most ilyen pánikvásárlás volt, hogy ha esetleg nem is fordul már vissza az árfolyam, akkor is legyen valamennyi GOX coin-om. Ezért is akartam tisztába tenni, hogy a többit nehogy hülyén költsem majd el. És úgy látom szépen visszamegy majd nekem az ár, hogy betárazhassak
aztán imádkozhassak
.Illetve remélem, hogy <=10 BTC az nem számít majd "nagy tétel"-nek, hogy csak sok kis szeletben és hosszú várakozás után engedik kiutalni, miután megnyitották a BTC kiutalásokat. Amint lehet, azért beállok majd a kiutalási sorba (QT tárcába, hogy ott pihenjen picit míg normalizálódnak az árak).
-
janos666
nagyúr
válasz
gergomiho
üzenetére
Nyitva volt mellette egy másik fülön a realtime grafikon, és annak a címsorában emlékeim szerint jóval kisebb összeget olvastam. De az is igaz, hogy tényleg csak hasra ütve írtam a számot (valami olyat, ami biztos elég magas lesz még a későbbi kattintgatásom és a lagok mellett is) és így nem is melékszem rá, hogy mit pötyögtem be.
Olyan szempontból pedig tényleg mindegy, hogy a többi exchange-hez képest ez is olcsó volt, ha pedig lenyúlja majd a GOX, akkor pláne érdektelen.

De igazad van! A sok tizedes tört tanúsága szerint pillanatnyi minimálár lehetett, mert ilyet biztos nem írtam be (hacsak nem a fee-t számolja-e bele így, de akkor az EUR is tört lenne, mint $).
-
janos666
nagyúr
válasz
gergomiho
üzenetére
Ebben a hsz-ben csak példának írtam be kerek számokat. A konkrét dobozkát csak hasra ütésre töltöttem ki (mikor azt hittem tök mindegy mit írok be, csak legyen elég magas). De egyébként ez a történet:
2014/02/22 17:57:20 Fee 0.00149130 BTC 0.93615938 BTC
BTC bought: [tid:1393088240880981] 0.24855000 BTC at 198.00000 € (0.6% fee)
2014/02/22 17:57:20 In 0.24855000 BTC 0.93765068 BTC
BTC bought: [tid:1393088240880981] 0.24855000 BTC at 198.00000 €
2014/02/22 17:56:55 Fee 0.00394356 BTC 0.68910068 BTC
BTC bought: [tid:1393088215191277] 0.65726026 BTC at $275.51413 (0.6% fee)
2014/02/22 17:56:55 In 0.65726026 BTC 0.69304424 BTC
BTC bought: [tid:1393088215191277] 0.65726026 BTC at $275.51413
2014/02/22 17:56:55 Fee 0.00021600 BTC 0.03578398 BTC
BTC bought: [tid:1393088215124684] 0.03599998 BTC at $275.43100 (0.6% fee)
2014/02/22 17:56:55 In 0.03599998 BTC 0.03599998 BTC
BTC bought: [tid:1393088215124684] 0.03599998 BTC at $275.43100 -
musztiii
tag
Hatalmas lyuk coinedup tesla vétel és mintpal tesla eladás között
jelen pillanatban 285-ért vettem és 346-ért adtam elszerk.: bocs el is tűnt

-
janos666
nagyúr
Atya ég! Csak most nézem mekkora hülyeséget csináltam GOX-on!

Sohasem használtam még, most pedig ugye épp repült felfelé az ár, ezért gyorsan akartam cselekedni, és beírtam egy jó nagy számot, hogy milyen magas áron vagyok hajlandó BTC-t venni. Most pedig csak pislogok, hogy miként lehet ilyen alacsony a BTC egyenlegem, miközben már nulla az EUR.
Ezek szerint a GOX nem úgy működik, mint az összes többi exchange, hogy ha van eladó BTC 250$-ért is, én pedig beütöm hogy adok érte 300-at (mert ugye pillanatról pillanatra nő, én pedig nem akarok lemaradni, csak elkölteni az összes EUR-omat minél több BTC-re, amíg csak futja), akkor tényleg 300$-ért veszem, nem 250$-ért.

Még jó, hogy csak vastagon felkerekítettem, nem pedig egy nullát írtam a végére.

Vagy valami más probléma miatt lett a vártnál kevesebb BTC-m, miután lenulláztam a fiat-om és nem látok nyitott ajánlatot?
-
Valami mozgolódás van, mert ezt írja nekem withdraw-nál:
"Transfer queue is currently not accepting more requests, please retry later"
És le is vonta az egyenlegemből, majd úgy fél perc után vissza is kaptam.
-
janos666
nagyúr
Akkor ennyit arról, hogy ötszörözzem a pénzem. Duplázni még sikerülhet, de azért kár volt 50-50 rizikót vállalni. Illetve be akartam küldeni még egy adagot ma este, miután jóváíródott az első adag EUR, de annak már nem lenne értelme.
@ Dexar -> Na látod... Pont úgy sült el, hogy ne legyen szerencsém, amihez most épp az kellett, ami amúgy mindenkinek jó hosszabb távon, szóval mégis win-win.

-
janos666
nagyúr
válasz
musztiii
üzenetére
Lehet most valami megalapozott oka is annak, hogy pár perc alatt felszaladt 250$-ra a GOX-BTC ára (pl. nem hivatalos jó hír), vagy szimpla pumpálás?
Természetesen nem vásároltam be 140-en, mikor meglódult 100-ról...

Szerk.: mialatt begépeltem, már 270
... és ... megállt. 
-
GG888
senior tag
Mivel a ez a csudaház úgyis csak sokára lesz elérhető lehet tavasszal nekiesek egy hasonló projektnek..
lehet nem lesz ennyire überdizájn, de add2psu, 2mobo (ergó 4 táp) és 8 vga amivel számolok.Meg persze szép nagy fülek a könnyebb mozgatás végett

Más: Ha group buyolnánk, akkor ebyen van 100db 290x egyben (Tri-X), potom 21M

-
musztiii
tag
válasz
rzerge
üzenetére
Nekem nem dob hw-ket, ha sikerül elinditani, megy 700+ khasht kb egy napig, aztán összeesik a gép.
Még mikor csikozódik sem dob hw-ket, nem tudom hol keressem a hibát, 1 honapot ment minden baj nélkül stabil 713khast 670es wu-val, megvettem a másik kártyát mellé azóta besz*rt -
rzerge
aktív tag
válasz
musztiii
üzenetére
280x nekem is szokott csíkozódni, valamint dobja a HW-ket...

nekem sincs elképzelésem, hogy mi gondja lehet. vrm hőfok kicsifel felette van a maghőnek, 75 fok körül mozog, elvileg ez nem lehet gond. (sufni tuningként tettem a nyák hátsó bordás vrm-jeire plussz bordát
de nincs különösebb hatás(fok)a)
Ahogy pedig néztem 11-12 HW után dob egy driver összeesést és/vagy egy restartot vagy restart próbálkozást, ugyanis ilyenkor nem tudom elérni TeamViewerel -
musztiii
tag
Hogy tudnám visszaküldeni gariba a kártyát szerintetek? BF4 full graf közben nincs hiba, furmark, video memory stress test közben semmi hiba, mégis mikor elinditom a cgminert kék halál/fekete halál, driver összeesés, sokadik win ujrarakás után is.
Vagy esetleg valami ötlet, hogy hol keressem a hibát? Memtest 86 ot is futtattam hátha a ramokkal van baj, de ott se mutatott hibát.
Kártyákat is cserélgettem felső-alsó slotokba, és a 280x mindegyikben csíkozott, és szarakodott cgminer indítás után, a 7950 meg semmi.
(1 hónapig futott szünetmentesen a 280x ezekkel a config beállításokkal, úgyh nem azzal lehet a hiba.)Winyo-t is teszteltem hd sentinellel, annak sincs baja. Egyedül az alaplapot nem tudom sajnos hogy lehetne
-
janos666
nagyúr
Ohh. Lassan pánikvásárlok a GOX-on. 100-ról 140$, én pedig 90-nél állok sorban.
-
válasz
oleslie
üzenetére
Ne haragudj kedves Oleslie, de ebben a kérdésben te voltál az, aki egy "kicsit" túlreagálta a dolgot. Legyopároztál, meg sötéteztél valakit, épphogy az anyjába nem küldted el, holott láthatóan csak annyi gondja volt szerencsétlennek, hogy nem értette meg elsőre hogy mire gondoltok. Kellemes társaság lehetsz, ha mindenkivel így beszélsz, aki benéz valamit, mert teszem azt szar napja van. A "mondjátok meg hogy lehetek gazdag" féle emberekkel se beszélünk itt ilyen hangnemben, Ő pedig azért messze volt tőlük ezzel a kis bakival.
-
válasz
oleslie
üzenetére
sokat engedtél meg magadnak egy kicsit, de köztudottan csak magadat járatod le. Enrico kollega a házat akarta bemutatni, milyen jó design és praktikus bányaház, nem az ott hozzászólókkal akart példálózni. Remélem ezzel felvilágosítottalak és a setétséged szertefoszlott a tahóságoddal együtt.
Még csak nem is vészesen drága enrico az a ház, az én sst-cw02 höz képest...

-
Geller72
veterán
válasz
enricotoxic
üzenetére
A másik topicban elhangzottakra utaltam. Ott, az egyik (talán az első) hsz.-emben le is írtam, hogy miért.
-
janos666
nagyúr
válasz
janos666
üzenetére
A javasolt fileok-al és a régi órajelbeállításaimmal szétfagyta magát a rendszer, sorban álltak le a kártyák felváltva, és nem találtam semmi értelmes beállítást, amivel legalább olyan gyorsan futnának, mint régen és nem fagynának meg.
A low quality kártyákhoz való BIOS-okal viszont egyelőre stabilnak tűnik minden egy hasra ütött, és a régihez közeli órajeleken (perpillanat mind az 5 kártya 1000/1375-ön ketyeg) most egy-két órája fut, kb. a régi sebességen, csak kicsit kevesebb hőtermeléssel. Később talán emelhetem majd az órajelet egy-két kártyán.
Illetve ami érdekes, hogy ezzel a BIOS-al végre észhez tért a Gigabyte 290X, ami eddig a leglassabb 290-es kártyám volt, és visszafelé kellett tekerni az órajelet a gyárihoz képest, nem felfelé, különben egyre csak lassult. Azonos órajeleken most kb. ugyan olyan gyors, mint a másik 290X.
Szóval ez a BIOS megoldásnak tűnik a gagyi 209X-ek valódi X-esítésére.
-
Petyus1
tag
Egy kis segítség kéne. A (#13340) és (#13344) -ben leírt problémám továbbra is fennáll a Krakennel, és mivel a supportjuk egy kalap kakit nem ér, ezért kéne keresnem egy másik LTC/EUR váltót.
Konkrétan az érdekelne, hogy a kifizetési oldalon milyen infókat kell és lehet felvinni, ha mondjuk definiálok az adott váltón egy withdrawal bankot.
Nem szeretnék regisztrálni több váltóra csak azért, hogy megnézzem belülről, a withdraw menüjüket.
Ebben kérnék segítséget, hogy az általatok használt váltó ezen menüjét esetleg kifényképezve lássam, hogy pontosan milyen adatokat kell és lehet bevinni.
Köszi. -
oleslie
aktív tag
válasz
enricotoxic
üzenetére
Te sötétebb vagy helyből, mint a szalacsi nekifutásból.
nyisd már meg azt a kurva linket, és olvasd el a sok hülye hozzászólást, aztán pattoghatsz a semmire.
Nem hiszem el, tényleg annyira gyopár vagy, hogy egy tetves linket nem vagy képes megnyitni, és értelmezni amit ott irogatnak? Másoljam be ide az összes üzenetet, hogy el tudd olvasni?Mind1, trolletetést befejeztem. Ha eddig nem jöttél rá, ezután se fogsz. Legyen neked könnyű a föld.
És végül: miért ez a hangnem. Feltettél egy kérdést, amire kaptál választ (közvetettet ugyan, de kaptál). Ehelyett mit csinálsz? Hőzöngsz, pattogsz. Mire? Arra, hogy nem olvasol vissza? Nem tudod miről van szó? A saját butaságodról tettél csak tanúbizonyságot.
-
oleslie
aktív tag
válasz
enricotoxic
üzenetére
te nagyon sötét. olvasni tudsz e?
Ez volt az első:
http://prohardver.hu/hir/dopamine_lehet_elso_banyaszhaz.htmlNagyon jó ez a ház. Remélem nyáron még megy a bányászat. Vennék ilyen házat.
Erre válaszolta ezt Geller:
És megint összegyűlt a szar legalja a témára..ugyanazok, folyamatosan ekézik..mindezt úgy, hogy segg hülyék hozzá.
Erre te ezt írtad:
Pontosan mire gondolsz?szerinted mire gondolt? (a p1n4n kivül). Gondolkoztál ma már?
-
oleslie
aktív tag
válasz
enricotoxic
üzenetére
olvasd el a sok agyhalott hozzászólást (aztán ne felejtsd el megetetni a trollokat!)
-
raycraps
csendes tag
TIPS 0.00000019 WTF?
-
janos666
nagyúr
válasz
rzerge
üzenetére
1: Az sgminer annyiból jobb, hogy az alapprogram ASIC-ra szűkített új verzióiból is visszaportol pár dolgot és csiszolgatja a scrypt részt. Pl. nem fagyasztja meg kilépéskor az asztalkezelőt új kártyákkal se, alapból benne van pár új scrypt kernel, okosabban paraméterezhető (shaderekhez kerekítve) az intensity.
2: Csak ha forráskódból szeretnéd lefordítani, vagy az adott driver csomag valamiért nem telepíti az OpenCL.dll-t a rendszermappába (kiderül, mert ez ilyen vagy megy, vagy nem megy dolog, majd sír az SDK-ért vagy DLL-ekért, ha hiányoznak).
-
rzerge
aktív tag
nem tudom, hogy aki alulfeszel észrevette-e már azt, hogy az 5-10es lépéssel való csökkentés nem befolyásolja a fogyasztását a kártyának. Lehet, hogy ez csak nálam van így, de 1.100 értéknél van 300W körüli fogyasztása a gépnek, és ha ezt már 1101re veszem, akkor már 385-400ra ugrik. Ha 1.200ra teszem akkor is ugyanez az érték.
Ez így hibás működés lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Samsung kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tesla topik
- Ford topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.
.