Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
madpapa
senior tag
Persze, jó ez hogy írsz erről. Írtam választ oda ahonnan jött a levél. Na van is baj :-)
Jönnek az orosz levelek ezerrel, hogy vennék a cuccost. Én kapom meg a leveleket vagy annyira béna volt hogy mindenki lát mindenkit?
Ja, ott a teljes email levél lista láthatóan ahová kiküldték a levelet :-) -
Mesterlovesz
aktív tag
Én Guldent (NLG) bányásznék a helyedben. Mondjuk a hardcoreminers-en. nlg.hardcoreminers.com.
Már 6 fejlesztőjük van, 80 kereskedés fogadja el a Gulden-t Hollandiában, van egy olyan oldal, amin keresztül pedig bármelyik Bitcoin-t elfogadóhelyen lehet Guldenért vásárolni, mondjuk max 1 BTC-ért de akkor is nagy szó.
Az egyik közösségi tag pedig most hoz össze egy NLG/EUR váltót, tehát SEPÁ-val lehet utalni az átváltott Guldent és persze euróért lehet is venni. -
-
Geller72
veterán
A lenyúlást néztem, ezt a részét/árfolyamokat követem. Gondoltam, hogy te azért erre rá tudsz hajtani, végül is részben már akkor a profilod volt. Szurkolok..
. A boltról nyomathatnál valami részletesebb infót nekem privátba, hátha bele tudnék folyni, hogy nekem is megérje..
.
Csumi.
--G-- -
Osiris
őstag
Mostanra nekem is rendben van a hashletem, csak a payout kicsit lassan érkezett meg. Az 1mhs-es zen 24óra alatt 0.00060213 BTC-t hozott. Ez kb a 3 hónapos megtérülést jelenti, illetve lehet egy kis elnyúlás a decemberre most bejelentett 120mhs körüli gépek üzembeállítása miatt, meg az általános számítási kapacitás növekedés miatt a mostani számításhoz képest.
Ami ebben tetszik az az, hogy nem kell forrasztgatnom a leégett tápkábeleket és nem kell fizetnem a szerverhotelt, ahol akkor is ketyeg a számla amíg a gép üzemképtelen stb. Itt azért könyebb megtérülést számolni, mert kevesebb a "ha" ami bezavarhat.
Most van összesen 31mhs zen hashletem és egy 20-30mhs-es zeus hardverem ami szerintem nemsokára megint szervizelésre szorul, de még megyeget olyan 25mhs körül 8% hibaaránnyal. Valószínüleg ennek az ASIC gépnek (megint) égnek el a 12v-os tápkábelei, de hogy ezt biztosan tudjam be kell zarándokolnom munkaidőben a szerverhotelbe és szét kell szednem a gépet, a javítás meg nem 1-2 órás feladat.
Ennek fényében és annak, hogy a cloudban elvileg a fogyasztás/bevétel arány miatt sem kell aggódni (vagyis a gépet elvileg sosem kell kikapcsolni azért mert többet visz mint hoz), jobb befektetésnek érzem a cloudot, de ez majd kiderül kb. fél év múlva. -
Mesterlovesz
aktív tag
[moderálva]
Én hetente járok már a budapesti Bitcoin drinkup-ra, nagyon érdekes dolgokról beszélgetünk és a 2 hely ahová megyünk (HQ Cafe és An'kert) már elfogadnak Bitcoin-t a Coin of Sale app segítségével (ez egy kereskedőknek készült app, ami minden tranzakciót rögzít így könyvelés kész az egész), nagy buli volt Bitcoinnal fizetni! 8)
[ Módosította: radi8tor ]
-
Mesterlovesz
aktív tag
Igen, biztos volt ilyen és utólag is köszönöm, hogy segítő kezet nyújtottál! Én azonban akkor úgy gondoltam, hogy szeretném a saját kis programommal megszerkeszteni a weboldalt, hogy bármikor kényelmesen alakítgathassam és erre szükség is volt, sok változás történt közben.
Most kaptam egy weboldalt kompletten az egyik "befektető"-től, ez nagyon jól néz ki, most tettem fel a régi helyett.
-
BRIKLY
veterán
Hát igen,azért írtam úgy,hogy "ha csak TDP-t nézünk ".

6970 cserés lesz idővel,mert bár fogyasztásmérőm nincs,ha a kártya körül tapogatózok érzésre azt mondom kb 3x annyi hőt termel,mint ez a 7870..
Másik topikban írtad,hogy a 280x-ek 4mh/s felett járnak már X11-en. Tudnál adni linket,hogy melyik minerrel?
Nem vagyok kibékülve vele,hogy ez a tahiti LE-s 7870 csak 2.3Mh/s-t tud.. 7950 környékén kéne tudnia,az meg 3 felett cirkál.És még egy kérdés. Tudsz valami multipool-t,ami legalább a villanyt vissza termeli? Vagy akár egy coin-t,amit nem kell óránként lesni..
Mert ez a trademybit 4.5MH/s-re ad 0.0017BTC-t kb.
(#18254) Reggie0: Fogyasztást sajnos nem tudok mérni,mert nincs mivel. De melegebb volt alatta a kártya,mint X11 alatt.
-
BRIKLY
veterán
A 6970-et már vagy 2 hónapja hajtsa a táp,azzal semmi gond, sőt,még a 7770-et is bírta mellette.A 7870 viszont már sok volt. De ez érthető,ha csak TDP-t nézünk 250 + 185W = 435W. A táp meg tud 300-at 12V-on.

A táp amúgy Chieftec CTG-400-80P. Nem hasonlítható össze egy noname-el. -
BRIKLY
veterán
Ja, akkor nem vagyok egyedül aki ráugrott
Csak kár,hogy én hiába..
Hol bérelsz egyébként Groestl rig-et?
(#18249) akrobet: Egy kicsit bővebben? Milyen coint? mennyit hoz kb?
Közben összeállt az x11 config is,meg a gép is kapott még egy tápot,mert csóri 400W-os chifi nem bírta már a 7870-et a 6970-el együtt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
X11 jelenleg 4.5Mh/s
-
Reggie0
félisten
Lehet. Azt nem talaltam meg milyen algoval vagy, vagy lesz-e egyaltalan normal banyaszas. Ha nem akkor csak a PoT miatt megerheti, esetleg a PoP-ra ki kene szamolni, hogy ha sok nodeot inditunk akkor megeri-e nekunk egymas kozott kuldozgetni.
(#18226) Cathfaern: Szerintem meg nem talaltak ki a validalas mikentjet.
-
GG888
senior tag
Update2:
tudom, elég lesz mára
A problémát alapvetően a korábbi cgminer okozta, hiszen ahhoz a Zadig progi és a hozzá tartozó winusb-driver telepítése kellett. Namármost ezt pont nem szereti ez a cpuminer. Kikukáztam a zadigos drivert és láss csodát a gyárijával csak úgy suhant

Autotune feature-nek nem nagyon látom a hasznát, vagy hogy igazából bármit csinálna, most 1175-ön elinditottam őket, meglátjuk mit kapálnak
-
janos666
nagyúr
Nem tudod véletlenül, hogy mióta van kiírva? Azután olvastam el, hogy kiutaltam két különböző névre is pár százast, amikből egyik sem hasonlít a Tier_3 ellenőrzéshez scan-elt papírokon szereplőhöz. Régebben, mikor elmentettem a neveket, emlékeim szerint ez még nem volt kiírva. Az utalások megtörténtek, csak nem tudom később lehet-e majd ebből gond, pl. feljelentenek és/vagy váratlanul befagysztják az egyenlegem, míg valahogy meghurcolnak, stb...?

-
Elbandi
aktív tag
Hat a a 15W eleg keves egy moddolt gs-hez. Reggie valami 30W-os fogyasztast mert a tuningolt gs-nel.
Meresnel arra vigyazzatok, hogy az olcso merok, kis wattokat pontatlanul merik. Tegyel be egy fix fogyasztot (pl 60W-os lampa) is azzal merd: lemered a fogyasztot magaban (X watt), lemered gs-sel a fogyasztot (Y watt), a ketto kulonbsege lesz a gs fogyasztasa.
-
Zizi123
senior tag
Haaaaat ez meg ma hajnalban igaz volt, de mar most nem annyira, ugyanis amikor ejfel korul lefekudtem, akkor meg az X11-es ermek a coinmine.pw-n 0,5-0,7 USD/Mh/Day -t termeltek.
Most 0,2-0,08!!!!!!
Nem tudom, hogy mi tortent 6 ora alatt, de ez azt jelenti, hogy a legjobb ermevel (MunitiCoin) 1db 280x + 1db 6970 (ossesen 5MHs)napi 0,94USD-t tud termelni. -
Mesterlovesz
aktív tag
Hahó, az érmém lassan beindul, ahogy most állnak a dolgok kb. június 7-re várható! Nehéz volt összehozni a lényeget, de most már eléggé elkészülés közeli állapotok vannak 8)! Mivel én ezt komolyan gondoltam és nem shitcoin-t akarok csinálni ezért biztos, hogy szólni fogok itt is, hogy érdemes lesz figyelni az indulást!
-
janos666
nagyúr
Talán egyre többen esnek át azon a holtponton, hogy mernek beleugrani valamibe, ami a hagyományos szabályok szerint már hatszor össze kellett volna, hogy omoljon, de még mindig növekszik.
Vicces az LTC-t és DOGE-t életmentő csomag is. Erősen néztem is őket, hogy talán venni kéne és eladni, ha kiért hozzájuk a rohammentő. De közben mindenki úgy veszi a DRK-t, mint ha 24 órán belül elfogyna a teljes eladásra kínált mennyiség és már csak ezzel lehet majd kenyeret venni.

-
-
Reggie0
félisten
cudaminer-2014-02-28 x86
cudaminer.exe -a scrypt -C 1 -H 1 -m 0 -t 1 -l T5x24 -i 0 -o stratum+tcp://x -O user:pass -D -
Zizi123
senior tag
pos, proof-of-stake.
Mint a lekötött betét, minél többed van, annál többet kapsz "kamatként" utána.Tehat bent kell hagynom, es nem szabad kiutalni wallet-be,es akkor dolni fog kamatkent a love?
(bar mintha valami a napokban irta volna, hogy rohadtul nem eri meg POS)Lehet, hogy nincs igazam, de 1x valaki ezt irta a forumon, pont erre a kerdesemre, hogy "melyikbe erdemes menni a keves, vagy a sok miner-es poolba?", ebbol gondoltam lehet benne valami.
-
BRIKLY
veterán
-
janos666
nagyúr
Néhány napon belül final, illetve két héten belül opensource lesz a DarkSend.
Hmm...
Ma valaki szépen legázolta az 1000 DRK @ 0.0027 vételi ajánlatom, de a DarkWallet miatt talán megfontolandó lenne, hogy már most eladjam 0.00287-en.
Azt reméltem jut egy kis idő a DRK-nak, mielőtt eljut Alpha stádiumba a DarkWallet.---
Közben most már valós tapasztalattal is megerősítettem magamnak, hogy ez a PoS bányászat hatalmas átb@szás. Megtartottam az összes SummerCoin-om, és azóta is nyitva van a tárcám.
A staking reward tényleg 10%-ra nőtt a megadott blokknál, és tényleg kb. naponta egyszer jutok reward-hoz, csak épp baromira nem a teljes egyenlegem, hanem egy apró szelet megy be, mint stake, és csak az kamatozik.
Ezen segített volna, ha a bányászott coin-okat átküldöm egy tranzakcióban egy új címre, hogy csak egy input legyen lehetséges stake-hez, ami így a teljes egyenleg? Vagy most sem a sok korábbi apró input-ból válogat?
-
GG888
senior tag
Ehhez nyílván új sgminer verzió is jár(legalábbis újabb, mint mikor én kezdtem)
-
GG888
senior tag
Pool persze lemaradt -.-'
-
lezsi1
csendes tag
Érdekes módon két SGMiner példánnyal sem terheli ki 100%-ra a 7950-et.
Valamivel jobb a helyzet, mintha egyben menne a 6990-nel, de max ~80-90% megy.
Amint leállítom a 6990-et meghajtó minert, rögtön felmegy 99%-ra a 7950-es.
CPU 15%-on, Memória (4G) 25%-on. Nem tudom mi lehet?
-
pappkarcsi
senior tag
Az szép! Gratulálok!
Zizi123: Tegnap kezdtem el én is nézi a leaserig-et, de nem értettem meg miért is jó az nekünk, merthogy:
itt van ez a rig
Ha jól értem: 0.066 BTC-t fizetek 3.5MH/s-ért 72 órára. Hát ez miért jó? Nem lesz kifizetődő a dolog. Jelenleg kb 0.012-t ha kitermelne 1 nap alatt már jónak lehetne mondani és az ugye 3 nap alatt mondjuk ~0.035BTC.
Ennek ellenére mégis folyamatosan bérbe van adva rengeteg gép. Valószínű, hogy én nem látom át a dolgot, mert én mínuszosnak látom teljesen.. -
pappkarcsi
senior tag
Már csak azt nem értem, hogyan nem kapok kifizetést azok a bányászások után, ahol van share-em és nem is kevés?! [jpg]
Akik még nem csatlakoztak, azoknak is ajánlom, hogy nézzék át, szerintem egész jó lesz. Az excel verzió a számoláshoz: [gdocs]
htc07:Sajnos van olyan is, aminél nincs win98 és mégsincs elkönyvelt összeg. pl 575. De elképzelhető, igen, valószínű igazad van.
-
pappkarcsi
senior tag
Ezzel próbáld meg, hátha
win alatt muszáj volt a 280x-nek, mert nem ment 700 fölé egyébként.
scrypt130511Tahitiglg2tc8192w256l4.bin -
pappkarcsi
senior tag
persze workername-nek. most olyan stagnálóban van az árfolyama, az utóbbi időkben 2-3 hete, ezért tolom ismét.
még egy kérdés felvetődött bennem, de nem találtam még ki. Lehet váltam óránként és napi átváltás között BTC/LTC-re, de nem tudom melyik a jobb vagy van-e egyáltalán különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Bittorrent topik
- OTP Bank topic
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Villanyszerelés
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. A boltról nyomathatnál valami részletesebb infót nekem privátba, hátha bele tudnék folyni, hogy nekem is megérje..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pedig szépen mutat coinwarz-on 0.01324443 BTC / day 11Mh/s-re

De legalább már kezdek rájönni hogy működik a trade.Hogy én eddig mért nem kísérleteztem ezzel.. 
Lehet meg kéne nézni ezt a TIPS-et is...