Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz 0xmilan #9773 üzenetére

A szarkazmus meg az irónika elég távol áll tőlem.....(esetenként fél méterre is)

Hasznalhato mar a 19 bugok, akadasok, stb. nelkul?

Elméletileg igen, már két hete az bootol be nálam, most már fel sem tűnik, nem csinál különösebb galádságot. Egy dolgot próbáltam, amit említettek a linuxmint.hu-n, a pulseaudio-equalizer felrakása. Na az valóban eltűnik telepítés után, meg kellett trükközni a webupd8-as PPA-val és azt zárolni synapticban, hogy ne frissüljön a tárolós verzióra. Egyedül a Firefoxot cseréltem ESR-re, de olvastam itt a Qbittorrent nem megfelelő működéséről is, nálam tökéletesen működik az is.
    Amit tapasztalsz, az lehet valami XFCE-s dolog is, mintha olvastam volna, hogy ilyen session gond volt valakinél, volt akinél a lightdm rosszalkodott. (a legelején egy boot után nekem is a default háttér jött elő a felrakott helyett, de ezzel nem foglalkoztam, amit azóta beraktam, ugyanúgy ott van még)

Mindenképpen érdemes reinstall-t adni neki, ha megvannak a konfigjaid, mert ilyenkor szinte lehetetlen kinyomozni, mi és hol romlott el.

Ja és a desktop mellett a HP 8570p-re is Tara Cin került 3 hete, ott semmihez nem nyúltam, minden működik flottul. Lezárásra alszik, felélesztés után minden jól megy tovább.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés