- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
0xmilan #9773 üzenetére
A szarkazmus meg az irónika elég távol áll tőlem.....(esetenként fél méterre is)
Hasznalhato mar a 19 bugok, akadasok, stb. nelkul?
Elméletileg igen, már két hete az bootol be nálam, most már fel sem tűnik, nem csinál különösebb galádságot. Egy dolgot próbáltam, amit említettek a linuxmint.hu-n, a pulseaudio-equalizer felrakása. Na az valóban eltűnik telepítés után, meg kellett trükközni a webupd8-as PPA-val és azt zárolni synapticban, hogy ne frissüljön a tárolós verzióra. Egyedül a Firefoxot cseréltem ESR-re, de olvastam itt a Qbittorrent nem megfelelő működéséről is, nálam tökéletesen működik az is.
Amit tapasztalsz, az lehet valami XFCE-s dolog is, mintha olvastam volna, hogy ilyen session gond volt valakinél, volt akinél a lightdm rosszalkodott. (a legelején egy boot után nekem is a default háttér jött elő a felrakott helyett, de ezzel nem foglalkoztam, amit azóta beraktam, ugyanúgy ott van még)Mindenképpen érdemes reinstall-t adni neki, ha megvannak a konfigjaid, mert ilyenkor szinte lehetetlen kinyomozni, mi és hol romlott el.
Ja és a desktop mellett a HP 8570p-re is Tara Cin került 3 hete, ott semmihez nem nyúltam, minden működik flottul. Lezárásra alszik, felélesztés után minden jól megy tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest