- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amúgy igazad van, különösebben nincs jelentősége, ha angol nyelvi beállítások vannak, ha live-ban nézek meg valamit, akkor se akadok el. Emiatt nem is nagyon vettem észre, mert amiket megértek, azt bárhogy megértem, sok beállítási opciót meg akkor se értek, ha magyarul van a gombfelirata. Viszont megszoktam, hogy mindent magyar nyelven használok. Az, hogy a számtech nyelve az angol, érdekelje azokat, akik professzionálisabban foglalkoznak ezzel, home userként én magyarul akarom látni ezt is. Meg mindent.
Reklámoknál is magyarokat akarok látni, vagyis azokat akarom blokkolni, így helyesebb.Na most, kérdés az, ha mindent megértek úgy is, ha véletlenül bekeveredik az angol felirat, akkor miért ne legyen a 99%-a mégis magyar. A számtech nyelve ugyan az angol, de az enyém meg a magyar. Nem vagyok én intergalaktikus utazó.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest