Új hozzászólás Aktív témák

• Frawly

veterán

válasz ubyegon2 #9218 üzenetére

De a poén, hogy így is érted mi van odaírva. Ezért írtam múltkor, hogy miért jó lokalizálatlan OS-t és programokat használni. Nincsenek félbe maradt fordítások, meg félrefordítások. Az is, aki nem olyan jó angolos, pár nap alatt megszokja, utána már úgyis funkciókat nyomkod benne, és nem olvassa el hozzá minden alkalommal a szöveget. Aki nem hiszi, próbálja emlékezetből felidézni, hogy az általa használt OS magyarul mit ír ki az egyes funkciókra, beállításokra, mi hogy van elnevezve, ezt írja le egy papírra, és utána ellenőrizze. Meg fog lepődni, hogy milyen sokat nem talált el.

Én a Facebookot is ezért állítottam át angolra, mivel magyarul több beállítás nem volt lefordítva. Lehet ezen azóta javítottak, mert jó sok évvel ezelőtt regisztráltam, de nem érdekel. Sőt, már azt sem szeretem, ha magyar reklámokat ad be valami. Pont tegnap lepett meg, hogy lokalizálatlan amerikai Androidon egy ingyenes kanadai rádióapp, amely brit reklámokat szokott az arcomba tolni (mivel érzékeli, hogy angol mobilszolgáltatóm van), most először felhozott egy magyart :F Persze ahol lehet, használok reklámblokkolót, lehet Androidra is felteszek már egyet.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés