- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2 #9218 üzenetére
De a poén, hogy így is érted mi van odaírva. Ezért írtam múltkor, hogy miért jó lokalizálatlan OS-t és programokat használni. Nincsenek félbe maradt fordítások, meg félrefordítások. Az is, aki nem olyan jó angolos, pár nap alatt megszokja, utána már úgyis funkciókat nyomkod benne, és nem olvassa el hozzá minden alkalommal a szöveget. Aki nem hiszi, próbálja emlékezetből felidézni, hogy az általa használt OS magyarul mit ír ki az egyes funkciókra, beállításokra, mi hogy van elnevezve, ezt írja le egy papírra, és utána ellenőrizze. Meg fog lepődni, hogy milyen sokat nem talált el.
Én a Facebookot is ezért állítottam át angolra, mivel magyarul több beállítás nem volt lefordítva. Lehet ezen azóta javítottak, mert jó sok évvel ezelőtt regisztráltam, de nem érdekel. Sőt, már azt sem szeretem, ha magyar reklámokat ad be valami. Pont tegnap lepett meg, hogy lokalizálatlan amerikai Androidon egy ingyenes kanadai rádióapp, amely brit reklámokat szokott az arcomba tolni (mivel érzékeli, hogy angol mobilszolgáltatóm van), most először felhozott egy magyart
Persze ahol lehet, használok reklámblokkolót, lehet Androidra is felteszek már egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Villanyszerelés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged