Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Ha a jelenleg támogatott rendszereket nézzük, akkor én nem tapasztaltam 7/8.x/10 esetében sem ilyet, pedig számos alkalommal telepítettem már mindegyiket. Eleve lehet a második (fő) partíció is elsődleges, ameddig az MBR korlátja engedi. A rendszer számára létrehozott kisebb partíció meg az újabb Windowsok esetében már eleve nem 100 MB-os. De az megmaradt, hogy Legacy (BIOS-MBR) telepítésnél csak 1-et hoz létre. Az UEFI-GPT felállásnál lesz több kisebb, de ott ez nyilván nem probléma.
Az automata particionálásról meg annyit, hogy egyrészt a Windows esetében is van advanced opció, vagyis lehet közvetlenül a telepítésnél is létrehozni külön adatpartíciót. Tehát nem feltétlen kell egy esetleges újratelepítésnél a teljes lemezt formázni. Másrészt automata particionálásnál rendszerint a Linux sem csinál külön home partíciót. Vagyis, ha netán újra kell telepíteni, akkor ott is kellemetlen tud lenni, ha netán a rendszerpartícióra volt mentve minden adat. Másrészt automata particionálásnál nálam legutóbb az Ubuntu 16.04 elcseszte az eltolást és utána a Mint már nem volt hajlandó a másik partícióra települni és folyamatosan ezzel kapcsolatos hibaüzeneteket dobált. Előtte is inkább a "Valami más" opciót használtam a telepítésnél, de ezen eset után már pláne azt fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Horgász topik
- Hővezető paszták
- Linux haladóknak
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Diablo IV
- Windows 11
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- További aktív témák...
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Mi AIoT Router AX3600 WiFi 6 router
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Rowon