-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemurea
aktív tag
válasz
nemurea #5335 üzenetére
Kb. egy hete kérdeztem rá, hogy mit tehetek a Mint-en, hogy a bluetooth-os fülhallgatóm A2DP-n (Hi-Fi mód) csatlakozzon. Ha valaki hasonló cipőben járna ( bluetooth-os hangfal vagy fejhallgató nem működik, csatlakozik, csak hangot nem lehet rá kiadni, Streaming failed vagy ilyesmi hibaüzenettel), leírom címszavakban:
Több szint van, sokaknak sikerült megoldani egy egyszerű paranccsal vagy szerkesztéssel (főleg egy-két verziószámmal korábban):
-) /etc/bluetooth/audio.conf fájlba Disable=Socket szöveg beírása
-) pactl load-module module-bluetooth-discoverCannot select A2DP profile on headset - Linux Mint 15 (ez elég régi)
PulseAudio not allowing A2DP for Bluetooth headset (ez egész friss)Nekem ezek nem működtek, de ez már igen (a lényeg a már telepített blueman upgrade-je egy alpha állapotú verzióra, külön ppa-ból):
$ sudo add-apt-repository ppa:blueman/ppa
$ sudo apt-get update
$ sudo apt-get upgrade bluemanFix “stream setup failed” error with blueman audio sync on Ubuntu
Bár az upgrade parancsot nem mertem végigengedni (elkezdett kérdezősködni, hogy engedem-e változtatni különböző, fontosnak látszó text-fájlokat), de utána a normál grafikus frissítő már gond nélkül felajánlotta az új verziót és le is töltötte.
Jelenleg (remélem, így is marad) szépen működik, még váltani is lehet a Hi-Fi és a Telephony profil között, persze nem nagy élmény telefon minőségben zenét hallgatni
Kb. elfogytak a 'helyrehozandó' dolgok a rendszeren... Uncsi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest