Hirdetés
- droidic: Safe Mode az agyban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ennel a /home sokkal egyszerubb.

Tudtam, hogy van valami nem abszolút kezdőknek való módszer, de fórumtársunknak én ezeket egyszerűen nem ajánlom. emiatt nem is kerestem rá, szerinted mekkora esélye van, hogy elbaltázza az egészet, akkor inkább az újratelepítés, az megvan negyed óra alatt ?
Nyilvánvalóan mindent lehet, ha mélyen ismered a rendszert, meg anélkül is persze, én is raktam át teljes disztrót másik meghajtóra totál kezdőként, de volt biztosítva a dolog, ha gikszer van.
Kendek ft és a te tudásod jóval magasabb szintű az én kezdő szintemnél.

Az viszont szempont, hogy mi, ha egyszerű megoldásokkal is, de azonnal segítettünk úgy, hogy azt a kérdező alkalmazni is tudta!Azért nagy köszönet
, hogy belinkelted ezt a leírást, anno olvastam az összes írásodat, kár, hogy mostanában inaktív vagy.pár kifejezést kiemelnék a rövid írásodból, hogy lásd miről beszélek, én nemrég voltam abszolút kezdő...milyen jól jött volna egy ilyen közismert fogalmakkal teletűzdelt leírás -- a Winhez való visszatéréshez

-KernelCheck
-tar-ral backupolni a rendszert
-chroot-olt környezetben
-opensource backup
-uuidgen parancs
-tune2fs parancs
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Synology NAS
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okos Otthon / Smart Home
- Bittorrent topik
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.17.)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

, hogy belinkelted ezt a leírást, anno olvastam az összes írásodat, kár, hogy mostanában inaktív vagy.
Rowon