- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
válasz
ubyegon2 #1947 üzenetére
Nincs azzal semmi baj ha valaki backup ISO-t használatára buzdít, megvan a létjogosultsága. Tiszta és gyors módja a rendszer teljes visszaállításának, bár nyilván vannak hátrányai is (pl. elvesznek a legutóbbi mentés óta eszközölt beállítások, ami annál számottevőbb, minél ritkábban ment valaki). Én egyébként erre a célra a Clonezillát használom.
A MINT mentéskezelőjét még nem próbáltam, egyértelműen hasznos funkció a saját fájlokról és szoftverösszeállításról mentést készíteni, de nem valószínűsítem, hogy ezek visszaállításától a rendszer abnormális viselkedése helyreállna.
Nálam a 17.1 MATE - ahogy írtam - bosszantó dolgokat művel, hogy ez az upgrade következménye, vagy tisztán telepített 17.1 is produkálna hibákat, azt nem tudom. Az is lehet, hogy én eszközöltem valami olyan változtatást - verziótól függetlenül -, aminek a következménye a mostani instabilitás. Mindenesetre nem adom fel, próbálok megoldást keresni, most is Mint alól írok...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Metal topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest