Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petya XT
üzenetére
Debian nekem, mint visszatérő kezdőnek agyzárlat volt. A graf felület elég sok setet felajánlott, be is kattintgattam, de kb semmi nem működött, és x tétlenség után kidobott a login felületre, az éppen futó projektet meg lezárta, befagyasztotta/lefagyasztotta.
Szóval hogy nem lesz több bajom mint a Debian alapúval ? - ott csak a baj volt, ha csak annyi jönne, az már elfogadhatatlan.Arch(Cachy, Endeavour, Manjaro) - nem kalandozok át, miért is tenném ?, ahogy fentebb is regéltem, a MINT számomra tökéletes/sőt a számitott tökéletesnél kicsit jobb is.
hangszerver, energiagazdálkodás vagy egyéb hiba - specifikus lehet, én még csak egy X299 géppel nyomulok MINT alatt, semmi ilyesmi problémába nem ütköztem (energiaprofil kiváló, tétlenül 1.2GHz a proci órajel, hasonlóképpen a videókártyát is jól szabályozza, hangdriver is tökéletes), minden util/game, stb, ugyanúgy szépen fut mint Win11 alatt is. Azért is írtam hogy a mai MINT kb Win11 killer, nyugodtan át lehet állni rá a Windows helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Renault, Dacia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon