Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
JPeti86
csendes tag
Köszi.
Akkor a pin kód kérés vagy nem kérés a SIM kártya tulajdonsága ezek szerint, ha jól értem. (és nem a telefoné, modemé, készüléké.) Ezt majd megpróbálom.Ezt az "új" grub2-t meg nem kedvelem, mert nem tudom fejből a parancsait.... grub 1 alatt 5 éve még fejből is tudtam bootolni a rendszer bármely partíciójáról bármilyen elpiszkált linuxot...
Jól jött amikor kernelfordítás helyett kernel pánikoltatást sikerült csak elérnem.... 
A LOG fájlokat merre találom? A kernel utolsó lélegzetével kiírja a log-ot a lemezre mielőtt lefagy? mert resetelni kellett a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jól jött amikor kernelfordítás helyett kernel pánikoltatást sikerült csak elérnem....
Rowon