Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- 20230101_102713676_iOS
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
JPeti86
csendes tag
Köszi a választ,
Nem tudom hol lehet kikapcsolni a pinkódot. Az eszközhöz adott kis windows-os progi símán megjegyzi a kódot, ha a telefonomba teszem be a mobilnetes simkártyát másodiknak, ott is megjegyzi a kódot. De olyanról, hogy kikapcsolni a PIN kódot, még nem hallottam.
Lehet hogy kernel is volt a frissítések között... mintha rémlene megy egy halom egyéb.... De akkor az hogy lehet, hogy a nem is frisített másik gépen is hülyeségeket okoz... Hogy szedem le a rendszerről az új kernelt és teszem vissza a régit? (kevesebb macerával, mint egy full reinstall, mert szerencsére nincs még sok adat a gépen)
Engedi egyáltalán? van valami "napló" arról, hogy mikor milyen frissítések települtek?
Ja, meg feltettem néhány 4-es és 5-ös kategóriájú "veszélyes" biztonsági frissítést is...Lehetne e valahonnan másik 3G modemet szerezni? (A készülékhiba sajna nem kizárt...bár win7 alatt gond nélkül megy, de megvan ez a modem már 3+ éve nekem, sokszor kihúztam meg bedugtam.)
(Telefonról wifit át osztani az asztalira sajnos nem tudok, mert a szolgáltató blokkolja a tetheringet. Szándékozunk valami néhány megabites tök alap netet bevezetni anyumnak, ami kábeles lenne. )
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Suzuki topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Hobby elektronika
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon