- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Padree.c2
tag
Párom egy Chromiumot telepített előtte, amikor először jelentkezett. Akkor úgy gondoltam, hogy ez lehet a bűnös, és újrahúztam az egészet, mert minden egyéb adat megvolt lementve. Aztán anélkül is ez fogadott 2-3 indítás után, hogy bármit feltettem volna pluszban. Azok a frissítések kerültek feltelepítésre, amiket a rendszer felajánlott. Drivert nem telepítettem semmihez, mert minden ment elsőre, ami nekem kellett. Főleg, hogy munka mellett kb. napi 1 órám van ismerkedni a rendszerrel, ahhoz még nem kellett semmi extra. A Mozzillát, a zenelejátszót, VLC-t használtam, és tettem az asztalra minialkalmazást. Egy órát, meg egy erőforrás, és wifi forgalom figyelőt. Ha még más is közrejátszhat, kérdezz nyugodtan. És köszönöm.
Szerk: ha hazamegyek, kipróbálom, hogy csak az alaplapit használom, vagy keresek hozzá egy drivert. (Erre van valami tipped, hogy honnan és milyet érdemes feltenni?)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Hyundai, Kia topik
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spórolós topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest