Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mtbsrác
    senior tag

Másik topikban is volt egy thread, érdemes lenne az itteni parancsokkal teljesen lepucolni minden nvidia csomagot és akkor visszaállna a disztró a nyílt nouveau driverre és utána tisztán telepíthetnéd mondjuk a Rendszerbeállításokból a szükséges gyári drivert.

Én is távolítottam el Recoveryből gyári nvidia driver fagyás miatt, de biztosra mentem inkább a sudo apt remove nvidia* paranccsal, utána jöhet a linkelt többi. Elméletileg a beállítást a sudo dpkg --configure -a fogja elvégezni.

Mint láthatod, a Kezdő topikban sikerült működésre bírni a gyári driverrel a rendszert.

Sikerült leszedni vissza is állt a xorg rendesen. :R De hibát dobott arra is persze :D szerencsére megy azért.

Aztán kiderült hogy mi okozta ezeket az anomáliákat.
    A 6.4.19-es kernel amit írt is az ablakban. Annyira ragaszkodik a rendszerhez ehhez hogy másikat sem lehet fetenni helyette :D. Arra is hibát ír hogy vmit nem tud megcsinálni és marad a régi hibás. Így újrarakom az egészet a retekbe és megoldódik a kérdés, nem vacilálok már vele. Azonnal átrakom majd másik kernlelre mert azzal rakja fel magát. De ezt majd később csak akkor kiderül az igazság. Addig marad a másik ssd-n lévő sys.

:C

Új hozzászólás Aktív témák