Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
gsc73
aktív tag
válasz
I02S3F
üzenetére
Nos, azért pár napom (órám) ráment mire meglett a végleges megoldás (de szeretem a kihívásokat
):
Az alábbi parancs visszaállítja az általam preferált kinézetet, menüt (google):fce4-panel --quit ; pkill xfconfd ; rm -rf ~/.config/xfce4/panel ~/.config/xfce4/xfconf/xfce-perchannel-xml/xfce4-panel.xml ; xfce4-panel;
DE! a következő újraindításánál a rendszer visszaáll a felső menüre. Megoldás (AI):
- Panel profiles telepítése.
- A "jó" állapot elmentése: pl. "OK" névvel.
- Reboot - megint a felső menü lesz.
- Majd panel profilból az "OK" kiválasztása.
Ezután a Linux minden indításnál az "OK"-ot fogja alkalmazni.De ahogy mondtam a legnagyobb gondom az, hogy a Brave is visszaállt alaphelyzetbe, ami inkább aggaszt....persze biztosan el lehet menteni valahogy a session-t, de ez így nem "normális"...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AliExpress tapasztalatok
- Commodore 64
- Kuponkunyeráló
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple Watch
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Blabok nyakrögzítő M méret
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
):
Rowon