Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- potyautas: Okos?telefon
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- bitpork: Ha Isten létezik...
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok !
Hát mára megjavult az SMB tallózás dolog, újra látom a NAS megosztásait, és tudom is őket mountolni szépen. Van egy tippem, de nem világos még. Telepítettem a Portmaster-t, de nem konfiguráltam rajta semmit még, és ha lelövöm kompletten az egészet, akkor működik. Viszont nem biztos hogy ez a baj, mert ha újra elindítom, akkor már működik minden mint a karikacsapás
Lehet hogy valami frissítés is volt, és az javította, bár smb-frissítést nem láttam az utóbbi napokban. Na mindegy, lényeg, hogy most működik, köszi a tippeket. A portmaster sztorit meg megpróbálom felgöngyölíteni, lehet hogy csak beállítási probléma, vagy semmi összefüggés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehet hogy valami frissítés is volt, és az javította, bár smb-frissítést nem láttam az utóbbi napokban. Na mindegy, lényeg, hogy most működik, köszi a tippeket. A portmaster sztorit meg megpróbálom felgöngyölíteni, lehet hogy csak beállítási probléma, vagy semmi összefüggés
Rowon