Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cappa72
üzenetére
Super, gondoltam, hogy menni fog minden, szerintem jó ideig használhatod gond nélkül, max a .1 , 2 ,3 alverziók jönnek, amire viszont egyszerű lesz a frissítés.
Amúgy furcsa volt, hogy valami EFI-t szorgalmazott, hogy olyan kellene, folytatás csak saját kockázatra...
Valóban, ezt el is felejtettem említeni, hogy ne foglalkozz vele, már a 20.3-nál is volt ez a figyelmeztetés, nyilván modernebb gépeknél számít, ahol már kiforrott az EFI rendszere, régi notebookjaim is még a legacy-t szeretik, ezeken a gépeken nem is kéne felugrani ennek a figyelmeztető ablaknak! Idegesítő ez a figyelmeztetés, de szerencsére nincs jelentősége, vagy legacy-s géped van vagy UEFI-s és nyilván így fogsz telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- VR topik
- Micro Four Thirds
- Energiaital topic
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon