Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cappa72 #13990 üzenetére
Super, gondoltam, hogy menni fog minden, szerintem jó ideig használhatod gond nélkül, max a .1 , 2 ,3 alverziók jönnek, amire viszont egyszerű lesz a frissítés.
Amúgy furcsa volt, hogy valami EFI-t szorgalmazott, hogy olyan kellene, folytatás csak saját kockázatra...
Valóban, ezt el is felejtettem említeni, hogy ne foglalkozz vele, már a 20.3-nál is volt ez a figyelmeztetés, nyilván modernebb gépeknél számít, ahol már kiforrott az EFI rendszere, régi notebookjaim is még a legacy-t szeretik, ezeken a gépeken nem is kéne felugrani ennek a figyelmeztető ablaknak! Idegesítő ez a figyelmeztetés, de szerencsére nincs jelentősége, vagy legacy-s géped van vagy UEFI-s és nyilván így fogsz telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Battlefield 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- iPhone 15 Pro 128GB Silver Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3595
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest