- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Okos Otthon kezdőknek
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
Hirdetés
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly #12566 üzenetére
Valóban, ma már azért többnyire SSD-k vannak legalább a notikban, ha desktopokban nem is és arról mondjuk 2-3 sec plusz idő, mire feláll ugyanúgy a rendszer, mint suspendből, gondolom hibernálás is dettó, azt régen is kilőttem alapból. Ma már szerintem nem is default ez a disztróknál. Nekem bőven elég, ha a FF megjegyzi, hol tartott, a programokat úgyis naponta kell megnyitnom, legalábbis a napi reportot úgysem csinálja meg helyettem a program.
KDE-nél lehet beállítani, hogy a lezáráskori programokkal induljon, ez szerintem nincs is Cinnamonnál, szóval kizárt dolog, mert nem tudom.
Szóval sok értelme nincs SSD-val ezeknek a régen igen hasznos suspend meg hibernation dolgoknak, mégis sokan annyira hozzászoktak, hogy fontos nekik. Rendes bakapcsot azért is szeretem jobban, mert ha valami services vagy más rosszcsontkodik, akkor azt már bootnál kiszúrom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Jogász topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- E-roller topik
- Okos Otthon kezdőknek
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest