Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly
üzenetére
Google keresést hozzáadni, hanem el kellett látogatni egy mintes weboldalra, onnan feltenni a keresőmodult.
Ez most is ugyanígy van, csak jeleztem, hogy ott a kattintható szöveg, ami odavisz, ahol még egyet kattintasz.
Én a kezdetekkor is könnyen megtaláltam, így ez könnyű, tekintve, hogy nálam nullább informatikai alapképzettségű ember nincs.A Flatpak meg itt van továbbra is a Szoftverkezelőben, ha kell valakinek, de nem az van, mint Ubuntunál, hogy már terminalból is snap verziót tudsz csak telepíteni. Nonszensz teljesen.....
Timeshift-tel az is volt a gond, hogy bár roppant egyszerű a kezelése, sokaknak ez is kínai volt és emiatt volt a hőbörgés. Amúgy egy kattintással tovább lehetett lépni aztán kikapcsolni a Frissítéskezelőben. Nagyon kezdőknek akarták ezeket a könnyítéseket berakni már telepítés utáni használatra, de annyira egyszerű mentéskezelő nem létezik, ami 1bitestóninak is megérthető könnyen. Ez van. Vagy kétszáz másik disztró, no meg Win, de ezek első használatba vétele jóval bonyolultabb. Nem dícsérnék most listaelső disztrókat, hogy mennyi értelmetlen/használhatatlan valami van benne kezdőknek.....
Ezt meg direkt neked..... Menugombot figyeld
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Iqos cigaretta
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen monitort vegyek?
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- További aktív témák...
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.07
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én a kezdetekkor is könnyen megtaláltam, így ez könnyű, tekintve, hogy nálam nullább informatikai alapképzettségű ember nincs.
Rowon