Új hozzászólás Aktív témák

• Véreshurka

senior tag

válasz Frawly #12258 üzenetére

Köszi!

1. Sajnos nem találtam semmit ami erre utalna... Talán befut valaki aki meg tudja mondani, hogy hogyan tudnám ezt előcsalogatni. Lehet ugye, hogy nincs is benne ez a funkció a LMDE4-ben (még egy másik drive-ra telepített 19.3-as Xfce-s LM-en láttam ezt a lehetőséget, azért is hiányolom a mostaniból, mert elég hasznosnak tűnt nekem akkor). A menu szerkesztésével próbálkoztam ugyan (menu jobbklikk --> configure... --> menu --> open the menu editor) de csak mappát és abba alkalmazást tudtam újat létrehozni, recent-re utaló dolgot nem találtam.

2. Sajnos ezzel sem jártam sikerrel, ezeket az appleteket gondolnám annak:
    - Grouped Window List: sztem ez lenne az ami nekem kellene, de azt láttam, hogy ha kiválasztottam a 2. panelen, hogy applets, ott már be volt pipálva ez a lehetőség, ha kivettem a pipát akkor eltűnt az 1. panelről, utána hozzá tudtam adni a 2.-hoz, tehát olyan, mintha nem tudnám használni egyszerre több panelen :(
    - Window List: ezt úgy látom, mintha azt csinálná, hogy a már megnyitott programok ikonját rakja oda
    - Window Quick List: ez pedig egy ikont tesz ki a panelra ami az összes megnyitott programot megmutatja workspace-ek szerint csoportosítva (elég hasznosnak tűnik :) )
    - Window List With App Grouping: ezt a letölthető appletek közt találtam, de amikor hozzáadnám a panelhez azt mondja, hoy ez az applet nem kompatibilis a jelenlegi cinnamon-al és elképzelhető, hogy összeomlik a rendszer, így nem is próbálkoztam vele.

Más olyan appletet nem találtam ami jónak tűnne.

3. Köszi, így világos miért nem jelenik meg a Wine a programok között, valami ilyesmire gondoltam én is. Ezt egyébként úgy kell értenem hogyha beteszek egy exes telepítőt pl. akkor automatikusan érzékeli a wine és már azzal is tudom telepíteni?

Új hozzászólás Aktív témák