Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2
    félisten

igazad van abban, hogy csak használja, én viszont szeretném, ha egyszerűen és egyértelműen tudna frissíteni a home user is hamár kiadják a frissítéseket, mert volt olyan tapasztalatom, hogy a 2-3 éve telepített linux egyszer sem volt frissítve. És ez gáz.
    Ebben jó a Mint az automatikus frissítési rendszerével, a frissítéskezelő ikonjával, és mostmár a figyelmeztető alkalmazásával is ebbe az irányba mozdul, nem véletlenül.

Ebben jó a Mint az automatikus frissítési rendszerével, a frissítéskezelő ikonjával, és mostmár a figyelmeztető alkalmazásával is ebbe az irányba mozdul, nem véletlenül.

Bizony, ez a Mint-nél egyébként valóban felhasználó-barát módon van megoldva, feltéve, hogy aki telepíti, ezt aktiválja is. Én is azt tapasztaltam, hogy pár kivételtől eltekintve, nem frissítik a rendszert, akiknek felrakom. Van, hogy erre felhívom a figyelmet és el is navigálom ebben a delikvenst, de alverzió frissítést még távolból nem vezéreltem, mármint telón. Egyébként akik ennyire nem értenek hozzá, többnyire nem használják kényes dolgokra a home user gépüket.

Új hozzászólás Aktív témák