- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Napkollektor - csak úgy
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zizidor #11422 üzenetére
Dehogyis, az a legelején nagyon hasznos, de főleg nézelődésre.
Anno első napokban böngészgettem én is benne, de hamar terminalra álltam át, mert jobban szerettem látni a folyamat-ablakban az egésznek a végrehajtását. Akkoriban persze még nem voltak ezek a konténerezett csomagok szerencsére.
Persze azok miatt, amiket írtam, célszerűbb mielőbb hanyagolni.
De lehet még pár olyan program, amit onnan könnyebb felrakni mégis, talán Spoti meg hasonló kliensek, ebben most nem nagyon vagyok képben.
(#11424) growler
Egykutya mindhárom pedig. Mondjuk én annyira behatóan nem tanulmányoztam őket, mert minek? Jelenleg nem tudok olyan csomagot elképzelni, amit csak onnan tudnék feltenni, talán az előbb említettek kivételével.
De akkor mi a különbség? Megtudjuk azt is?
Az én régi laptopomon jól fut a Mint Cinnamon!
Pár hete meglepve láttam, hogy a Mate alacsonyabb erőforrásigényű volt, mint a XFCE.....elég fura.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The First Berserker: Khazan
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xbox tulajok OFF topicja
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest