- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Most telepítenék linuxmint 18.3 mate-t w10 mellé. Korábban már többször is feltettem másik mintet. Most utólag bekerült a laptopba egy ssd a hdd mellé. Jelenleg az ssd-n van a windows. Az ssd-ről lecsíptem 20GB-ot és a hdd-ről is. Telepítésnél az sda-nak a hdd-t ismeri felé az sdb-nek az ssd-t. A / gyökér könyvárnak az sdb-ről lecsípett 20GB-ot adtam meg, a /home könyvtárnak a hdd-ről lecsípett 26GB-ot. (a swap-ot fájlként adnám meg a home könyvtárból) A grubnak hagytam a telepítő eredeti beállítását a hdd-t. Telepítés végén elszállt, hogy a grub telepítése meghiúsult. Nem voltam benne biztos, hogy a grubnak a hdd-t kell megadni, de nem mertem az ssd-t, nehogy a windows se induljon. Jól adtam meg a grub könyvtárat, csak vmiért omlott össze? Vagy adjam meg az ssd-t? Amúgy a hiba kiírása után be sem lehetett zárni a hiba ablakot. Újraindítottam a rendszert és kérdés nélkül a windows jött be. Köszi a segítséget!szerk.: annyi még, hogy w10 alatt a gyors indítás nem volt kikapcsolva, most kikapcsoltam. (biosban a secure boot ki van kapcsolva) De azért várom a tanácsokat. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest