Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- potyautas: Stand up és én
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Necronom
üzenetére
Majdnem ugyanaz minden topik sokszor.
(direkt ilyenek miatt csináltam a nevezett topikot!) ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sajnos a Mate felületet nem ismerem, a Cinnamonnal nem tettél még próbát? Szerintem kezelhetőbb panel appok és program ikonoik kérdésében. Mondjuk a Cinnamon 4-et nem annyira bűvölgettem még, de az előzőeket jócskán.
Mate tweak-ot használod? Nem tudom ebben a panel kezelés dologban mennyire számít, de egy próbát megér, legfeljebb még jobban összekutyulsz mindent és kipróbálod a Cinnamont is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VGA kibeszélő offtopik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Spotify
- OTP Bank topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Direct One (műholdas és online TV)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy teljesen újszerű állapotú,hibátlan Asus ROG Destrier Ergo gamerszék! Ergonómiai kialakítá
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(direkt ilyenek miatt csináltam a nevezett topikot!) ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Rowon