Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Máté tíz pró
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Windowsról váltanék és egyenlőre csak második oprendszernek tennék fel egy linux mint rendszert (hogy próbálgassam). Az XP és a win7 folyamatosan tekerte a procit... A gép egy régebbi darab. Próbálgattam már a 16-os verzióból. A Cinnamon csak kompatibilis rendszerben indul el, normálban nem. A Mate rendben működik, csak gyakran elveszti a wifit. Az Xfce rendben működik, csak fapados. Live-on kipróbáltam a 13-as verziókat, azok mintha gyorsabbak lennének viszont ott nem ismerte fel automatikusan a wifi adaptert ellenben a 16-sal. Mivel eddig linuxot nem használtam, így fogalmam sincs, hogyan kellene hozzáadni egy wifi adapter drivert vagy a video kártya driverét.
Konyha nyelven esetleg valaki le tudná írni?EVO D510 SFF
Intel Pentium Socket 478 2,4 Gh
Memória 1,2 Gb
Video: ATI RADEON 9200
Hálózat: TL-WN727N (USB wifi)Vagy van valami más javaslatotok?
köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest