- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Windowsról váltanék és egyenlőre csak második oprendszernek tennék fel egy linux mint rendszert (hogy próbálgassam). Az XP és a win7 folyamatosan tekerte a procit... A gép egy régebbi darab. Próbálgattam már a 16-os verzióból. A Cinnamon csak kompatibilis rendszerben indul el, normálban nem. A Mate rendben működik, csak gyakran elveszti a wifit. Az Xfce rendben működik, csak fapados. Live-on kipróbáltam a 13-as verziókat, azok mintha gyorsabbak lennének viszont ott nem ismerte fel automatikusan a wifi adaptert ellenben a 16-sal. Mivel eddig linuxot nem használtam, így fogalmam sincs, hogyan kellene hozzáadni egy wifi adapter drivert vagy a video kártya driverét.
Konyha nyelven esetleg valaki le tudná írni?EVO D510 SFF
Intel Pentium Socket 478 2,4 Gh
Memória 1,2 Gb
Video: ATI RADEON 9200
Hálózat: TL-WN727N (USB wifi)Vagy van valami más javaslatotok?
köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest