Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lev258
    veterán

Hagyjuk ezt kérlek, én nem játszom, a hozzászólásommal csupán arra akartam utalni, hogy valamivel több vagy könnyebb módja van win alatt elérni ezt azt kellő ismerettel. De nem az a célom, hogy itt is így szerezzem be az egyébként fizetős dolgokat. Ami jó, azt korábban is megvettem, ez után is meg fogom, mert támogatni kell a fejlesztőket. Meg ahogy látod, a tudásom is a linuxról ... szóval ne is gondolj ilyenekre 😄. Amire én konkrétan gondoltam az olyan tároló, amelyben játékok vannak. Valami gyűjtemény, ilyesmi.

Nem kötekedni akartam. Csak az elején te magad az ingyenes játékokat hoztad fel összehasonlítási alapnak, aztán kiderült, hogy Windows alatt másképp értelmezed az ingyenes fogalmát.
    Egyébként Linuxra sem bonyolultabb feltenni a dolgokat, kivéve, ha forrásból fordítod. De utóbbi Win-en is ugyanannyira macerás. Részemről ennyi.
    Szerk.: Valamikor a playdeb ilyen gyűjtőhely volt (valóban ingyenes játékokhoz), de szerintem a támogatások elmaradása miatt szűnt meg. Most valami orosz oldal jön be, amit gyorsan be is zártam.

Új hozzászólás Aktív témák