- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Károly 99
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég egy ASUS M2N-E SLI alaplappal, AMD Athlon 64 X2 4800+ processzorral, 2 GB memóriával és egy NVIDIA Geforce GT630 videokártyával szerelt asztali számítógépemre egy Linux Mint 19 disztribúciót telepítettem fel Cinnamon 3.8.9-es asztali környezettel és Linux 4.15.0.20 kernellel dual bootban, illetve NVIDIA 390.77-es videókártya driverrel. A problémám a következő lenne: amikor készenléti állapotba (felfüggesztés) szeretném helyezni a fent említett számítógépemet, a számítógépem készenléti állapotba kerülése után rögtön "felébred", pedig nem nyomtam meg semmilyen billentyű vagy egérgombot, illetve a számítógépem power gombját. A hibernálásnál is ugyanez a probléma. A számítógépem a hibernálás befejezése után itt is rögtön "felébred", illetve olyan is előfordul, hogy a hibernálás befejezése után nem kapcsol ki automatikusan a számítógépem, így az kézzel kell kikapcsolni. A készenléti állapotba helyezést megpróbáltam a Linux Mint 19 telepítőjének a Live (DVD-ről futó) rendszer alatt is, de a probléma ugyanaz. Az asztali számítógépem tápegysége egy Codegen 300xx. Kipróbáltam a készenléti állapotba helyezést a Lenovo 80QQ018THV laptopon is, de nem tapasztaltam azt, hogy "felébred" a készenléti állapotba helyezés befejezése után. A jó öreg Windows 7 operációs rendszeren sem tapasztaltam problémát a készenléti állapotba helyezés és hibernálás után, mert ott automatikusan kikapcsol számítógép. Próbáltam megoldást találni a fent leírt problémákra, de sajnos nem jártam sikerrel.
Szerintetek mi lehet a konkrét probléma? Valaki tapasztalt már ilyen problémát? Lehet, hogy az ACPI-al (Advanced Configuration and Power Interface) van valami gond? A válaszokat előre is megköszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 15 M2! 8/256 8C+10C. Mint az új! 99% Akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest