Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tordaitibi

veterán

válasz ubyegon2 #95949 üzenetére

Uby vicces vagy, az nem vicces hogy 6perc44másodperc alatt találtam 2 olyan szoftvert ami 2 és 3 éves. Bocs nem is kettőt hanem hármat. És a többivel vajh' mi lehet?
    Lehet nyekergésnek felfogni de akkor nem jó a felfogás.
    A többi szoftverem 80%-a KDE app, azok miatt érdekes nem nyekergek mert percre frissek nem napra..
    Tényleg most tűnt fel nekem is hogy ezt leírtam, én még se itt se máshol KDE Plasma app miatt életemben nem nyekeregtem.
    Mivel egyszerűen csak jól működnek, nahát...

Mégegyszer szeretném elmondani, nem volt szándékom egyáltalán felforgatnia a Debian és Ubuntu-származék tulajdonosok nyugalmát. Sajnos a tény az tény.
    Ezt érezte át Warton is mikor kitette ide azt a képet, a yt-dlp telepítésének maceráiról Win-vs-Ubuntu vonalon.
    Ne csak engem támadjatok. Nem, nem akarom hogy esetleg Wartont is vagy mást is támadjatok!! (pl. Kapitány is észérveket hozott fel gyakorlatilag mellettem) nehogy így értsd de azért na.

Van máris amúgy legalább 10 nyavajám amin ismét megakadtam de inkább nekifekszek a webnek meg a guglinak mert ha itt kérdezek, előbb-utóbb savat maró gúnyt kapok burkoltan vagy telibe nyíltan. Azért mert tényeket vázoltam fel amik bár megdönthetetlenül igazolják az adott rendszer ordító hibáit, jó érzés emiatt leb@szni a másikat. Csak azért hogy elfogultan lehessen védeni a kedvenc rendszert.

Igaz ezért szokták beverni az ember fejét. Köszi szépen.

Új hozzászólás Aktív témák