Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

Sziasztok!
    Asszony nem akarja hurcolni a céges laptopot, az bent maradna. Itthonra -nála kevés a hely- gondoltam egy laptopra, AIO, NUC vagy ilyesmire... de igazán ez sem jó, mert ha kikapcsolja, akkor ott sem éri el a cuccait. Viszont van egy home serverem, azt elérné, most is elérjük távolról. Azt is meg tudom oldani, h a /Home vagy a MS dokumentumok mappa elérhető legyen folyamatosan.
    A probléma ott van, h MS office-t (csak Word, Excel, PP) használnak sokat (meg online bármiket, de ott ugye mindegy). Viszont nem szeretnék win-es virtuális gépet, boldogabb lennék LinuxMint-el :B
    A LibreOffice és az OpenOffice sajnos nem alternatíva, kompatibilitásilag kuka volt mindkettő, amikor próbáltuk pár éve. Ahogy rákerestem, ez nem változott :((( (igen, ez leginkább az MS hibája, de a munkahelyen ezt nem nézik).

AI ajánlotta az MS online ingyeneset (mivel laptopra vettek neki, sztem kizárt, h ide előfizessenek, mert ezt is használná), illetve a SoftMaker FreeOffice-t, amit nem ismerek.
    Van erről tapasztalat? Van, ahol erősen lehúzzák, hogy csak annyi van benne, h vedd meg a fizetős verziót... OnlyOffice-ről is olvastam, azt használja valaki? Mondjuk ez elég drágácska... WPS office? :U
    Ha van ezekkel tapasztalat, akkor kérlek osszátok meg :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés