Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
Annyira nem érzem off-nak, de az arcom leszakad, valóban zseniális. Mostmár az utolsó oldal lenne a Földön (néhány kellemetlen tapasztalatom után), ahonnan rendelnék…Mikor értik meg végre az emberek, hogy ez nem egy hagyományos, saját raktárkészletről dolgozó webshop, hanem egy több, egyéni kereskedőt összefogó ‘online áruház’?
Arra is kiváncsi lennék, hogy egy ilyen panasz esetén mit kezd az Emag a saját partnerével? Szankcionálja vajon?
Az egyik vásárló írta, hogy “silány minőségű másolat”-ot kapott. Persze, pofátlanság, de hogy silány lenne?Háát, vitatkoznék…
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest