- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
Napfénysüti #7698 üzenetére
király!
nincs még hideg a bicajhoz? -
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Napfénysüti #7696 üzenetére
Vagány!
Meg a Kylo Ren-es naptár is.
-
Djuree
félisten
válasz
Napfénysüti #7694 üzenetére
fotót kérünk!
-
Napfénysüti
nagyúr
Ma van farsang a cégnél és a csaaptunk tagjai Lego figuráknak öltöztek be.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Beszereztem egy 10144-et dobozosan! Hétvégén, ha lesz időm megépítem.
Kíváncsi leszek, hogy mutat majd az új UCS mellett!
-
-
PR0JECTNR56
addikt
Mai szerzemény:
Alapvetően nem rossz, de néhány formai és részlekorrekciót bevetek majd rajta, a Jangbricks által készített apró modokat pont így gondoltam én is, tehát ezüst felni, 1 sorral előrébb tolt üveg, tükrök, a magam részéről még hátulra is valódi üveget szeretnék tenni és alá beépíteni egy kis motor imitációt, meg a hátsó felét kicsit másképp elkészíteni, de lehet, hogy még az elején is variálok majd.
Egyébként az Endurance Racing diorámám része lesz a korábban bemutatott egyéni Toyota modellel.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Ha már a váraknál tartunk speciel szerintem ez az egyik legalulértékeltebb vár pedig szerintem gyönyörű ez is! Szép lovag, Királyné, raised baseplate, nagyon kemény doboz, mi kell még?
Apropó találtam egy bontatlan 6078 Royal Drawbridge készletet, pedig abban a hitben voltam, hogy ez az egy készlet nincs meg a Royal Knights sorozatból.
-
Freddy76
addikt
válasz
batmanéhes #7669 üzenetére
-
batmanéhes
tag
válasz
Gondwana #7673 üzenetére
köszi, ez nem pont az az elem... most megpróbáltam 2 db 2x1 összegumizott plate-tel összeszorítani, de épp marad egy milis hely... megnéztem most pár összerakásit, de mindenhol csak a külső persely fogja össze őket. full béna design.
ebből valszeg az lesz, hogy előveszem a makitát meg az 5mm-es kobaltkréglit akkor, és átmenőt csinálok belőle.
-
Gondwana
addikt
válasz
batmanéhes #7671 üzenetére
Nézd meg az exoskeleton karjait, most telefonròl nem tudom linkelni az összerakàsit.
-
Brumi
senior tag
válasz
Nem ismerem az alkatrészt, de nem lehet, hogy egy tengelyen van rajta az egész?
-
bobafett
tag
válasz
Krégli?
-
batmanéhes
tag
üdv. van valakinek elképzelése milyen alkatrésszel van összetéve a két félgömb? vagy most jól beszoptam?
-
PR0JECTNR56
addikt
DeltaWing Racing Cars DWC13 (IMSA GT 2014 Spec), a szokásos Endurance vonalon maradva építettem meg ezt a furcsa autót, igyekeztem a delta szárnyat és rakétaformát idéző testet visszaadni, a kabin egy figura fogadására képes (sisak is belefér). Egyelőre ez csak a digitális verzió, belátható időn belül élőben is megépítem.
Meglehetősen nehéz volt az autó külalakját, egy kellőképpen tágas kabint és egy stabil vázat összehozni, ennek a hármasából végül ez a konstrukció került ki, alapanyagigénye szerény, az autó figurával együtt 177 alkatrészt vesz igénybe.
-
LudiDOK
csendes tag
Ingyenesen letölthetővé tettem a 42039 E-modellem összerakási útmutatóját. Erről van szó:
Az alábbi linken tudjátok letölteni:
Jó építgetést!!
-
hulp01
senior tag
Ez a Hoth-os készlet nagyon nem sikerült most. De ez nem is akkor baj, mert legalább nem kell megvenni és marad egy zsák pénzem másra. (Technic-ből a top 3 mindenképpen, Architecture mindegyik, és még ki tudja milyen Ideas vagy Ferrarihoz hasonló Creator jön még ki.) Nem is nagyon értem, hogy lehetett ezt jóváhagyni. Szerintem az UCS vonal egyáltalán nem a játszhatóságról szól. Valószínűleg senkit nem zavar, hogy az X-wingnek vagy a Slave-nek nem igazán vannak játszható funkciói, viszont baromi jól néznek ki. De ez még nem a vég, mert itt az új UCS szet:
-
LÁZ
Topikgazda
jó anyag, gratula
más: a következő ideas készlet must have lesz megint
-
Throme
veterán
Huh, Grat! Így kicsiben nézve a képet, mint egy lézer pisztoly
.
Szép lett! Bele se gondolok mennyi meló volt ez....Ide a fórumba egy összefoglalót még nem tervezett valaki, hogy így - úgy megszerzett alkatrész listát hogyan lehet bricklink kompatibilissé tenni (mely sw-el, milyen trükkel...), vagy más alkatrész rendelős oldalnak megfelelővé? Esetleg ilyen rendelés menetét leírni?
Vagy ez egy rossz felvetés volt részemről?Ok, tudom vannak help-ek is, és fektessen bele mindenki munkát, hogy rájöjjön mit és hogyan, de aki nem hardcore lego-s annak elképzelhető, hogy segítség lenne.
-
Djuree
félisten
na kész lettem a nebulon-b-vel, kb. 1 hét volt, nem is tudom, talán 1500 alkatrész vagy kicsit több, de 400 fajta alkatrész!:
ideas készlet alapján csináltam ( [link] ), mivel ahogy nézem nem éri el a 10k-t úgysem, meg ha el is éri még évek mire lenne belőle vmi.
az ldd fájlt megosztotta a srác (érdekesnek tartottam h miért osztotta meg, később rájöttem azért mert ember nincs aki ebből összerakja, hát majdnem igaza lett de én megoldottam).
mondom az ldd-ből csak összerakom. hát majdnem agyfaszokat kaptam. eszembe jutott hogy anno olvastam én vhol hogy nagyobb készleteket meg se próbáljak ldd összerakási alapján megépíteni, már értem miért írták, többször nem biztos h bevállalom...
az alkatrészlista: összeszedtem az ldd-ből (ez se volt egyszerű, több progit próbáltam mire bricklink kompatibilis lett), mondanom sem kell manuálisan végig kellett néznem mind a majd 400 fajta alkatrészt, mivel a bricklinkbe berakva sok nem is létezett abban a színben, vagy ha igen, nagyon ritka és drága volt, szval színcsere volt sok elemnél. de az összerakott állapot így is teljesen jó, sőt még lehet jobb, így kicsit ütött-kopott-javított hatást kelt.
a másik hogy az ldd összerakási útmutató generálása ilyen sok elemű készletnél nagyon érdekes, finoman szólva is, ugyanis nem sorban mutatja mit- hova- hogy- mikor. na szóval többször vissza kellett bontanom, mivel technic keret az alapja és volt hogy utólag már nem tudtam a következő egységet rögzíteni, vagy csak erővel kifeszítve kicsit egy részt, de ilyenkor meg többször szétesett, volt közben rengeteg anyázás is. azt hittem megőszülök.
de kész lett és gyönyörű! a legszebb SW hajó sztem. nézzétek meg a linket, vannak benne játszható-kivehető részek is!
elküldöm a srácnak h megépítettem, sztem összefossa magát. de az ötletét azért nem adom be sajátként.
nem tudom ő megépítette-e a valóságban, nem vagyok benne biztos…meg gyanús volt hogy pár kulcsfontosságú alkatrészt kivett az ldd-ből direkt, mert amiket pluszban beraktam azok nélkül nem biztos hogy össze lehetett volna rakni… -
Freddy76
addikt
válasz
R3ĐßuŁŁ #7651 üzenetére
Jó. Részletesebben: tök jó.
Szép, és nagyon ötletes készlet. Tetszik az egész homlokzat, a magas emeleti ablakok, a kémény (amelyen keresztül le lehet ereszkedni a páncélterembe), jópofa a csillár, a páncélterem, a mosoda. Az egyik mosógépbe bedobott cucc közvetlenül a páncélterembe esik, diszkrét utalás ez a pénzmosásra...
Nézegettem régebbi modularokat, látható ezen a készleten is az azokhoz képest jóval részletesebb kidolgozás. Kisebb, de részletesebb. Jó volt építeni, és jól mutat az étterem és a nyomozóiroda mellett. De még mindig a Slave I. a legszebb.
Lehetne egy szavazás, hogy kinek mi a kedvenc készlete. Nekem magasan a Slave I. Szét fogom szedni, csak azért, hogy újra összerakhassam, de nem fogom 15 számozott zacskóba csoportosítani, legfeljebb 3-4-be...
A második helyen van a (fórumban eléggé mellőzött) Ferrari F40 és a cargo plane holtversenyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Apple Watch
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android játékok topikja
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- További aktív témák...
- Ülőgarnitúra 3-2
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest