- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Megoldások IBS/IBD-re
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- 20 éve a PH!-n
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
dime27
őstag
válasz Napfénysüti #7098 üzenetére
Sajnos elkapott a Model Team beszerzési vágy...no comment
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
LÁZ
Topikgazda
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Urak! Találtam egy bontatlan 7660-as készletet. Ha valakit érdekel írjon privátot!
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
-
föccer
nagyúr
Asszem valami 4,5k volt intersparban, de már nem mernék megesküdni rá. Lehet 6,5, de érzésből annyit nem adtam volna érte.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Csak kérdés, hogy milyen árból engednek 20%-ot. Egyébként én már bevásároltam legóból. A lányom kap egy 10668-at.
Imádni fogja.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
LÁZ
Topikgazda
aszongya a tévé, hogy a teszkóban 20% van a legókra, itt a környéken csak expressz van, úgyhogy én érdemben nem tudok nyilatkozni erről...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Pötyi
őstag
válasz batmanéhes #7083 üzenetére
Hehh, képzeld, pár hónapja a legnagyobb hazai legós fórumon, a Malug.hu-n meghírdettek egy távirányítós tank-harcot, ahol az első kérdésem az volt, hogy LÉPEGETŐS harckocsit lehet-e indítani. Nem értették a kérdést...
QNX is cool!
-
batmanéhes
tag
a már-már hagyományosnak mondható karácsonyi robotépítés eredményeként kis háziverseny egy friedenspanzer kiadású 9754 at-at és egy grohl-strandbeast koppintott húsevő virág között. a panzert egy egyszerű dokkmunkás vezeti, aki egyensúlyt hozott az erőbe. a g kapott végre csillagot meg pár apróságot, már kezd alakulni.
nemtom ez volt-e már a topikban, ha jól emlékszem 9gag-ről van, gondoltam érdemes. de ha innen van akkó bocs.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
"Earn 1 VIP Point for every 300 Ft you spend online or at the LEGO® Store. Once you reach 100 VIP Points, you will receive a 1500 Ft reward!"
olyan szokott lenni hogy dupla pont jár vásárláskor.
1 hónapja volt kb., de gondolom Karácsonykor lesz még...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Mcray
senior tag
Kérdés. A lego hűségpontokra van egy táblázat, hogy hány pont mennyi kedvezményt ad?
Illetve volt már olyan akció, hogy a meglevő pontok több kedvezményt adtak X-ideig?
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Djuree
félisten
válasz Sirandrish #7079 üzenetére
nem is hinnéd mennyire.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Sirandrish
legenda
Gonosz egy világban élünk
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
NGA
addikt
válasz Sirandrish #7072 üzenetére
Ez azért van, mert aki be van rá indulva, az elkezdi kéregetni, hogy mégis menjen postával. Ő meg visszaír, hogy kivételesen lehet, de csak előreutalással.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz Sirandrish #7076 üzenetére
Sajnos rengeteg az ilyen csaló karácsony környékén.
-
Sirandrish
legenda
válasz R3ĐßuŁŁ #7075 üzenetére
Aztán gondolom nem tud talizni de mégis lenne 3perce leugrani a postára. Jól van értem én, csak eddig és egy aranyos kis Hello Kittys meg kicsi pónis világban próbáltam tengetni a napjaimat
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz Sirandrish #7072 üzenetére
Ahogy mondtad, ez is a csali egy része.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz PeeterssoN #7063 üzenetére
készletszámot tudsz mondani? a léggömb talán itt
-
Sirandrish
legenda
válasz Sub-ZeRo #7070 üzenetére
Ha így lenne akkor érteném, de ő csak személyes átvételt akar mert nincs ideje postázni.
-
Djuree
félisten
-
nagyúr
válasz Sirandrish #7069 üzenetére
Mert hátha van olyan agyatlan aki előre utal és eltűnik a vevő.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Sirandrish
legenda
-
Djuree
félisten
válasz Sirandrish #7067 üzenetére
én már ugrottam rá ilyenre. nyilván nem jött el a talira, oda-vissza 100km benzinpénz ugrott.
utána a telót se vette már fel...hogy ebben mi a f@szt élveznek nem tudok rájönni.
ettől függetlenül lehet ilyen ami nem kamu, mint ahogy volt is már, de 10-ből 1 ha igaz...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Sirandrish
legenda
válasz R3ĐßuŁŁ #7066 üzenetére
Jól van, én hiszek neked. Akkor ez is a csali része hogy csak személyesen
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz Sirandrish #7064 üzenetére
5 millió ilyen hirdetést láttam már. Nyilván ha találkozni akarsz vele nem ír vissza, csak pl arra hogy nem vagyok oda valós utalnék előre bla bla bla. 50k-ért hirdeti az eredetileg 100k feletti készletet. Mos nincs kedvem rákeresni ebayen, de az ilyeneket 10p alatt meg szoktam találni. Kinek nincs eleve ideje postázni?
-
Pötyi
őstag
válasz Sirandrish #7064 üzenetére
Hááát, elképzelhető, hogy van olyan eladó, aki nincs tisztában a használtpiaci árakkal és karácsony előtt pénzzavar miatt feldob egy készletet.
QNX is cool!
-
Sirandrish
legenda
válasz R3ĐßuŁŁ #7058 üzenetére
"Csak szemelyes atvetel. Posta kizart. nincs idöm ra."
Ennek így semmi értelme.
-
PeeterssoN
őstag
Sziasztok tudtok segíteni? Érdekelne hogy most honnan tudom beszerezni legolcsóbban a két lego játékot:
Aranyhaj kastélya illetve Lego friends léggömb.
Segítséget előre is köszi!ui: Remélem itt nem csak sw fanok vannak mert akkor végem!
[ Szerkesztve ]
-
bobafett
tag
[10179 UCS] 50000 Ft-ért valakinek?
-
Djuree
félisten
elemekből raktam, dobozos 95 a legolcsóbb itthon. amcsiba lenne 70-ért, de onnan mire ideér lenne 100 is. 53 volt kb. ha a postákat meg paypal adót meg csomagolási költségeket meg anyámkínjákat nem számolom...
-
Djuree
félisten
na nálam ez lett kész.
a b-wing, nem a szarvas.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
Gondwana
addikt
válasz Sirandrish #7050 üzenetére
Ti vagytok a narkòs topik màktermesztői?
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Sirandrish
legenda
válasz szabonagyur #7046 üzenetére
Ezek szerint Melyik részen vagy? jöhet privibe is hogy ne offoljunk
-
LÁZ
Topikgazda
válasz szabonagyur #7046 üzenetére
vagy titkosügynök
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Sirandrish #7015 üzenetére
Kolléga lennél?
-
Mp3Pintyo
aktív tag
Egy nagyobb bricklinken is jelen lévő bolt indított egy nyereményjátékot, egy wall-e-t lehet nyerni.
https://www.youtube.com/mp3pintyo AI, Mesterséges Intelligencia, Képkészítés tutorialok, bemutatók
-
kopogo
tag
Hello!
Érdeklődni szeretnék milyen oldalakról érdemes legot rendelni illetve csak figurákat (nem mini figurákat)
pl:dedpool,Higanyszál Super HEROSköszönöm
-
Djuree
félisten
válasz lord.lakli #7041 üzenetére
ezt találtam én is, de itt max párat küldenek ki, ami esetleg hiányzott vagy törött volt egy új készletnél. nekem sokkal több kellene, van ami itt jobban megéri mint bricklinken...
-
Djuree
félisten
srácok kéne nekem egy link ahol a hivatalos lego shopban tudok hiányzó alkatrészeket venni. sehol nem találom. csak a pick a brick van de ez nem az. arra gondolok ahol ki lehetett választani a szett számát és úgy adta ki mik vannak a szettbe és csak beraktam a kosárba ami kellett. a pick a brickben ez macerás lenne így mert ott szett számot nem tudok megadni.
a hiányzó daraboknál ki tudom választani a szett számot de ott meg azt küldik ami esetleg 1-2 darab hiányzik egy új szettből vagy törött.
egyszer megtaláltam de azóta sem.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
természetesen azt megcsináltam, de ez a legalapabb. de ez csak egy dolog, még sok funkciót tudnék ami megkönnyithetné-olcsóbbíthatná a kereséseket (és amit a bricklink nem tud) és ha a brickstock azt tudja akkor simán megéri, egy drágább legón visszajön az ára.
[ Szerkesztve ]
-
Pötyi
őstag
Hát nézd, szerintem a BrickLink megcsinálja neked ugyanazt 20 dollárral olcsóbban - ingyen.
Fogod az UCS Falcont, megnézed az alkatrészlistáját és átrakod magadnak wanted listbe. Azokat az átnevezési, színcserélési trükköket, amikkel olcsóbbá teszi az alkatrészeket a Brickstock-ban, ugyanúgy meg tudod csinálni BL-ben is.
Ezért a tanácsért csak 5 dollárt kérek.
QNX is cool!
-
Throme
veterán
Köszönöm, hogy eszedbe jutottam! Szerencsére nem hiányzik most semmi.
Azért érdekel az alkatrész rendelés, mert láttam olyan munkákat a neten (pl Frantisek Hajdekr munkái motorok terén, meg ezek az axiális és radiális csillagmotoros lego motorok...) amit egyszer meg kéne építeni és ehhez kell majd alkatrész beszerzésbe fognom.
Van amikor meglévő szettet alakít át és néhány + alkatrészt kell hozzá beszerezni, de maga az adott szett nagyon drága, pláne ha már nem gyártják... nem tudom, talán alkatrész bugázással melósabb, de olcsóbb....(#7032) NGA: Grat! Hej, most elfogott a nosztalgia. Nekem is megvolt ez a szett.
Menniyt érnek ezek (pl ez a buszmegálló) a régi manapság használt kondíciót tekintve? -
Djuree
félisten
a brickstock programot ismeri/használja vki? úgy látom 20 dollár. érdemes megvenni?
-
Pötyi
őstag
Épp most indított valaki közös rendelést a Malug fórumon egy cseh BrickLink boltból. Nézd meg, hátha van az az egy alkatrész, amire szükséged van.
QNX is cool!
-
Djuree
félisten
ha vki falcont építene:
[link]
jelentősen olcsóbban kijön így.
én így fogok tenni. jövőre meg kéne építeni.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
az anio féle 5000+ darabos moc venatort is kb. 300k-ból lehet összevadászni bricklinkről. 900k-nál járt tegnap a licit egyre az ebayen.
ha lesz gyerek és lesz kedve ilyenhez, én is összevadászok egyet, aztán elpasszolom.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
LÁZ
Topikgazda
igen, a normál kiadás kb 300k-tól felfele, a first edisön pedig 450 minimum. Anno kb 100 volt mikor kiadták, sajnos akkor még nem voltam ennyire ráállva a legókra, mert biztosan megvettem volna valahogyan.
Azért is ennyi, mert ez a legnagyobb SW készlet, illetve a 2. legnagyobb elemszámú lego készlet, az első a Taj Mahal.
ps. Legóék igazán kiadhatnának vmi remastered verziót, már 2007es készlet, igy lenne esély 100k körül megcsipni 1et,
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz lord.lakli #7020 üzenetére
Nah hát ezaz. És hozzá teszem hogy ne tököljenek mert ha meg gondolom magam akkor rájuk rohad
-
lord.lakli
őstag
válasz Sirandrish #7019 üzenetére
Mond nekik, hogy már ott porosodik egy ideje, a nap is süti így extrán használtnak számít és rendes leszel és 30e Ft-ért megszabadítod őket attól az ócskaságtól.
-
Sirandrish
legenda
-
NGA
addikt
Keresek 10220-as Volkswagen buszt, lehetőleg bontatlant.
-
coolmpi
aktív tag
Ez melyik bolt? Megnézném élőben az UCS falkont
-
DrojDtroll
veterán
Sziasztok!
Van itt valakinek kedvenc robotja?
Eddig a gyroboyt és a rubik kocka kirakót építettem meg az ismertebbek közül.
Most a saját fejlesztés mellet szeretnék csinálni valami látványosat is.
Valakinek van valami ötlete?
-
Sirandrish
legenda
Ez ennyit ér? Egy ilyen összerakva ott van a Legos boltban
Vajon zsebre tudnám vágni?Bizonyíték..nem ígéret
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Akkor nem vehetnél meg ennyi jó legót...
Pár napja elő kellett keresnem az alábbi zenét, mert feleségem nem ismerte (ő már fiatalabb korosztály): [link]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Mcray
senior tag
válasz Mp3Pintyo #6997 üzenetére
Budapest 17. kerület. Lomis piac. Általában iszonyat drágán adják a Legót, mert itt van mellette a gazdag negyed azoknak meg mind1 mennyi...2 éve alatt jó ha 3 alkalommal csináltam jó boltot.
NGA
Grat! Gyönyörű darab[ Szerkesztve ]
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
dime27
őstag
Sziasztok
Tudtok olyan magyar webshopot ahonnan legoalkatrészeket lehet vásárolni mostanában beszereztem pár régebbi használt technic és racer szettet és ezekhez kellene pár motyó ami hiányzik.Most nem bricklinkre gondoltam!Köszi előre is!
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
-ZeeZee-
senior tag
Calculating matching parts using your 13 sets and 9733 parts
You are missing 4591 of 5195 [- 93 ignored] parts (you have 10%)You are missing 4511 of 5195 [- 93 ignored] parts (you have 11.6%)
You are missing 4062 of 5195 [- 93 ignored] parts (you have 20.4%)
Nekem egy darabig eltartana... Igaz, nagyrészt Technicek vannak, meg nincs felvíve a City alkatrészek (kb 20 szett)
-
LÁZ
Topikgazda
kiindulásnak ez a legjobb oldal sztem.
First edition, van hozzá tanusitvány, hogy az első 10000 legyártott darab egyike, a dobozon is van plecsni.
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
egy időben hajtottam én is, egy külföldi fb-os lego csoportban egy angol srác összeválogatta, kb 300k-ra jött ki a vége forintban, ami még mindig kevesebb, mint amennyiért mennek az ebay-en /1200 font-tól a végtelenbe, pláne ha first edition/. sztem az utánrakottakért is el lehetne kérni 1000-et, mert mégis csak egy ucs falcon a végeredmény...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest