- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Megoldások IBS/IBD-re
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- SSD árfolyam
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Itt az új LOGOUT!
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz Xboxone40 #71733 üzenetére
Nekem szigorúan kinézetre, technikailag tetszik az Eldorado de én is negatívan nyilatkoztam amikor kijött.
Két része szedném a dolgot:1. A brick built (bb) részek/sok kocka (+ár kérdése).
Hiányoltam a baseplate-et, de csak mert árban a rengeteg elemből álló alapnak túl nagy az ára. Egyébként technikailag jobb megoldás és nem volt reális esély baseplate-re.2. A készlet mennyire új/komoly.
Kevésbé komoly, inkább nosztalgikusan "gyerekes"/játékos, de a réginél nyilván sokkal komolyabb és szvsz megfelelően friss technikailag. Ez speciel nekem sokkal jobban bejön mint egy fullkomoly szett.És ami összeköti a két részt, a hozzászabott ár ami 2500db/90k-val mellément. Ezért már komoly cuccot várnának sokan + nagyobb effektív elemszámot a +base elemeihez képest.
S@H áron a Viking falu sem a legjobb ár/értékű, de webshop áron már olyasmi várható 2100/45k körül. Ott is van bb alap de kisebb, Ezzel együtt nem lenne rossz a 45k körül ár. Az Eldoradonak s@h áron ugyanehhez az arányhoz 70k körül kellett volna nyitnia... webshop ár arányosan: 53k... és ha az alap miatt belekorrigálnának akkor inkább 50k körül. Az szerintem ránézésre is bőven korrekt ár lenne.
Persze bilibe lóg a kezem megint, de a Viking faluhoz képest annyira talán mégsem.szerk: Egyébként az, hogy az aránytalanul sokat elvevő alapok elemszámát lefelé korrigálják árban szerintem nem kéne, hogy sci-fi legyen. Értem, hogy nincs baseplate már, azt is, hogy a bb jobb és drágább, de akkor a témát is ehhez kell választani. Ha a körítés sokat visz a fő témához képest akkor oldják meg.
Most pl. mit csinálna a Lego, ha kiadna egy régi City repteret kifutópályával? Egy 40-50k-s készletet beárazna bb kifutóval 100k-ra?
Mellé persze az épület lehet, hogy 6x5-ös panelekből állna. Az szokott működni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest