Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - bambano: Bambanő háza tája
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Achilles209
tag
válasz

tj_peti

üzenetére
						Üdv megint!
Szóval ha 15 centiről jó volt a kép az írásvetítővel, és bele is fért az egész széltől szélig, akkor lehetséges, hogy bele fog a 17-es monitor is, csak készülj fel, hogy 17"-os monitorral ilyen fókusszal 3 méterről kb 4-5 méter széles képed lesz
 . Így akkor kb olyan fókusztávú fresneleket kell venned, mint az írásvetítős, ez valahol le van írva itt a fórumban. Amúgy, amit külföldről rendelnél az sacc másfélszer jobb minőségű, mint az írásvetítős, és nekem még írásvetítőssel sincsenek karikák. Ha esetleg kisilabizálod, hogy mennyibe kerülnek ezek és a posta, akkor esetleg lehetne közösbe, mert én eleve úgy terveztem, hogy befogadja a nagyobbakat is. Karikák állítólag akkor jönnek elő, ha túl közel teszed az LCD panelhez a fresnelt, vagy ha a két fresnel nem illeszkedik jól, de ilyet én még nem tapasztaltam, mivel nekem ragasztva vannak és 5 centire a monitortól.Fórum feléledése: ide is eljutott a válság...
stinkydiver: Mindent bele. Hehe, úszószemüveg, LOL.
 Bár eleinte én is paráztam tőle, én hegesztőpajzsal nyomtam. 
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-LINK routerek
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Futás, futópályák
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
 - Kuponkunyeráló
 - Call of Duty: Black Ops 7
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - További aktív témák...

- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - PlayStation 5 SLIM DIGITAL + kontroller 2027.05-ig garanciális, számlával!
 - Fitbit Versa 4 okos óra
 - Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 94% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Így akkor kb olyan fókusztávú fresneleket kell venned, mint az írásvetítős, ez valahol le van írva itt a fórumban. Amúgy, amit külföldről rendelnél az sacc másfélszer jobb minőségű, mint az írásvetítős, és nekem még írásvetítőssel sincsenek karikák. Ha esetleg kisilabizálod, hogy mennyibe kerülnek ezek és a posta, akkor esetleg lehetne közösbe, mert én eleve úgy terveztem, hogy befogadja a nagyobbakat is. Karikák állítólag akkor jönnek elő, ha túl közel teszed az LCD panelhez a fresnelt, vagy ha a két fresnel nem illeszkedik jól, de ilyet én még nem tapasztaltam, mivel nekem ragasztva vannak és 5 centire a monitortól.
 Bár eleinte én is paráztam tőle, én hegesztőpajzsal nyomtam.