Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
mate8613
csendes tag
válasz
kzjames #2414 üzenetére
Írásvetítőre sztem max egy 15"-os monitor fér rá. Fényerőre visszaemlékezhetsz általános iskolából..
Nem olyan kicsi, de legalább nem kell télen fűteni, mer azt megteszi az izzó. Meg az sztem nem bírja olyan sokáig mint egy fémhalogén. Ha én írásvetítővel csinálnám, akkor biztos kicserélném a világítást fémhalogénre.
A vetítő lencséje meg sztem nem olyan rossz. Nincs olyan mint egy triplet, de azért nem olyan veszélyes.Viszont ha HD-t akarsz csinálni, akkor meg nem hiszem, hogy írásvetítővel kéne próbálkoznod. Akkor kéne venned osztrákoktól jó nagy fresnelt, és atta talán ráférne az a 24"-os monitor. (Diy-beamer.com)
Fresnel helyett meg nem nagyon tudsz csinálni semmit, ez a ledes megoldás mindenféle optika nélkül nem hinném hogy működne. Vagy láttál már ilyet valahol, mer akkor sorry
.
Nézz szét itt:
http://www.allinbox.com/allinbox2008.htmItt vannak mindenféle megvalósítások, lehet ötleteket szerezni.
Jó agyalást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest