- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achilles209
tag
válasz
afterburner_ #2366 üzenetére
Én a saját gépemet már eltoltam, ugyanis az LCD és a fresnel közötti részen kivágtam egy csíkot a gép tetejéből, itt áramlik be a zoxigén, és a cucc oldalán fújatom ki a lámpa mellett. Sose befelé fújd a levegőt, hanem kifelé szívd, ez alaptörvény. úgy kellett volna csinálnom, hogy a gép aljába marom a csíkot, és a lámpa fölté teszem a ventit, hogy a felfelé áramló meleg levegőt kivezesse. 250W-nál szerintem elég egy lassan pörgő venti (halkabb/kevesebbet fogyaszt), mert nekem a fresnel és az lcd majdhogynem hideg egy 50W-os írásvetítő ventivel, a lámpát meg nem kell nagyon hűteni, inkább csak elvezetni tőle a felforrósodott levegőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (Lefogató hiányos+sufni tuningra csakis) INGYEN FOXPOST
- NZXT C850 Tápkábelek ??? INGYEN FOXPOST
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- Corsair / NBase / ID-COOLING Ventilátor vezérlők. 1.000ft-tól.
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest