Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZimmerZoom
csendes tag
Sziasztok srácok! (ill. csajok, ha egyáltalán mozgat ez a téma csajokat is)
Vagy november óta nem jártam errefelé, sőt miután elkészítettem a miniprojimat: [link] (biztos emlékeztek), az akkoriban éppen nyakambaszakadó munkanélküliség "áldásos" anyagi hatásai miatt jegelni kényszerültem 15"-os projektemet. Nos azóta van melóm és végre újra neki tudok állni a stuffnak.
Még régen vettem vaterán egy kondenzor lencsét, csak amikor megjött, nézem, hogy elég sok légzárvány van az öntött üvegben. El kezdtem azon agyalni, hogy mi lesz, ha majd ki lesz téve 300 foknak, nem fog szétpattanni? Ebben kérnék valami szaktanácsadást, ill. hogy egy 15"-ból épített projiba nem lesz túl nagy egy 15,5 cm átmérőjű kondenzorlencse? Mert ugye ez akkora. Sima villanykörtével próbáltam a kondenzort, hát valami brutálisan koncentrálja a fényt! Viszont remélem, hogy a vetített képen nem lesznek majd kivehetők a kondenzor lencsében található apró buborékok által a falon látható picit sötétebb kis pontok, amik ennél a villanykörtés tesztnél derültek ki. Mert ha igen akkor új kondenzort kell vennem, de már lehet azért is újat kell vennem, ha kiderül, hogy az simán túl nagy a gépezetbe.
Találtam egy moncsit is, ami a szerint az lcd adatbázis szerint felejtős, mert hogy nem lehet kihajtogatni, de gondos munkával meg kiterjesztő nyákzsinórral mindent el lehet érni, szóval bepróbálom, lesz ami lesz, max visszaépítem monitornak.
Hogy Fresnelt honnan a túróból fogok szerezni az még kérdéses, mert mindenhol azzal a gázos felgyújtom a hajamat paypallal kell fizetni. Ráadásul saroklevágásos fresnel nálam szóba se jöhet.
Na szóval ismét itt vagyok és figyelem mi zajlik errefelé, és hogy kölcsönös hasznos tanácsokkal tudunk majd egymásnak szolgálni.
ZZ
Új hozzászólás Aktív témák
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Path of Exile 2
- iPhone topik
- Fujifilm X
- Peugeot, Citroën topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)