Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2930) Jezébel


Jezébel
újonc

Sziasztok. Sajnálom, én most vagyok műtét előtt és pont ilyen tapasztalatokra vadászom:-S
Már évek óta tervezem a műtétet, de most, hogy végre időpontom is van diamondFemtóra, most kezdek elbizonytalanodni (gondolom, mert most olvasom ki az internetet ezügyben).
Az van, h. elég magas (-4,5 és -6-os) dioptriáim vannak, a szemüveget utálom, sokszor enyhén émelygek tőle és estére már rosszul is látok, de a kontaktlencsével és a kontaktlencsés látásommal alapjában véve meg vagyok elégedve és ez alá a műtét után, szabad szemmel sem szeretném adni, akkor inkább maradjon így minden. A szemem viszont sajnos már nem tolerálja olyan jól a lencsét mint régen, de ha figyelek arra, h. ne hordjam túl, és néha tartok szünnapokat, szerintem eléldegélhetnék így még jó ideig.

Ezért aztán a nem frissen műtött femtósoktól, főleg a diamondFemtósoktól kérdezem, hogy szerintetek megérte (nem a pénz, hanem a szemetek szempontjából) belevágni és végül hogyan/milyenre állt be a látásotok? Láttok annyira, mint azelőtt kontaktlencsével? Éles minden közelre/középtávra/távolra? Éjszaka vannak még fényudvarok? A szemszárazság már elmúlt? Hamar fárad a szemetek?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.