Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VANESSZA1 #25599 üzenetére
tboy93: pedig azt az orvosok sem tiltják, az már tényleg marketing.
Én 7000 körül veszem. De most hirtelen nem is tudom melyiket, mert pont 20 kiló határán vagyunk. Ez a dilemma adjam neki a 20 kilósat és akkor lehet, hogy nem annyira hatékony vagy adjam a 20-40est ami drágább is és majdnem kétszer akkora dózis mint kéne. Bár állítólag nem lehet túladagolni.
-
-
-
-
válasz
rbalint88 #25590 üzenetére
Tavaly amikor hazat kerestunk, volt Mikloson egy keco, 3 armstaffal. A kutyak korberagtak a hazat
De nem csak a sarkokat, hanem a falak kozepet is kiharaptak, izlett nekik a szigeteles
Vanessza: En is azt csinalom. Megveszem a legnagyobbat es azt kapja a ket kutya. Tacsinak 1/8-ad, tobbi meg a goldennek. Arra azert figyelj, hogy ket nagyobb kutyusnak keves lesz a legnagyobb tabletta is.
-
-
-
-
rbalint88
addikt
válasz
philoxenia #25572 üzenetére
aha, meg ahogy móricka elképzeli... sajnos iphone-nal nem barátkozik a ph képmotorja, akkor is elforgatja, ha gépen irányba raktad.
-
gabormgp
senior tag
válasz
philoxenia #25572 üzenetére
Tudom.
Csak telefonról raktam ki a képet.
-
maximilian4
addikt
válasz
Rivaul #25577 üzenetére
Odaadom az enyémet egy körre és megtudod.
Múltkor kérdezte az egyik tacskót sétáltató csaj h miért van befelé fordítva a "szöges" nyakörv. Hát mondom odaadom egy sétára és megtudod. Ilyenkor tavasszal a szagok, tüzelő szukák stb. miatt néha elveszti a fejét és felszántja a betont (még úgyis ha befelé van fordítva a nyakörv). De azt szoktam h ha húz, akkor megállok, utána elindulunk és addig csinálom ameddig nagyjából abbahagyja a húzást. Ő sétál kevesebbet, majd máskor meggondolja.
-
Rivaul
addikt
válasz
7Sony7 #25576 üzenetére
Igen. Tegnap kapott egy gyerek kosarlabdat. Mondom ez jo lesz. Jah... 12perc! Es egy 5 centis szakadas volt rajta. Eddig a bivaly szarv birta a legjobban de most hogy egyre erosebb, sajna azt is elmorzsolta. Ebbe a cuccba van az utolso bizodalmam. Tegnap jatszottam vele rongy huzosat. Meg csak cca 11 kilo de majd le rantotta a karom olyan ero van benne. Volt sok kutyam de ez meglepett. Ra kelett jonnom hogy foggalmam sincs milyen lesz egy 30 kilos bull.
-
Rivaul
addikt
Mivel reggel óta sikerült egy lécet megennie a kutyarácsból
Így beruháztam egy fekete kong-ra. Már gyűri is. Kíváncsi vagyok. Azt olvastam hogy volt akinél 15 husky gyűrte éjjel nappal, és csak egy darab volt nekik, de 3 hónap után is korrektül nézett ki a kong. Szóval a remény hal meg utoljára
-
gabormgp
senior tag
Még a minap este meglett a labda amit linkeltem is.
Meg van őrülve érte a kutya..Nagyon örülök neki,hogy megvettem.Ajánlani tudom csak mindenkinek.
Ezért a lasztiért mindent megcsinál.
Bocsi,hogy ferde a kép. -
válasz
Rivaul #25567 üzenetére
Ez lesz amíg pici. Nálunk 9 hónapos korában szűnt meg a pusztítás. Fárasszátok agyilag minél jobban és kevesebb energiája lesz.
Kong-ból van egy-kettő ami bír(hat)ja de ne fűzz hozzá nagy reményeket. Az én staff ismerőseim egy másodperc alatt harapnak ketté bármilyen labdát, játékot, frisbeet. Good luck!
-
Rivaul
addikt
Marha labszarat kapott de nem tul tartos a dolog. Konkretan egy lancfuresz van az orra alatt sztem
Ezen kivul ejszakra is nala kell hogy legyen valami kulonben megeszi a falat
Ezert gondoltam a kong-ra.
-
madgie
titán
válasz
z123456789 #25563 üzenetére
Nekem azokat elássa
-
válasz
philoxenia #25561 üzenetére
Valahol azt olvastam, hogy a préselt rágócsont nagyon egészségtelen de nem találom már.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Rivaul #25560 üzenetére
Marhacsont? Kissé megfőzve? vagy ilyesmik?
-
Rivaul
addikt
Rózsaszín sima kong mennyire strapabíró? Vennék Boninak valamit mert rágna folyton de semmi nem bírja. 10-20p alatt szétszed bármit. Az extreme kong drágább és nincs is a környéken sajna.
-
Dorian
félisten
Simán. Enyém mindig annyit eszek, amennyire éhes. Hideg, sok futkosás esetében többet, ha meg nincs lefárasztva kevesebbet. Vagy ha éppen nincs kedve akkor csak annyit amennyire épp éhes, a többit meghagyja, vagy ha éhes kér még. Nem is hízik, szép vékony a "hátulja". Fel sem merül, h ez probléma lenne. Ha nem éhes nem eszik, hiába van még. Kivétel: ha idegen kutya jön hozzánk vendégségbe, akkor azonnal megeszi ami a táljában van
-
Siriusb
veterán
Szerintem körbecakkozná a hátsó fertályomat, ha naponta csak egyszer kapna kaját a főnök.
Lassan 4 éves lesz, talán fiatalon volt egyszer olyan, hogy otthagyta a tápot, amit csak következő alkalommal látott viszont. Azóta nincs maradék.
Persze húsnál volt olyan, hogy raktározott be a kamrába is a biztonság kedvéért, de ehhez az is hozzátartozik, néha több jut neki, mint kellene.
-
-
Rivaul
addikt
Lehet ez a hiba. Kelletlenül eszi mert reméli hogy kap mást. Ezt számtalan helyen leírják hogy hiba, és elég gyakori is. Tudatosan játszanak az emberrel. Sok kutya így el is szokik a száraz táptól. Ha éhes lesz akkor megeszi és kész. Csökkents az adagon egy kicsit és nézd meg úgy pár nap alatt mit művel.
-
válasz
bajnokpityu #25551 üzenetére
Eddig én is ezt gondoltam, de ha megfigyeled a viselkedésüket, oda vannak érte ha valami újat kapnak. Nálunk például az aktuális kedvenc mindig az új játék. Van örök kedvenc és van aktuális kedvenc. Kajánál is az van, hogy kelletlenül eszi mostanában de ha adok hozzá mást is akkor szívesen. Ezek szerint unja, nem?
-
Rivaul
addikt
Mivel többen írtatok a témába így nem címzem egy személyhez.
Nem kell áttérni egy etetésre egyáltalán, csak mert felnőtt lesz. Sőt. Jobb a kutyának ha 2 részletbe kapja. Annyit ajánlanak hogy ebben az esetben az esti etetés már ne nagyon este legyen, mert akkor már nem emészt úgy az állat. -
bajnokpityu
félisten
kutya elvileg nem unhatja meg a jó tápot. nekünk se orijen, se acana, se farmina, se brittel nem votl soha ilyen.
olyan inkább, hogy ha túl sok kaját kapott, akkor nem ette meg.orijenből pl könnyű túladagolni, sűrű koszt.
sztem is jobb a napi 2 kaja. komolyabb tenyésztők pl 5 alkalommal adtak enni, hogy kicsi maradjon a gyomruk. még felnőtt kutyával is igy csinálták. karcsúk is voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- ZIDOO médialejátszók
- GTA VI
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Abus Viantor sisak
- Eladó egy szinte új Kukirin G2 elektromos roller!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest