- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Sony UBP-X800M2 régiómentesítés
- Asszociációs játék. :)
- Az elfelejtett kiberfegyver
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- TOTP generátor PHP-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Sajnosa hétvégén szeretett Westie kutyusunk az Örök Vadászmezőkre távozott.
"Mentett" kutyus volt ő is. El akarták altatni, mert l az összes testréve valamint a szülei is elmentek egy betegség miatt. Mi mégis elhoztuk, 9 évig volt a családunk része. Állatbarátok vagyunk. Nálunk a kutya / macska család tag. Kinti benti állatok, szabadon járhatnak kedvük szerint a hát és az udvar között. Kertes házban élünk. Jelenleg az egyik háznál van egy Bischonunk (itt volt a Westie is ), valamint egy mentett macsekunk. A másik háznál 2 Bull típusú. Mindenki szokott találkozni / bandázni mindenkivel a macsekot és a bullokat kivéve. 1-2 hét múlva mindenképp szeretnénk egy másik kis Westiet, hogy a Bischonunk se legyen egyedül és legyen egy pajtása.Abban kérném a segítségeteket, hogy valaki esetleg foglalkozik-e (Vagy ismer-e olyat) Westiekkel? Örökbe fogadás is szóba jöhet, viszont mindenképp fiatal kutyust szeretnénk, hogy össze tudjuk szoktatni a többiekkel (főleg a macsekkal).
Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
bucihost
senior tag
válasz philoxenia #29467 üzenetére
fel sem merült benne, hogy kitalálta a sztorit csak a saját véleményem, tapasztalatom írtam le
-
bucihost
senior tag
válasz monti0222w #29460 üzenetére
erre oda rohant és eltörte a pit egyik lábát és kivette a kicsit a szájából, aki hál istenek megúszta a dolgot.
Félre ne érts nem kötözködni akarok, csak a saját véleményem írom le.
Ha egy Pit megfog egy Yorkit (vagy bármilyen macska méretű kutyát) azt nehezen szednéd ki a szájából egészben... Főleg, hogy ezeknél a fajtáknál gyakori jelenség a szájzár, amit egy lábtöréssel nem igazán "oldasz fel".[ Szerkesztve ]
-
bucihost
senior tag
Sziasztok.
Adott egy bichon havanese kislány, aki nem bír a vérével... a maga 2 kilójával állandóan bepróbálkozik a szintén kislány, 20 kilós pitbullnál. Rendszeresen bele akar enni a kajájába, valamint random neki megy csak úgy... Le lehet erről valahogy szoktatni, vagy hagyjam rendezzék le ők? Sokszor már a Pit sem tűr neki, és oda oda csíp neki. Ilyenkor a bichon 2-3 napig észnél van, majd megint megkergül....
-
bucihost
senior tag
Sajna ez sok mindentől függhet. Hogy nevelték a kutyát, milyen ideggyenge szaporulatból való. (De tenyésztőtől származó hipiszupi kutya is lehet ideggyenge.) Nálunk 3 pit mellett van 1,5 és 3 éves gyerek. Eszük ágában sem lenne a kutyáknak még csak rámordulni a gyerekekre. (előtte is volt kisgyerek mellett 14évig ugyan ilyen fajta, akkor se volt gond). Pedig a pitek milyen veszélyesek... Annó öcsémet egy tacskó harapta meg csak úgy, engem meg egy
kötsögcsau-csau.De gondolom itt is, mint legtöbb esetben a kutyát okolják, és menhely vagy altatás lesz a vége... aztán kitudja lehet a gyerek épp tépte a szőrét, vagy rámarkolt a golyszlikra, vagy sorolhatnám. -
bucihost
senior tag
Sziasztok! Kutya szőr nyírót keresek. westie és bichon blökinek. Valakinek tapasztalata az ilyenekkel? Néztem neten, de itthon 20-30e Ft ért adnak, de nekem a leírásban szereplő 10-15w teljesítmény elég gyengusznak tűnik. Ebayen néztem, 10-11 ért van 55w-os. Csak az meg zsákbamacska, hogy milyen lehet.
-
bucihost
senior tag
igen és igen. Másnap felhívtam a dokit én is, hogy ezt hogyan is képzelte, és hogy bejelentem az állatorvosi kamaránál. Közölte, hogy nyugodtan! Ő nem hivatalos ügyelet, hanem csak saját szakállukra vállalnak ügyeletet. (minden hol hirdetik, hogy ők az állatorvosi ügyelet helyben) Ilyen van?
-
bucihost
senior tag
Babésia-s kutyáról volt szó. Mellesleg egy 1,5 kilós, német törpe pincserről. Nővérem este vette észre, hogy bágyadt a kutya és volt egy nagy kullancs a nyakában. Felhívta a dokit (este fél10 lehetett), hogy baj van bevinné az ügyeletre. A doki közölte, hogy ő ezért nem megy be, majd reggel vigye be addig biztos kibírja a kutya.... Felhívattam nővéremmel azt a dokit, akihez én jártam. Ingyen, bérmentve bement faluhelyről a városba, hogy megvizsgálja / lekezelje a kutyát.....A kutya mája már majdnem 3x akkora volt, azt mondta reggelig elment volna.....
-
bucihost
senior tag
Sziasztok. az állatorvosi ügyelet nem úgy működik, hogy az ügyeletes állatorvosnak hívás esetén kötelező bevágódni a rendelőbe? vagy megvan szabva, milyen esetekre van ügyelet?
-
bucihost
senior tag
Sziasztok! van valakinek tapasztalata, hogyan lehetne rávenni a kutyát, hogy minden idegent megugasson? A kis dög random szelektál, aki nem tetszik neki csak azt ugatja meg
-
bucihost
senior tag
Köszi a válaszokat mindenkinek! Barf -on gondolkoztam már én is. Viszont annyira nem vagyok képben. Esetleg valakinek van valami leírása róla? Gondolok itt arra hogy milyen fajta, méretű kutyának miből és mennyit , milyen arányban kellene adni. Köszi előre is a válaszokat.
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek tudomása arról, hogy 400 Ft kilós ár körül létezik e normális kutyatáp ami ajánlott? Félre értés ne essék nem a kutyán akarok spórolni, csak bővült a család ( 3 pit, 1 westi, 1 bichon) és kicsit húzós a havi 30-40 ezer kutyatápra. Az utóbbi 2elemes vérebfinnyás, és hozzá szoktak a royalhoz és nem igazán akarnak mást megenni, de árban az meg elég húzós. Ha lenne valami olcsóbb de jó alternatíva akkor váltanék, ha nem akkor marad a brit és kevesebbet szívok 1 doboz cigivel[ Szerkesztve ]
-
bucihost
senior tag
válasz z123456789 #26027 üzenetére
Ismerősöm ilyesmit csinált magának, csak "iker boxosat". Bolti ár feléből kijön, ha magad csinálod meg otthon. Egy ilyen ára újan 30-40 körül van, de használtan már 16-ból megkapod. Viszont ha magad csinálod akkor is kb 20-ból kijön szerintem lazán
-
bucihost
senior tag
válasz z123456789 #26024 üzenetére
Ha kocsiba akarsz boxot, akkor a csináld magad praktikusabb és olcsóbb is. (szerintem)
-
bucihost
senior tag
válasz Rivaul #25996 üzenetére
Szívom a hátsó teraszon a cigit, és látom, hogy a kutyám a szomszéd kerítése alól bújik át valami fehér állatkával a szájában. Büszkén, hűségesen odahozta Nekem, majd letette elém, a szomszéd hófehér díjnyertes mittudomén milyen német családból származó nyulát, amit versenyekre/kiállításokra hordott. (Közel 500 ezer Ftos nyúlról van itt szó kérem szépen) Ki volt nyúlva a nyúl, a kutyanyálban tocsogott, és retkes volt.. Hát a kutya "fegyelmezése" után visszamentem a nyúlhoz, aztán kaptam egy képet az agyamban. Beraktam a mosdóba szépen, lemostam róla a földet, a kutyanyállal együtt, majd beszárítottam Édesanyám hajszárítójával. Ezt követően felmentem a szomszéd hátsó udvarán, és szépen megágyaztam neki szalmából, betettem, majd rázártam a nyúlketrec ajtaját.
Délután jön haza a szomszéd a munkából.. 5 perc múlva hallom, a káromkodást miegymást, és hívószóra, mint a jó szomszéd ott termettem, hogy "mégis mi történt?!
Állunk ketten a nyúlketrec előtt, és a következő párbeszéd folyt le:
-Nézdmeg BZDMG!
-Mi történt, megdöglött?
-MEGDÖGLÖTT BZDMEG, DE VAGY KÉT NAPJA ÁSTAM EL A KERTBEN ÉS MEGINT ITTVAN! -
bucihost
senior tag
A minap szembesülnöm kellett vele, hogy a kanom cirka 1 éve már nem is pitbull, hanem "Working Pit Bulldog" what?!?! Nem százasok ezek ADBA-ék se.....
-
bucihost
senior tag
válasz Siriusb #25716 üzenetére
Őszintén a területet az önkormányzattól kaptuk.Ez a 2. eset, hogy lelopták a kerítést. De rendszeressé vált az ürülék össze nem szedése, valamint a kikapart gödrök be nem temetése is. Vannak kint "játékok", pad, stb. Amit saját erőből és költségből csinált a kutyás közösség. Ezeket is rongálják rendszeresen. Ebből adódóan egy számkódos lakatot tettünk a kapura, és csak a megbízható normális gazdiknak adtuk ki. Másnap a "morék" már mentek az önkormányzathoz reklamálni, hogy "dikk háá ez mégis hogy, mikóó ez közterülete nem?" -.-"
-
bucihost
senior tag
Nálunk ez pont így zajlott le. Sokat jártunk a tenyésztőhöz mire meglett a kicsit. Fater akkor még rendőr volt, és mellette egy telepre járt gépekre vigyázni. Szóval a BJ munka kutya lett. Suliba is jártunk vele, ÖV stb. Nagyon jó kutya volt, csak hát szeretünk volna mi is versenyekre járni vele de a foghiba kizáró ok volt sok esetben
-
bucihost
senior tag
Az a baj, hogy már a tenyésztőket se lehet 1 kalap alá venni. Azokból is napról-napra egyre több "silány" van. Volt is, és lesz is. Annó (kb 20 éve) vettünk egy TK-s BJ kölyköt, neves szülőktől. Akkor kb 25-30e Ft volt a kicsi. Nem is volt vele gond, amíg meg nem volt a fogváltás, és ki nem derült hogy foghibás a kutya. Voltunk dokinál, kiderült hogy ez egy örökletes betegség (szemfogak mellett nincs fog) amit a nagyszülőktől örökölnek. (minden 2. gen-en megjelenik). Felhívtuk a tenyésztőt: jaaa hát igen a nagyszülők is ilyen betegek voltak, vissza adom a vételár felét...
Na akkor ilyen kutyát miért nem vonnak ki a tenyésztés alól? De sorolhatnám még a sort, az ataxiás fedező kanokkal, vagy épp az a tenyésztő akinek van 1 gyönyörű tk-s husky párja, meg mellette 20 papír nélküli, agyon szaporítja és bedobja a kölyköket a TK-s anya alá.... vagy épp a beltenyészetes kölykök stb stb stb
Lehetne még húzni a listát. Tenyésztők elég nagy %-a semmivel nem különb mint egy szaporító.....
-
bucihost
senior tag
válasz Merseyside #25435 üzenetére
Hát itt a helyi menhely / gyepi-n meg olyanok vannak, hogy van ugye befogási és ellátási költség (kaja, oltás (ha nincs), orvosi kezelés stb stb stb) Chip alapján kihívják a gazdit, aki mikor közlik vele, hogy 5-6000 Ft lesz , közli hogy akkor marad a kutya
-
bucihost
senior tag
igen ez sajna így van. ez az eset 2002 ben volt. és akkor tettek egy ilyen kijelentést:
Börtönbüntetésre számíthatnak. Aki tiltott állatviadalt szervez, bűncselekményt követ el, és a Btk. 266/A paragrafusa szerint három év szabadságvesztéssel büntethető – nyilatkozta a Fővárosi Főügyészség szóvivője. Borbély Zoltán hozzátette: a tiltott harci kutyák (pitbullok) kiképzői és betanítói két év börtönbüntetésre számíthatnak.
Változott valami?....
-
bucihost
senior tag
Hát nem tudom... itt "helyben" annó nagyba ment a kutya viadaloztatás is. Le is buktak, mit kaptak? pénz büntetést.... nc. és nem nagy összegekről volt szó.100-150e Ft ról. Én akkor megkérdeztem őket, hogy szerintetek eddig mennyi pénzt hozott a konyhára nekik szerencsétlen kutya?..... aprópénz volt nekik az a 100-150....
-
bucihost
senior tag
válasz Steady74 #25295 üzenetére
Igaz is, meg nem is. Kutya függő is a dolog, viszont az okosok szerint az ásást és több "kárt" is unalomból csinál a kutya. Én speciel sosem "baxtam" le őket kisebb gödrök miatt, csak ha már az derékig érő volt. Ennek csak annyi az oka, hogy nálunk nyáron teli van az udvar (vagyis csak volt) békákkal. Beássák magukat a földbe stb stb. A kutyák meg szépen kiirtották őket De ugyan ez a helyzet a vakond, egér, patkány (igen, sajna a szomszédból jön át az is), galamb, és persze a macska terén is.
-
bucihost
senior tag
válasz z123456789 #25287 üzenetére
Ezt nem vitatom, van értelme a kizárásnak és hasznos is. Mi is csináljuk de nem így, hogy 30 fős csűrhével neki esünk egy kutyának... Mehet szépen a kennelbe vagy pórázra és nézheti ahogy a többiek bandáznak...
-
bucihost
senior tag
válasz z123456789 #25284 üzenetére
Én amúgy ezt a "csoportos kizárást" sem értem.... minek, miért?
Nálunk is elő fordul "agresszió" jele. Pl mikor a kanommal megyek bandázni. Ő ivaros, és a szintén ivaros kanokkal megy a dominancia.... De ott én és a másik kutyája együttesen lereagáljuk. Ki-ki a maga kutyáját fegyelmezi le. Volt probléma - nincs probléma.
Az a baj az esetek többségében nem is a kutyának kell(ene) suliba járni, hanem a gazdának.
Láttam olyan kutya sulit, ahol egy molinón az alábbi mondat állt (vagy valami hasonló):
"Itt a kutya csak kísérő." -
bucihost
senior tag
válasz bajnokpityu #25273 üzenetére
Jelülésekkel kapcs volt is valami teszt itt
-
bucihost
senior tag
válasz z123456789 #25268 üzenetére
valóban, ez az a videó! régebben youtuben volt fent, ott már nem találtam... na és hol volt itt agresszió?! vagy az már agresszivitás ha be akar kapcsolódni a banda játékába? ezek szerint nekem agresszív pit-ek vannak otthon
-
bucihost
senior tag
Nem tudom a "Görbe Tükör" című Tükör módszeres videót láttad (láttátok) e annó a nagy videó megosztón...
Privát felvétel volt, nem az ő "hivatalos" videója.
Na ott tükör módszerrel "oktatott" egy Pit / staff kutyát. Ez az oktatás abból állt, hogy szerencsétlen kutya (aki semmi rosszat, agresszívat nem csinált) után rohant ordítva 10-20 ember, csörgős üveggel, és dobálták marmonkannákkal, utána rúgtak stb stb stb . A vége az lett, hogy szerencsétlen kutya jobbnak látta, hogy kitör a "kiképző" területről, és elszalad!
Itt megjegyzem, hogy a birka gazda mindezt végig nézte!
Na nálam itt lett egy "szép" véleményem a "kedves" Gáborral kapcsolatban.....
-
bucihost
senior tag
válasz goldnarmz #25247 üzenetére
Őszintén majdnem, hogy nem tudsz ellene tenni semmit.. sok ismerősöm paprika spray-el jár. Volt, hogy használniuk is kellett már.
Nálunk is rendszeres, hogy oda-oda jönnek kóbor kutyák, szerencsére komolyabb gond sose volt.
1 eset volt, mikor egy német juhász kan nekünk jött. Vagyis nem nekünk, nekem....
Az én kutyám épp a dolgát végezte (póráz volt rajta), majd egyszer csak hátulról nekünk rontott egy német juhász kan, és elkapta a lábfejem. Az én kutyám, pedig ráfordulva elkapta a nyakát, és elkezdte rázni. (hozzá teszem, lehet el is tört volna a bokám, ha csak magam vagyok).
Nagy nehezen szétszedtem őket, mint kiderült a kedves gazda ezt végig nézte amíg én próbálom egymásról letépni a 2 kutyát. (kb tépőzár effektus volt).
A német juhász kicsit hörögni kezdett, mire a gazda oda jött, hogy ő most akkor engem feljelent mert tuti valami baja lett a kutyájának, és meg fog dögleni....
jah természetesen addigra már a lakók is kint voltak, akik szintén végig nézték az egészet.....
-
bucihost
senior tag
Most voltam a dokinál rendezni az anyagiakat. Tegnap este nem engedett fizetni, mondván ha baj van reggel vigyem vissza. Szerencsére jobban lett! Azt mondta a doki, nincs 100%-os védelem. Bravecton-t ismerősömék használják, de volt akibe ugyan úgy bele ment a kullancs. Az első betegségnél valami űber drága, prémium spot on mellett ment bele a kullancs, utána váltottam egy másikra. Most a mellett is belement.... bravecton-on gondolkozok én is, csak kérdés az mennyire lenne hatásos.
A doki elmondása szerint, most megjelent valami új fajta babesia. A "régit" 1 szurival kezelni tudtak, most már 4 szuri se biztos, hogy elég. Nagy szerencsémre erős és kitartó ebem van, de ezek után elgondolkozok raja, hogy kimerjek e vele menni a továbbiakban terepre. Sajna ez a rendszeres betegség egyáltalán nem tesz jót neki, már csak azért sem mert az imizol tönkre teszi a májat.
-
bucihost
senior tag
Nah, sikeresen babesia-sok lettünk a kannal ismét. Fél éven belül másodjára.... ja és mellesleg úgy, hogy 3 hete volt cseppentve kullancs ellen. (természetesen a kullancs nincs meg)
-
-
bucihost
senior tag
válasz z123456789 #25117 üzenetére
Én csak a "power" hámmal, nem rossz nem rossz, de megéri az árát?
Volt nekem is kb 1 hétig... nekem annyira nem jött be. Nem azt mondom, hogy sz***r, de ennyi pénzért nem volt célnak megfelelő (szánkózni vettem).
off: Nem tudom, VGD oldalt ki ismeri, de ár értékbe és minőségben nekem nyerőbb választás volt mint a k9.
Nem reklámnak szántam, ha zavar valakit lehet törölni
-
bucihost
senior tag
-
bucihost
senior tag
Szia!
Nem kötekedés, de csináld magad Ha nem az esztétika a lényeg, akkor raklap, szög, hungarocell, rossz szőnyeg + sok kitartás és egy kevéske szabadidő.
Én ezekből csináltam. Elég jól szigetelt, dupla falú. -10-15 ben is + van az ólban
Ha tudsz ingyen szerezni selejtes raklapot akkor 5e Ft-ból megvan kb. -
bucihost
senior tag
válasz Rivaul #25037 üzenetére
Van egy olyan sejtésem, hogy ez sajna nem kis táv lenne. (Kiskunfélegyháza).
Tegnap mi is oda voltunk bandázni. (majdnem rosszul sült el)....
Van itt helyben egy frankó zárt futtató. Egyik csaj ismerősömmel mentünk ki, neki egy ivartalanított szuka staff-ja van. Én a kan pit-tel mentem, tök jót birkóztak, labdáztak, fogócskáztak a kutyák. Később megjelent 2 kiscsaj, egy tacsi-valami mix kutyussal. Mint kiderült mentett kutya, fejbe lőtték szerencsétlent és azóta fél embertől-kutyától. Az én kutyám valami oknál fogva a 40 kilójával szerelmes a 2-5 kilós kutyákba... Kb fél óra után a kis tacsimix teljesen feloldódott, rohant a többi kutyával.
Jött a csattanaó. 2 másik csaj megjelent egy valami UK (utcai keverék) tipusú ivartalanított kan kutyával.
- Jön a kérdés, hogy bejöhetnek e?
- Mondom miért ne?
- Hát nem fogják a mi kutyáink bántani az övét?
- Csaj ismim rávágta, hogy az övé tuti nem... Én mondtam, hogy ha nem paraszt a kutyád, és nem akar dominálni akkor az enyém se fogja!
- de ha még is baj van én le tudom rendezni? mert rá nem hallgat a kutyája..... (gratulálok neki)
- (nyeltem 2-t) nyugi megoldom!Nahát a töketlen kanocska, egyből bele szeretett az ivartalan szukába aki az én kanommal labdázott épp.
Ment a sex (probálkozás)....Amikor az enyém oda ment, a Cassanova elkezdett acsarogni. Az enyém tudomást se vett róla, de 3-4 alkalom után a mix neki ment a kutyámnak, amit természetesen az enyém se hagyott annyiban és földhöz csapta. Ekkor természetesen én azonnal rászóltam és ott is ő ott is hagyta, csak hát a másik fél nagyon be volt pörögve és továbbra is ment rá az enyémre. (nem is kell említenem, hogy a kedves gazda ott állt szó nélkül...) 3 "box" után, úgy döntött inkább elmennek....
-
bucihost
senior tag
Szia!
Milyen idős a kutyus? őrző-védő tanfolyamon nem gondolkoztatok még?
Nagyon sok önbizalmat adna a kutyának!Nálunk is a falkában volt egy hasonló szitu, amikor egy 10 hónapos Német-dog a maga 40-50 kilójával félt az én akkor 7 hónapos szuka, kb 15 kilós Pit-emtől. Pedig egyáltalán nem volt agresszivitás. A mai napra kinőtte, de nagyon sokat segített neki a suli.
-
bucihost
senior tag
válasz philoxenia #24965 üzenetére
persze, érthető
-
bucihost
senior tag
válasz philoxenia #24962 üzenetére
Nekem is az a véleményem (tapasztalatom), hogy mindenképp jó egy társ (barát) a kutyának. Nekem is ezért van szinte mindig 2+ kutya. voltak érdekes "párok"...
- Belga juhász + tacskó (Később jött + 1 pitbull)
- Pitbull + Közép ázsiai juhász
- 3 pit (jelenleg) -
bucihost
senior tag
válasz #51736960 #24949 üzenetére
Szia!
Nem tudom mekkora kerítés lehet, de valamivel "takard" le, hogy ne lásson át a kutya hozzád.
Idéznék tőled, ha nem baj."Nem akarok ártani a kutyának, és a tulajjal sem akarom összerúgni a port, mert igazából rendes..."
"Amúgy teljesen el van hanyagolva, külsőleg és lelkileg is le van robbanva, ennyit még én is meg tudok állapítani."
Ha valóban ilyen állapotban van a kutya akkor nem értem, hogy lehet rendes az a szomszéd
Ha valaki így bánik a kutyával én azt elítélem....A helyedben tennék egy névtelen bejelentést a helyi állatvédőknek, vagy ha nincs akkor közelinek.
Szépen kimennek, megnézik milyen körülmények közt van a kutya tartva, és ha úgy látják jónak el is viszik...Ezzel Te csak segítenél a kutyának, nem ártanál...
A "riasztós" megoldást meg nem tartom jó ötletnek, mert általában az ilyen kutyák önhibájukon kívül viselkednek így (anti szoci....)
-
bucihost
senior tag
válasz Rivaul #24944 üzenetére
Nagy az udvar, imádom a kutyákat. Főleg a pitbull-t (mellettük nőttem fel).. Miért ne? Ha tehetném lenne több is, csak hát akkor nem tudnék elég időt fordítani mindre
Amugy jó blökik nagyon!
- A kicsi (szuka 1 éves múlt) a legnyugisabb / szófogadóbb.
- A szuka (fekete, 3+) kicsit hebrencs néha, ha olyanja van nem veszi be az idegen kutyákat.
- A kan (3+) egy igazi öleb! Nem igen kell leguggolni elé, mert rögtök az öledbe mászik. Szerencsére ő sem problémás kimondottan. Dominálást / domináns kanokat nem szereti. (ajánlották az ivartalanítást, de nem pártolom)Amúgy mind 3 imádja az embereket, főleg a gyerekeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gran Turismo
- Gumi és felni topik
- OLED TV topic
- Politika
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...