Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
-
VANESSZA1
őstag
Nagy a csend...
Csaknem elment mindenki terelni Vasadra terelni ??? -
gabormgp
senior tag
Ezekről a pórázokról vélemény?[link]
Még a jó előbb sikeresen elb@szódott a póráznak a karabineres része. -
VANESSZA1
őstag
Hová fajult a világ?? C. M. - t állatkinzással vádolják...
-
Rivaul
addikt

-
bajnokpityu
félisten
ami veszekedés Mon eddig is volt a fajtaklubbok szintjén, nem is csodálom, hogy elegük lett. Nagyon sokuk folyamatosan perben állt, mert egy másik társaság akart a főnök lenni..
Olyan ez, mint amikor oviban mindkét gyereket sarokba küldik játék nélkül, mert nem tudja senki, kinek volt igaza. Elég szomorú...
-
Rivaul
addikt
Tudom hogy ez ilyen tv jós kategória de Boncika egy hét múlva fél éves. Most 43cm a mar. Ez náluk már fajta standard a szukák körében. Szerintetek még fog nőni ettől függetlenül? Még egy 5 centinek örülnék azért standard ide vagy oda. Mikor állnak meg általában? Az apja jó nagy dög volt, olyan 55cm körüli (a kan átl 48cm) de náluk nincs szigorú fix határ.
-
kew
senior tag
válasz
Rivaul
üzenetére
Nálunk is kiadós futkosás és játék után jön a krémes, nyálkás fosféleség. Amúgy mindig teljesen normális

Szerintem annyit rohannak h kirázódik belőlük valami még nem teljesen megemésztett bélsár, amiből még nem vonta ki a belük teljesen a vizet, és akkor jön ez. Mi játékkakinak hívjuk, mert mindig játék után jön
-
bb0t
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Csomó kutya "csirkeallergiás" ami ezektől az elcseszett tápoktól lehetséges. Én ha tehetem kerülöm a csirkét. Legfőképpen a halra esküszöm mert a borderek vékony, mozgékony kutyák, nekünk embereknek is az lenne a legegészségesebb hús amit magunkhoz veszünk. A külföldi dogfood review-k nem egységesen a márkát szokták pontozni hanem magát a típust. Nekem úgy rémlik, hogy mint a TOTW-ból mind az Orijeből a halas verzió a legjobb, de ugye az már jóval drágább mint ez a csirkés, gondolom ennek is megvan az oka.
-
bajnokpityu
félisten
glükozamin,kondroitin pedig a csirkében a legmagasabb. nekünk ez kell, ahogy már többször is beszéltük. nomeg én eleve nem hiszem el egyik tápról se, h az van benne, amit ráirnak. még a nagyságrend se stimmel, hogy kijöhet annyiból.
de a sok hulladékból akkor már inkább orijen, és szerencsére nálunk bevált. elméleti összetétele is stimmel, szereti is, és a széklet is pont jó. de kellett neki vagy 2 hét,mire normalizálódott, pedig nagyon lassan vezettük be. -
bb0t
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Hát, nem tudom a csirkés tápoktól alapból fázok. Nálunk egy tápot sem lehet hasonlítani az igazi sült vagy főtt máj élményhez.

-
bajnokpityu
félisten
tegnap vettem még egy adagot, hogy decemberig kihúzzuk. nálunk mocsok jól működik, csak lehet kicsit tovább tart hozzászoknia a blöki pocaknak, mint a többi kajához. pedig Alfinak igen kényes bele van, féreghajtótól két napig sugárban fosik, de orijent imádja. nagyjából olyan szinten rabol rá, mint a sült májra.

-
bb0t
őstag
Én az Orijent eladnám ha érdekel valakit.
-
Siriusb
veterán
-
VANESSZA1
őstag
Az emag-on állítólag leakciózták a TOTW-t, csak én nem találtam eddig...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Daffni2
üzenetére
egyik nagy izületis szakival beszélgettem (nincs érdeke a sani cuccokban), elmondta, h idősebb blökiknél bizonyítottan javít az izületek állapotán. Fiatalabb blökiknél nem csináltak vizsgálatokat, csak idősebbeknél.
Kocsi doki dobijait érdemes megnézni. Még az előző almot láttam, csodásak. egész életükben brutál dózisban kapták a sani cuccokat, mivel ő az importőr.
-
bb0t
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére

Siriusb: Hát már akár ma estére biztos lehet. Lesz egy tenyésszemle oda elkísérem az ismerősömet aztán lazulunk Vasadon.
2-re mondta nekünk Barbara, nem zavarsz, és amit mi produkálunk az égőbb lesz. 
-
Siriusb
veterán
Dög vagy

1 hete voltunk terelni, nem lenne rossz menni ismét. Mikor lesz biztos, hogy mentek? Esetleg megpróbálnék én is odamenni, ha nem zavarok.
Égessem magam picit? Múltkor 3 racka volt kint és annyira rámtolta őket a kutya, hátrafelé haladás közben 3-4.szer ráléptek a lábomra, de a következő lépésnél mindig kiszabadult a lábam. Az ötödik alkalommal szintén hátrálva futottam, ismét ráléptek a lábfejemre, de le is szögezték a földhöz. Úgyhogy elszórakoztattam a karámon kívül álldogálókat az anyaföldhöz való vonzalmammal.

-
Siriusb
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Akkor elnézést kérek. Nekem ez a szemforgatós hangulatjel ezt jelenti, de ezek szerint félreértettelek.
-
erik365
senior tag
válasz
z123456789
üzenetére
Hát én sporthorgász vagyok, nem hiszem, hogy tönkre mennék tőle, maximum anyagilag
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Siriusb
veterán
válasz
z123456789
üzenetére
Hát ez az. Ha mozogsz fáj, ha nem mozogsz, nem kenődik az ízület, akkor meg azért fáj.

-
bb0t
őstag
válasz
z123456789
üzenetére
Én egészen idáig több mint 10 évet kosaraztam az utóbbi időben már heti 3x de úgy tűnik az ugribugri nem tett neki jót.
-
Siriusb
veterán
válasz
bucihost
üzenetére
Van a közelben egy nagyobb beépítetlen terület, ahova sokan hordják a kutyájukat, mivel lakótelep van mellette. Régebben sokan jártam oda, de a rengeteg bogáncs miatt meguntam - séta után nyáron még fél óra bogáncskiszedés volt.
Sétálnak arra gyerekek is, futók is járnak, babakocsit is tolnak, mégis minden kutyás olyan furcsán nézett rám, amikor felszedtem a kutyakakit. Számomra elég egyértelmű, hogy nem szeretném, ha másoknak a kutyapiszok közelében kelljen közlekedni. Más számára zöld terület, füves, kb. majd az eső elmossa.(#25733) Rivaul
Amikor elkezdtem tai chit gyakorolni, kb 15-20 percet bírt a térdem (a mély állások igencsak igénybe veszik), amit évekkel azelőtt futással tönkretettem. 1 év múlva heti 3x3-4 órás edzéseket nyomtam és hétvégente még 15-20 km-es túrákat. Nem hiszem, hogy placebo hatással ezt magyarázni lehetne.
-
z123456789
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
(#25738) philoxenia
Köszi, de már nincs rá szükség.

(#25739) bb0t
Te egészséged.
Vegyél rá egy barátot hogy menjetek együtt! Vannak akit ütni kell ostorral hogy normálisan mozogjon.
-
bb0t
őstag
válasz
z123456789
üzenetére
Jó biztos lózung amit mondott de amit a röntgen mondott abból sérv lesz ha nem figyelek oda. Gerinctorna kell az biztos csak én nem az a fajta tornázgatós vagyok, hanem az aki mindien hülyeségre elk.ja az idejét és mindenhova rohan és mindig fáradt

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
z123456789
üzenetére
-
Siriusb
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Kérdés: Miért, szart ennie egészséges?
Viccesnek szánt válasz OFF(!)-ba rakva: Attól függ, milyet.
Pl. lótrágya tele van vitaminnal (ezt hallottam). Birkakakinál lehet gyógyfüvet legelt a mezőn, szóval még gyógyhatása is van. 
Magyarázd már el légyszíves, mi az, ami ebben neked világfájdalmat okoz annyira, hogy le kell hülyézned valakit.
Vagy induljunk ki abból, hogy én buta vagyok, te meg IQ bajnok. Azzal bizonyítod fantasztikus nagyságodat, hogy a náladnál elesettebbeket piszkálod? Ezzel kb. abba a kategóriába sorolod magad, mint akik az utcán kirabolnak egy vak embert, mert az védtelen.Ha nem te, valaki magyarázza már el nekem, mi a bajod velem, mert képtelen vagyok felfogni, mi okot adtam arra, hogy így reagálj?!
-
z123456789
addikt
(#25734) bb0t
Derék/hátfájásra ketlebell! Na az csodát tett egy közeli ismerősömnél. Feltűnően. Orvosoknak meg csak ha sírban vannak, akkor szabad hinni.
Vicces hogy ez egy betanult szöveg náluk, mert bár nekem 70 éves öregembert mondott, de a bokámra. Azóta kicsit feszesebb a szalag, ezt érzem, de hogy nem fogok soha többet sportolni vele, na menj már!
Azóta jó a bokám, mióta nem járok vele dokihoz. 
-
Rivaul
addikt
válasz
Daffni2
üzenetére
Testépítéssel foglalkoztam 10 évig. Ha valakik benne vannak a témában azok ők. Bármennyit is kutattak egyik sem hozott valós eredményt. Persze a kenést javítják pl és így csökken a fájdalom, a gyulladásra is jó sok készítmény ami szintén jobb mozgást eredményez. De érdembeli tartós hatása egyiknek sincs sajna. Nekem is tönkre ment a kezem és megmondta az orvos kerek perec hogy felejtsek el bármit amitől újra edzeni fogok tudni

-
bb0t
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Eszerint nem lesz jó a derekamra.

-
z123456789
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
őőőő...de? ...

-
kew
senior tag
Most jött mail az acanashoptól, hátha valakit érint. Gondolom kihat minden itthoni forgalmazóra

Kedves Vásárlónk!
2016. március végétől, de legkésőbb április 1-jétől az összes Acana és Orijen táp ára emelkedni fog. Az áremelés mértéke kb. 5-10% közötti, de például az Orijen Tundra 11,4 kg-os majdnem 20%-kal fog többe kerülni. Ennek oka, hogy a magyarországi importőr emel az árain, így mi is kénytelenek leszünk ezt megtenni. Javasoljuk, hogy még idejében vásároljon, ha teheti, akár nagyobb mennyiséget is.
Ideiglenes készlethiány: valószínűleg csak áprilistól lesz ismét elérhető többek között az Acana Grasslands Cat 2,27 kg-os, az Orijen Red Dog 340 grammos táp, és várhatóan más kiszerelések is ki fognak fogyni, ugyanis jelenleg új kiszerelésekre áll át a kanadai gyártó. A régi, kifutó kiszerelések árai nem változnak ugyan, de nagyon korlátozott készletben állnak rendelkezésre. Az Acana Lambhoz hasonlóan a többi táp nagy része is összemegy:
18 kg helyett 17 kg
13 kg helyett 11,4 kg
6,8 kg helyett 6 kg
2,27 kg 2 kg
Ezzel egyidőben az összes klasszikus Acana is gabonamentes lesz, "Acana Heritage" néven. Ez alól kivétel az Acana Adult Dog, mely megmarad a 18 és 13 kg-os méreteknél és a hasított zabot tartalmazó összetételnél.
Szal minden drágább lesz és kisebb
Jó biznisz! -
z123456789
addikt
válasz
Rivaul
üzenetére
Te tudod. Nálunk a suliban egész pici kölykökön is van szöges. Staffordshire bullterrieren, de még jack russelen is. Sőt! Van egy nagyon szófogadó bejgli is, szintén szöges vált be nála. 90%-ban jó eszköznek bizonyul, ezért nyomatom ennyire.
Ismerem ezt az érzést. Nem akarod rögtön kilőni a reményteli dolgokat. Én is ilyen vagyok.
Mert ha az sem válik be, akkor már a remény se marad. 
-
bucihost
senior tag
válasz
Siriusb
üzenetére
Őszintén a területet az önkormányzattól kaptuk.Ez a 2. eset, hogy lelopták a kerítést. De rendszeressé vált az ürülék össze nem szedése, valamint a kikapart gödrök be nem temetése is. Vannak kint "játékok", pad, stb. Amit saját erőből és költségből csinált a kutyás közösség. Ezeket is rongálják rendszeresen. Ebből adódóan egy számkódos lakatot tettünk a kapura, és csak a megbízható normális gazdiknak adtuk ki. Másnap a "morék" már mentek az önkormányzathoz reklamálni, hogy "dikk háá ez mégis hogy, mikóó ez közterülete nem?" -.-"
-
Rivaul
addikt
válasz
z123456789
üzenetére
Még kicsi. Egyenlőre próbálom megnevelni. Ha nem csattan ki az energiától akkor szépen közlekedik nagyjából. Tudom hogy nem bántja a szöges de kell valami akkora is ha nagy lesz és menthetetlen
Bár lehet felcsatolom a 1,5t autó vonóhorgára és rángassa azt séta közbe ha akarja 
-
-
Rivaul
addikt
válasz
z123456789
üzenetére
Van már mindenféle, de most egy 4-5 centis heveder fojtó van. Egyedi darab. Az mint a retriever póráz egy az egybe, csak hevederből.
Mindenki: Amúgy olyan ami tényleg bizonyítottan helyreteszi az ízületeket, az nincs. Ez mind ilyen tünet kezelő dolog. Meg jó rész placebo. Mint az olyan emberek akiknek már attól jobban megy az autó hogy lemosatja
-
Siriusb
veterán
válasz
z123456789
üzenetére
Ahogy kivillan a szemfehérje az első képen, fergeteges.
Utána veszi észre az ember a testtartást is 
Én speciel nem eszem a zöldkagylót, de a családban volt kúraszerűen alkalmazva, s beváltotta a hozzáfűzött reményeket.
Amikor a térdízületemmel volt problémám, chi kung gyakorlatot alkalmaztam (mellette meg tai chi) és azzal is nagyon jó eredményt értem el.Szerk.:
Ja, és tényleg emberi fogyasztásra van.
-
bb0t
őstag
válasz
z123456789
üzenetére
De nem érted, hogy embereknek való?

-
Siriusb
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem tudom, mi van veled, remélem gyorsan elmúlik, nem szoktál ilyen ostobán, kötekedően viselkedni.
(#25706) bucihost
Nem értem az embereknél ezt a ha valami a közösségé, azt nyugodtan lehet rongálni, ellopni hozzáállást...
(#25707) z123456789
Naggggyon jó képek!
(#25713) z123456789
jujj
(#25715) bb0t
Nekem első kézből származó tapasztalatok kisízületeknél (ujjpercek) vannak sok évvel ezelőttről, ott észrevehető javulás mutatkozott. -
bb0t
őstag
válasz
z123456789
üzenetére
Ilyesmi.

Micsoda?
A Seatone humán készítmény. Nem jó a derekam arra kezdem el szedni. 
-
bb0t
őstag
Rendeltem Seatone kapszulát, a kutya is fogja kapni de én is szedem. Nekem egy napi 3 mehet?

-
bb0t
őstag
válasz
z123456789
üzenetére
Hát az az amikor össze vissza gyurmázod meg dögönyözöd meg kínzod.
-
bb0t
őstag
válasz
z123456789
üzenetére
ilyet majd én is akarok az akciókamerával. 
Rivaul: Bonit megmunyikáznám szívesen.

-
Rivaul
addikt
Elkísértük a gyerekeket a suliba vavással együtt. Nah ez valami kínzás volt... A xar idő miatt tegnap nem mozdultunk ki. Már éjjel is sokat ficergett, azt hallottuk. Viszont most a "séta"
Húzott, rángtott, ahogy bb0t mondta mint a porszívó úgy szedett fel mindent amit csak észrevett. Kb mint a wall-e animációsba a takarító robot... 3x kellett lenyomnom hogy haza tudjunk jönni ésszel. Néztek is hogy mit művelek szerencsétlen kutyával.
bucihostMennyen a p..ba az ilyen b+ Remélem az anyját tekeri vele körbe

-
kew
senior tag
mi fogkrem helyett mentolos szajspret vettunk, es azzal kap a pofajaba ha szart eszik. megy a nyaladzas utana rendesen

-
maximilian4
addikt
Jó éjt mindenkinek! <3

-
Siriusb
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Én is csak a szemem tudom forgatni a hozzászólásodra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)))

Húzott, rángtott, ahogy bb0t mondta mint a porszívó úgy szedett fel mindent amit csak észrevett. Kb mint a wall-e animációsba a takarító robot... 3x kellett lenyomnom hogy haza tudjunk jönni ésszel. Néztek is hogy mit művelek szerencsétlen kutyával.