Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tubica
senior tag
Szia. Köszönöm a gyors választ !
Viszont ha alulról fújnak, akkor a VGA / alaplap által felmelegített levegőt fogja kapni.
Viszont úgy meg lehet csinálni, hogy kiveszem a hdd keretet, előre berakom a radiátort ( reménykedve, hogy a cső elér odáig, megtörés nélkül ) az ssd-t felszerelem az 5'25-ös keret oldalára, a vinyó bemegy az 5'25-ös keretbe ?
Akkor esetleg úgy meg lehetne csinálni, hogy 2 elől befúj, 2 oldalról befúj ( esetleg ami közelebb van az elejéhez, az kifújja a radiátor által felmelegített levegőt, ami pedig hátuljához van közelebb, az befelé fúj ).
Hátul / felül kifele.Üdv. Tubica
Tubica: A tubásokra kitalált vicces meghatározás.
-
Grózi
Topikgazda
Én továbbra is felülre tenném.Nem kap az olyan meleg levegőt.Ha elölről kellő friss levegő érkezik akkor a felül elhelyezett radival,kifelé fújó ventikkel tökéletes a légáramlás.
kisza25
Hogy egy kedves hölgy ismerősöm idézzem:
Nem a méret számít,csak jó nagy legyen!!!Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
titi1990
tag
Végre megérkezett a 2 Akasa Viper, így már teljes a készlet (utólag is köszönet a tippért Grózi ). Terhelés alatt is halk marad, és jól is néz ki.
Jó választás volt ez a Lepa Aquachanger 120, elégedett vagyok vele.[ Szerkesztve ]
-
Grózi
Topikgazda
válasz Erdei88 #1417 üzenetére
Már napi 20-40 üzenet jött,egyszerűen besokalltam.Persze régi tagnak,ismerősnek szívesen segítek ha tudok vagy egyedi problémánál,de mikor a topic összefoglalóban ott a válasz és aznap a 3. újonc kérdi...
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
eventus
veterán
Ez mindenhol így van. Senki nem keres, nem tud, hogy kell keresni, nem is akar - mert az ő kérdése csak egyedülálló lehet és uuuber fontos. Legjobb mikor új fórumot hoz létre, lsd itt is volt pár. Osszad, ne sajnáld őket, jót lehet szórakozni rajtuk
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
Hencso
Ármester
Antec KÜHLER H2O 620 ez a gyári amd fx ek hütése? esetleg valaki valami véleményt tudna róla mondani?
Samsung Galaxy Note 20 Ultra
-
Erdei88
veterán
H70 körüli teljesítményre képes. Én használtam ilyen hűtést, meg vagyok vele elégedve.
Nem csörög, zörög, ereszt. Felszerelése kicsit időigényesebb a hátlapi megoldás miatt.Egy könnyedebb cpu tuningal is megbirkózik. Tesóm előző 4670K-ját 4,4Ghzen is lehűtötte. LinX alatt természetesen kiakadt, de a játékokban maximum 60 fokos volt a cpu.
-
Grózi
Topikgazda
-
Ombre85
tag
Pedig már kezdtem azt hinni, hogy sikerül felgöngyölíteni a dolgot.
Csak azért gondolom, hogy 2011-es, mert a linkelt PDF alapján 4 vastagabb és 4 vékonyabb menetes csavar van hozzá, s mivel az enyém nem megy bele a menetbe, ebből gondoltam, hogy a vastagabbal rendelkezem, azt pedig a 2011-es rögzítéshez írja.Na, este hazamegyek és mostmár addig nézem, amíg meg nem oldom. Speed(R) infója talán hozzájárul, hogy ne üljek ott napokig
-
snowball
tag
Sziasztok!
Szerintetek egy ilyen NZXT Grid+ -al lehet vezérelni mondjuk az alphacool Eisberg 240 motorját?
Ahogy néztem az Eisberg pumpája is 3 pines, ugyan úgy mint az NZXT kraken X61. És azt tudja vezérelni.
Az Eisberg leszabályzó kábellel tud 5-7-12V-on is menni.Valakinek van tapasztalata ilyen Eisberg pumpával? Úgy olvastam, hogy 12V-on hangos, mint egy rakétaporszívó, de leszabályozva elvileg már nem gáz.
Köszi!
-
Grózi
Topikgazda
válasz Ombre85 #1432 üzenetére
Utána kérdeztem,állítja hogy a vastagabb van nála... Érdekes mindenesetre.
snowball Tudod szabályozni,kérdés hogy a pumpa meddig tolerálja.Tudtommal is hangos a pumpája.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Ombre85 #1435 üzenetére
A vastag a 2011 csavarja, amihez nincs külön backplate, ilyen gyárilag.
Antecék spóroltak, 115x/1366/AMx, egyszeri szerelésre való kellékkel..
Értsd: nálam pl. AMDs keretre lett felragasztva a gap-pad, Intelre bukó.
Le se lehet szedni a nyavalyást, szerencsére volt hasonló anyagom :S
A kis fogadó bizbazokból és a megfelelő csavarból is csak 4-4db van..
Imigyen ha a tagnál 2011 van, nálad kéne legyenek ezek a kellékek ;p
És ugyanitt sajnos közölnöm kell, így én sem tudlak kisegíteni velük.. -
Grózi
Topikgazda
válasz Ombre85 #1435 üzenetére
Akkor nem tudom mi van,váltig állítja hogy a vékonyabbat adta..Természetesen az ajánlatom áll,bármikor vissza veszem!
Viszont emlékeim szerint(nem biztos) mintha a hátlapban lehetne cserélni a berakott stiftet,nem?Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Ombre85
tag
válasz Erdei88 #1440 üzenetére
Tökéletesen működő 920-am van, csak a lefogató kellene hozzá. Találtam aprón egy hibás darabot, ha sikerül megszerezni, lezárhatom végre a problémát. Ebben az esetben Grózinak visszaküldeném a lefogatót természetesen visszafizetési igény nélkül és nagyon megköszönném a segítségét.
A saját hűtője mellett mégiscsak több értelme lesz, mint nálam a polcon, de egészen mostanáig nagyon jó szolgálatot tett -
Grózi
Topikgazda
válasz Ombre85 #1442 üzenetére
Tartsd meg nyugodtan és írj rám privátban a számlaszámod.Küldöm az összeget,már megbeszéltem az emberrel akinél volt.És sajnálom,csak segíteni akartam-azt hittem teljes a készlet!
-
Snip3r_HUN
addikt
Jönnek azért az infók az EK kompakt vízhűtéséről:
EK-Predator 240 will launch on September 23rd 2015 priced at 199$/199 EUR, with EK-Predator 360 following on October 19th 2015 priced at 239$/239 EUR. Both units will only be available for Intel CPU sockets. AMD versions are planned for release in 2016.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Erdei88
veterán
válasz Snip3r_HUN #1444 üzenetére
1 dollar = 1 euro, imádom. 199/239 dollárért nagyon jó vétel.
-
kornel76
aktív tag
válasz Erdei88 #1445 üzenetére
Szerencsére, vagy inkább sajnos a USD EUR között HuF-ban nincs már akkora difi, talán 3000 forint a 199 egységen.
Szerk Javítom 25huf /egység akkor meg 5k. De még mindig nem nagy difi, feltéve ha valóban jó minőségű lesz ez az AIO.[ Szerkesztve ]
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
kisza25
félisten
válasz Snip3r_HUN #1448 üzenetére
akkor már csak a 27% -os áfa drágít, amíg Ausztriában dolgoztam szinte minden műszaki dolgot ott vettem, mert olcsóbb volt a 20% ÁFA miatt, élelmiszerekre meg 10% no komment
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest