Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT.hu témák
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Samus: Tomb Raider IV Remastered
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamson18
csendes tag
Sziasztok! Tavaly október óta használok egy xiaomi m365-öt. Egész télen használtam esőben hóban is. Nagyon jó kis roller ajánlom mindenkinek. Télen kb. 15 km volt a hatótávom a minuszokban, eco és normál módban vegyesen. Defektre kell figyelni, vettem bele slime-ot, de így is leengedett túl sok lyuk lett rajta. Most jött meg a tömörgumi hozzá már felszereltem, de még nem tudtam tesztelni csak bent a lakásban, nem tűnik túl keménynek. Ez egy nagyon jó roller bírja strapát aki elektromos rolleren gondolkodik bátran ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest